Tom ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 21 • اسم واقعی: مهیار • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: نوبم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8+ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نمیدونم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5+ نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Brutalest ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: سجاد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق . با ادب . با مرام . گاهی عصبی... • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3 الی 8 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟: تایم خاصی ندارم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟: خوشم میاد • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون از پسش بر میام • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ زیاد نقل قول Federal Bureau of Investigations لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tars ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با ادب و پر کار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ ساده است • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟3الا4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: یوسف • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: رو دستم نیست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 24ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +99999 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مغرور • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): یکسان نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): تجارت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟1 نقل قول ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xpress ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان دل سوز فان • روزانه چقدر بازی می کنید؟10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): بیشتر اوقات • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه به این فکشن دارم. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TigerMasteR ارسال شده در March 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 9, 2021 @Hardness درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار گرفتيد. @ORTEGA درخواست عضويت شما رد شد،شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @LeoNarD درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار گرفتيد. @Brutalest درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار گرفتيد. @Tars درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار گرفتيد. @Dilimore درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار گرفتيد. @Aminw درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار گرفتيد. نقل قول برای آنان که مفهوم پرواز را نمیفهمند هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی ??? ????? ??? ?? ??? ?????????? ??? ??????? ?? ??????` ??? ?????? ??? ?????' ??? ??????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aryan82 ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: آرین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فردی با مرام و مشتی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00تا19:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خبرنگاری رو دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HajYounes ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: یونس • در 30 کلمه خود را توصیف کنید:با مرام • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینطوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): با حاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول خوبی داره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟زیاد نقل قول چشم بزرگترین پرتگاه دنیاست هر کس ازش بیافته تکه هاش هم پیدا نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Abolfazl1384 ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بامرام عاشق گیم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1ظهر تا ۸شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:از وار دسته متوسط خسه شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): آپ کردن اسکیل و تجربه کردن این فکشن • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون من فرد آرام و ساکتیم و با همه میسازم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟2بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور . با حوصله . با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ دوست دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlimShady ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی:16 • اسم واقعی: Pouria • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم خوبی هستم - صبور هستم - باحالم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 13:00 00:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول Why Be A King When You Can Be A God لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۸ • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: باحال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۴_۵ • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: اولین فکشن • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه داشتم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ -زیاد- نقل قول ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TigerMasteR ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 @aryan82 درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار گرفتيد. @Uonesدرخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار گرفتيد. @Abolfazl1384 درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار قرار گرفتید. @WilsonRGR درخواست شما مورد قبول قرار نگرفت، شما دارای تنبیه اقلیت میباشید. @SlimShady درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار قرار گرفتید. @Aminw درخواست عضويت شما قبول شد، شما در صف قرار قرار گرفتید. نقل قول برای آنان که مفهوم پرواز را نمیفهمند هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی ??? ????? ??? ?? ??? ?????????? ??? ??????? ?? ??????` ??? ?????? ??? ?????' ??? ??????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MashruB ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: o,f • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ویرایش شده March 11, 2021 توسط PADESHAH اشتباه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodWorld ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور . با حوصله . با ادب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مختلف • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: تغییر اقلیت • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +6 نقل قول Ho sentito che domani hai un esame. In bocca al lupo شنیدم فردا هم یه آزمون دیگه ست! امیدوارم موفق باشی! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ در 15:10، PatrooN گفته است: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: کدوم صفت، یه صفتم بی صفتیه، خبرنگار باید فضول باشه بای • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): صبح تا شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نفوذ بیگانگان • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): نفرت • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حضورم افتخاره • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ همیشع نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Matinjli ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: متین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: جنجالی • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 8 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا معلوم • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): کنار دوستان • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نظری ندارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 ویرایش شده March 11, 2021 توسط Mistress نقل قول You Changed My Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Christhand ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 9 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6 تا 12 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 بار نقل قول .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. نـہ مثل خدا یـکتا نـہ مثل شیـطان مغرور .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mohammadnightrage ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بزار بقیه تعریف کنن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تجربه فکشن هایه دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +85 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoaR ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بزار بقیه تعریف کنن • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:تجربه فکشن هایه دیگر • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ بلدم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +85 ویرایش شده March 12, 2021 توسط mohammadmohseninezhad99 نقل قول با اینکه دلش بسته به دلهایه دگر بود..... بیچاره دلم،باز گرفتار دلش بود...... RoaR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CluBerLanG ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: علی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گل/فضول زندگی مردم نیستم/به فینگیلیش مسلط هستم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ متوسط • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): متغیر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp شدم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): باحاله • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ اونم متغیر نقل قول بعضی معلومه از عقل, فقط دندونشو دارن. سس ماسو بزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheilMalekpoor ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 19 • اسم واقعی: سهیل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: سخت کوش، وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 1 الی 3 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 12:00 الی 24:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: خسته شدم و احتمال داشت به رقابت ها نرسم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): میخوام مهارت خبرنگاری رو هم 5 کنم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میتونم مهارت خبرنگاری رو هم 5 کنم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 الی 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
illuminati ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 85 • اسم واقعی: عصگر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: با دنیا گهلم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3.4ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): --- • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: راه ندادن که برم بیرون • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): عشگی مشگی خواستم بیام • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون مناسبه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 85 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hello ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: ارشیا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: ساده و پاکدل • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): نا مشخص • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: همینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ همینجوری • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +4 تا نوبتم شه از اقلیت اخراج میشه ویرایش شده March 12, 2021 توسط KingArshiya نقل قول Solo is better لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.