AimLooK ارسال شده در May 14 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14 سلام داداشم آماده هستی😗؟ @Amirmahdii 1- اسم واقعیت؟( تقريبا 5 ساله رفیقم هستی مثلا نمیفهمم): 2- سن واقعیت؟ 3- اولین روز آشنایی مون یادته؟ یه رهنمایی تو کلن پرشیا امیر تاج 👑🥺 4- چه چیزی تو بازی بهت حس خوبی میده?(من دریا) 5- غذایی مورد علاقت چیه؟ 6- ماشین مورد علاقت تو سرور؟ 7- اگه یه روزی واقعأ بلاکت کنم چیکار میکنی؟(هیچ وقت نمیکنم) 8- بهترین رفیقت یا به قول خودم شاه رگت کیه؟ 9- من یا علی? بریم سمت فوتبال ⚽️ 10- رئال مادريد یا بارسلونا؟ 11- رونالدو یا مسی؟ 12- پرسپولیس یا استقلال( میدانم ای قرمز پوش) 13- اگه من بگم رئالی شو میشی؟ 14- بنظرت برنده جام جهانی دفعه بعد کی خواهد شد؟(انشالله پرتغال) 15- امباپه یا چیزمال ببخشید (یامال)😁؟ 16- مهدی تارمی یا علی رضا جهانبخش بکشیم از فوتبال بیرون رفتیم جاده موسقی 17- یاس یا سروش هیچکس 18- رضا پیشرو یا سهراب mj 19- تتلو یا فدایی 20- اصلا رپ گوش میدی؟ 21- آهنگ قدیمی یا جدید؟ 22- آهنگ مورد علاقت باشه این بازی کثیفو تمام میکنم اما اینو جواب بده 23- جانی سینز کیه؟ 24- شغلش چیه؟ 25- من یا اون😂(سخته)؟ 26- دوست داشتی جاش بودی؟ خوب 26 تا سوال کافیه😁 انشالله به 26 دونه هم جواب بدی سوال 23 تا 26 جهت کسب معلومات هست😁😂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/118385-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-amir_mahdii/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirmahdii ارسال شده در May 14 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14 1 ساعت قبل، AimLooK گفته است: سلام داداشم آماده هستی😗؟ @Amirmahdii 1- اسم واقعیت؟( تقريبا 5 ساله رفیقم هستی مثلا نمیفهمم): 2- سن واقعیت؟ 3- اولین روز آشنایی مون یادته؟ یه رهنمایی تو کلن پرشیا امیر تاج 👑🥺 4- چه چیزی تو بازی بهت حس خوبی میده?(من دریا) 5- غذایی مورد علاقت چیه؟ 6- ماشین مورد علاقت تو سرور؟ 7- اگه یه روزی واقعأ بلاکت کنم چیکار میکنی؟(هیچ وقت نمیکنم) 8- بهترین رفیقت یا به قول خودم شاه رگت کیه؟ 9- من یا علی? بریم سمت فوتبال ⚽️ 10- رئال مادريد یا بارسلونا؟ 11- رونالدو یا مسی؟ 12- پرسپولیس یا استقلال( میدانم ای قرمز پوش) 13- اگه من بگم رئالی شو میشی؟ 14- بنظرت برنده جام جهانی دفعه بعد کی خواهد شد؟(انشالله پرتغال) 15- امباپه یا چیزمال ببخشید (یامال)😁؟ 16- مهدی تارمی یا علی رضا جهانبخش بکشیم از فوتبال بیرون رفتیم جاده موسقی 17- یاس یا سروش هیچکس 18- رضا پیشرو یا سهراب mj 19- تتلو یا فدایی 20- اصلا رپ گوش میدی؟ 21- آهنگ قدیمی یا جدید؟ 22- آهنگ مورد علاقت باشه این بازی کثیفو تمام میکنم اما اینو جواب بده 23- جانی سینز کیه؟ 24- شغلش چیه؟ 25- من یا اون😂(سخته)؟ 26- دوست داشتی جاش بودی؟ خوب 26 تا سوال کافیه😁 انشالله به 26 دونه هم جواب بدی سوال 23 تا 26 جهت کسب معلومات هست😁😂 یا حضرت عباسسسسسس 😂💔 من چرااااا🫤 من اشتباه دارم 🤞🏻🤫 سیاهه کارنامم 😈🔪🩸 واسه کارای بد اشتها دارم 🍷🚬⛓️ عشقو به .. دادم تا برم بالاتر 🪓🔥 شاید یه روزی عوض شم ولی حالا نه .... 🤟🏻😉 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/118385-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-amir_mahdii/#findComment-1237402 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AimLooK ارسال شده در May 14 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 14 لایق دانستید جواب بدین @Amirmahdii 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/118385-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-amir_mahdii/#findComment-1237406 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirmahdii ارسال شده در May 14 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14 1 ساعت قبل، AimLooK گفته است: سلام داداشم آماده هستی😗؟ @Amirmahdii 1- اسم واقعیت؟( تقريبا 5 ساله رفیقم هستی مثلا نمیفهمم): 2- سن واقعیت؟ 3- اولین روز آشنایی مون یادته؟ یه رهنمایی تو کلن پرشیا امیر تاج 👑🥺 4- چه چیزی تو بازی بهت حس خوبی میده?(من دریا) 5- غذایی مورد علاقت چیه؟ 6- ماشین مورد علاقت تو سرور؟ 7- اگه یه روزی واقعأ بلاکت کنم چیکار میکنی؟(هیچ وقت نمیکنم) 8- بهترین رفیقت یا به قول خودم شاه رگت کیه؟ 9- من یا علی? بریم سمت فوتبال ⚽️ 10- رئال مادريد یا بارسلونا؟ 11- رونالدو یا مسی؟ 12- پرسپولیس یا استقلال( میدانم ای قرمز پوش) 13- اگه من بگم رئالی شو میشی؟ 14- بنظرت برنده جام جهانی دفعه بعد کی خواهد شد؟(انشالله پرتغال) 15- امباپه یا چیزمال ببخشید (یامال)😁؟ 16- مهدی تارمی یا علی رضا جهانبخش بکشیم از فوتبال بیرون رفتیم جاده موسقی 17- یاس یا سروش هیچکس 18- رضا پیشرو یا سهراب mj 19- تتلو یا فدایی 20- اصلا رپ گوش میدی؟ 21- آهنگ قدیمی یا جدید؟ 22- آهنگ مورد علاقت باشه این بازی کثیفو تمام میکنم اما اینو جواب بده 23- جانی سینز کیه؟ 24- شغلش چیه؟ 25- من یا اون😂(سخته)؟ 26- دوست داشتی جاش بودی؟ خوب 26 تا سوال کافیه😁 انشالله به 26 دونه هم جواب بدی سوال 23 تا 26 جهت کسب معلومات هست😁😂 1- امیرمهدی 2- 20 3- واقعااا روزای خوبی بوددد 🥹 4- خیلی چیزا حس خوبی میده ولی خریدن یه ماشین 😃 5- قطعا و صد در هزار خورشت فسنجون 6- قطعا بنز چون اولین ماشینم بوده و خودتم میدونی چقدر خاطره باهاش داریم ❤️🔥 7- بهش حقیقتا فک نکردم ولی خب قطعا میرم تو فکر 8- من رفیق خیلی دارم کسی که داداشیم باشه قطعا تویی و @NalenGi بهترین بوی فرندمه 😉 9- قطعا تو 😂 ولی خب این دلیل نمیشه علی رو دوس نداشته باشم 10- صد در صد بارسلونا ❤️💙❤️💙❤️ 11- من هردو رو دوس دارم اما مسی رو یه جور دیگه 😉 12- پرسپولیس ولی لیگ ایران رو نگا نمیکنم 🫤😬 13- اخه بگم اره به بارسا خیانت کردم بگم نه به تو 😂 بارسلونا ببخشید ولی به تو میگم اره 😂🤦🏻(دهنتو این چه سوالی بوددددد)😒 14- یا فرانسه یا اسپانیا 15- ببین اخع هم یامال هم امباپه جفتشون مالی نیستن ولی خب امباپه 16- مهدی طارمی چون یه مقطع تو پرسپولیس بازی کرده 17- یاس 18- صد در صد سهراب MJ 19- سوسو ام اما تتلو 20- اره 😈🔪🤟🏻 21- قدیمییییییییی 🍷 22- بانو هایده ساقی 🍷 23- عمو 😒👨🏻⚕️ 24- 👌🏼👉🏼 (امیدوارم اخطار نگیرم دهنتو 😂) 25- من بین تو و اون رضا گلزار رو انتخاب میکنم 🥸😬 26- خیر 😂😂😂😂😂 همه سوالات یه طرف سوال 23 تا 26 کمرم رو شکست 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من اشتباه دارم 🤞🏻🤫 سیاهه کارنامم 😈🔪🩸 واسه کارای بد اشتها دارم 🍷🚬⛓️ عشقو به .. دادم تا برم بالاتر 🪓🔥 شاید یه روزی عوض شم ولی حالا نه .... 🤟🏻😉 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/118385-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-amir_mahdii/#findComment-1237461 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده