LilPeep ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 @Arez درخواست عضویت شما قبول شد، در صف قرار گرفتید. @Erfandf درخواست عضویت شما قبول شد، در صف قرار گرفتید. 1 نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rosan ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: ۱۶ • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ ۱۰ ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): ۰۹:۰۰ ۰۰:۰۰ • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:80fp • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ ۶ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 @Mohammadarieh درخواست عضویت شما قبول شد، در صف قرار گرفتید. نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: یه پلیر خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 2 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ پراکنده • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: - • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ میتونم عضو خوبی باشم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 @Quanta درخواست عضویت شما قبول شد، در صف قرار گرفتید. نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliRezaX ارسال شده در February 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 8, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: علیرضا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: آدم فعالی هستم با همه مهربونم تو کار هام تسلط دارم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 12 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): شب ظهر • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: فکشن نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این کار را دوست دارم می خواهم در این فکشن پیشرفت کنم و فعال هستم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه زیاد • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 10+ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 @AliRezaX درخواست عضویت شما قبول شد، در صف قرار گرفتید. نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OXYGEN752 ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 16 • اسم واقعی: ابوالفضل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق . صبور . وظیفه شناس • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 16-14 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 6:00 - 12:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: قبلا تو فکشن نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ نظری در این باره ندارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2-3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimagh80ghrdaghi ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق سیاست مدار مدیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل اینکه رنک 2 دسته متوسط گرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم فکشن رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GodKinG ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: مهدی • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق و کار درست • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3تا 7 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هروقت بشه • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: علاقه به nr • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): چون دوس دارم و دلم تنگ شده • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خیلی دوسش دارم • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 1 یا 3 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Awsl ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: عسل • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب مهربون خوش اخلاق سرم تو کاره خودمه. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 3/4 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): مشخص نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: لذت نبردم اونجا • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): خوشم میاد از اینجا حس میکنم جایه خوبیه واسم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دوستام اینجان و حس میکنم جایه خوبیه واسم میتونم فعالیت کنم داخلش • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5.6 بار ویرایش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DxviL ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: فعالم • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 00:00 تا 09:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): فعالم و موفق میشم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و قعالیت • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +5 نقل قول CryBaby لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 @kingabolfazl با درخواست شما موافقت شد، در صف قرار گرفتید. @Nimagh80ghrdaghi در خواست عضویت شما رد شد، شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @GodKinG با درخواست شما موافقت شد، در صف قرار گرفتید. @Awsl با درخواست شما موافقت نشد، شما در اقلیت دیگری حضور دارید. @DxviL با درخواست شما موافقت شد، در صف قرار گرفتید. نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 22 • اسم واقعی: سینا • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربون . فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +24 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 03:00 - 08:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): گرفتن r2 • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه و .. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kavooss ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: حسین • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: گیمر شوخ و فعال • روزانه چقدر بازی می کنید؟ بالای 10 ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 1 ظهر تا 1 شب • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: عشقی • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوسش دارم • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون میدونم هست و خواهد بود • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ بالای 5 بار نقل قول اینا لفظ نیس ، من شاهنامه نمیکنم تفسیر i love fadaei لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 @WonderGuY و @Kavooss با درخواست عضویت شما موافقت شد، در صف قرار گرفتید. نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: نیاز • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: صبور و کنجکاو • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (8:00 13:00) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نبودم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): حس کنجکاوی • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون خبرنگاری کار مورد علاقه من هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟+10 نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: کوروش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ +5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 14 تا 04 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): علاقه • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ تجربه • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +8 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TERZAN ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: سیاوش • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خیلی مسعولیت پذیر و در کار خود دقیق هستم و بسیار خوش برخود هستم در مقابل فرد دیگری. • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 5 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): (20:00-2:000) • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:در فکشن دیگری نبودم. • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): این فکشن را خیلی دوست دارم و از قبل به این فکر بودم که بیام در این فکشن. • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون دئسش دارم و اخلاق من با این فکشن سازگاری دارد. • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟5 الی 4 بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Christhand ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 • سن واقعی: 18 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوب • روزانه چقدر بازی می کنید؟ زیاد • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): هرچی شد • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید:هینجوری • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): همینجوری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ چون هست • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ +10 ▂▃▅▇█▓▒░ نـہ مثل خدا یـکتا نـہ مثل شیـطان مغرور ░▒▓█▇▅▃▂ نقل قول .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. نـہ مثل خدا یـکتا نـہ مثل شیـطان مغرور .ҳ̸Ҳ̸Ҳ̸ҳ. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در February 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2021 @IcEPrInCeSs با درخواست عضویت شما موافقت شد، در صف قرار گرفتید. @MASIH با درخواست عضویت شما موافقت شد، در صف قرار گرفتید. @TERZAN با درخواست عضویت شما موافقت شد، در صف قرار گرفتید. @aryas با درخواست عضویت شما موافقت شد، در صف قرار گرفتید. نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheYou ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: محمد • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: مهربان / زحمت کش / با معرفت • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6 یا 7 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 10:00 - 16:00 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): New reporter را دوست دارم! • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ علاقه دارم! • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 4 یا 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LilPeep ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 @TheYou با درخواست شما موافقت شد، در صف قرار گرفتید. نقل قول ???? ?? ??? ??? ???????, ??? ?? ??? ????? ???? ? ?????? ? ?????? ?? ?????, ? ?????? ???? ???? ??? ?'? ??????' ?? ?????? ▌│█║▌║▌║LilPeep║▌║▌║█│▌ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nimagh80ghrdaghi ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • سن واقعی: 15 • اسم واقعی: نیما • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: خوش اخلاق سیاست مدار مدیر • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 4 • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): معلوم نیست • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: به دلیل اینکه رنک 2 دسته متوسط گرفتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): دوست دارم فکشن رو • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ پول • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AMIRSMI ارسال شده در February 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2021 • سن واقعی: 17 • اسم واقعی: امیر • در 30 کلمه خود را توصیف کنید: بیکار • روزانه چقدر بازی می کنید؟ 6ساعت • در چه ساعت هایی بازی می کنید؟ (مثلا 08:00 - 12:00): 9تا15 • چرا شما فکشن قبلی را ترک کردید: نداشتم • برای چه می خواهید به این فکشن بیایید؟ (حداقل 30 کلمه): بیکاری • چرا فکر می کنید که این فکشن جای مناسبی برای شما هست؟ حال میده • روزانه چند بار انجمن را چک می کنید؟ 25 نقل قول ??? ????? ??? ?? ????? ????????? ?? ???? ?? ??????? ?? ??????? ?? ?????? ??? ??? ?????r لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.