WaTchDogs ارسال شده در May 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 سلام و درود به تمام عوامل ارساکیا یه باگ کوچولو هست نمیدونم باگ هست یا نه اما گفتم اینجا پست بزارم شاید باگ باشه چطوری خودمان را با ان باگ رو برو کنیم : شما باید بدوید و هنگام دویدن بخواین ویس بدین میبینین که نمیشه یا برعکس (ویس بدین و در حال ویس بخواین بدوین ) چطوری برطرفش کنیم : واسه خودمم سئواله از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 با سلام. این مشکل از طرف لانچر نیست و از طرف شماست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در May 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 در ۱ ساعت قبل، AliAgent گفته است: با سلام. این مشکل از طرف لانچر نیست و از طرف شماست. اکی دادا شرمنده وقتتونو گرفتم از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 با سلام. نمیشه؟ یعنی چی نمیشه؟ مگه میشه نشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در May 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 در 5 دقیقه قبل، Ali گفته است: با سلام. نمیشه؟ یعنی چی نمیشه؟ مگه میشه نشه؟ خودم لاگ بودم اشتباه شد شرمنده از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده