Aminw ارسال شده در May 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10, 2020 - توضیح کامل باگ: هنوز Fish باگ داره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم: درست کنید. ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 19, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 با سلام. شما دقیقاً در کجا هستید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۲۱ در 15:32، Aminw گفته است: - توضیح کامل باگ: هنوز Fish باگ داره - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم: درست کنید. پوزیشن خود را بفرستید. End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در May 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 پشته House 309 ایجا, البته فکر کنم درست کردید. ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Youna ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 @Aminw سلام دوست عزیز در تاپیک قبلی من این را گزارش دادم و تکراری هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 23, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2020 گزارش تکراری و حل شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده