SuperMaN ارسال شده در May 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی با موتور یا بعضی ماشینا از رو کسی رد میشیم در منطقه امن، موتور 5 6 بار 20% از سلامتش کم میشه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): با موتور از یکی رد شید این طوری میشه End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در May 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2020 این مشکل به خاطر 2 تا چیز میتونه باشه: 1-شما لگ باشین 2-سعی کنی یکی رو زیر بگیری و بکشی دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snippy ارسال شده در May 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2020 برای منم این روزا زیاد این اتفاق می افته مخصوصا توی چهارراه به طوریکه از Vehicle دود بلند میشه. گاهی باید سکـــوت کردخـــــدا پاسخگو خواهد بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2020 در 21 دقیقه قبل، Sobi گفته است: https://wiki.arsacia.ir/wiki/سیستم:مناطق_امن خب باید یک بار 20% کاهش بده نه که تو یه بار زیر کردن همینطوری 5 6 بار 20% کم کنه End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در May 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2020 در 5 دقیقه قبل، Sobi گفته است: خب باید سریع بیاید عقب و بازیکن اگر زیر ماشینت باشه همش 20% کم میکنه من با سرعت ازش رد شدم و اصلا واینستادم End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در May 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 5, 2020 در 1 ساعت قبل، SuperMAN گفته است: من با سرعت ازش رد شدم و اصلا واینستادم فیلم بگیر خب دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 19, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 این مشکل حل شد. جوایز ارسال می شود. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده