AliAgent ارسال شده در May 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام. این کرش لانچر در صورتی اتفاق خواهد افتاد که شما در یک مکان شلوغ (ترجیحاً Temple) به مدت +10 دقیقه AFK کنید (Alt+Tab)، پس از گذر مدت زمان ذکر شده وقتی وارد بازی شوید کرش خواهید شد (این باگ برای بنده فقط در ورژن 1.1.8 لانچر اتفاق افتاد و هیچ کرش دیگری نداشتم (جز اون کرشی که با Hotpatch حل گردید)). - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): پوشه ی Log (سه کرش آخر مربوط به این کرشی که ذکر کردم بوده و سایر کرش ها کرش هایی بودند که حل شدند) - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیحات کاملا داده شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 کرش شما مربوط به SA-MP می باشد لطفاً تأیید کنید که فقط این مشکل را با لانچر دارید و با سمپ این مشکل را ندارید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 امتحان کردم 15 دقیقه با سمپ در 4 راه AFK کردم اما هیچ مشکلی پیش نیومد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در May 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 چرا با لانچر سرور 10 برابر لگ تر میشه؟ پینگمم روی 17 تا 25 متغیره دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 4, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2020 در 17 ساعت قبل، AliAgent گفته است: امتحان کردم 15 دقیقه با سمپ در 4 راه AFK کردم اما هیچ مشکلی پیش نیومد. همانطور که می بینید این یک کرش معروف بدون راه حل سمپ می باشد، نه AG:SAL: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=666822 https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=615827&page=2 شخص بالا سازنده مود SAMP Addon می باشد که این Crash را حل کرده، سعی می کنم Crash fix را از مود این شخص بردارم اما ممکن است موفق نشوم چون مود این شخص crypt شده است. در 15 ساعت قبل، AssassiN گفته است: چرا با لانچر سرور 10 برابر لگ تر میشه؟ پینگمم روی 17 تا 25 متغیره لطفاً با فیلم اثبات کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AGA ارسال شده در May 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2020 چرا نمیشه آنلاین شم اصن نمیاره اینترنتم وصله میگه چک کن ولی با سمپ میاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 16, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2020 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده