iPurya ارسال شده در May 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 فیلم In Time 2011 خلاصه داستان : در زمان؛ با نام قبلی من فانی هستم، فیلمی در ژانر علمی تخیلی و اکشن ساخته اندرو نیکول است. جاستین تیمبرلیک، آماندا سیفرید، کیلین مورفی و اولیویا وایلد از بازیگران فیلم میباشند که به دنیایی پادآرمانشهری میپردازد که در آن “زمان” واحد پول محسوب میشود و هر فرد مقداری زمان دارد و اگر این زمان به صفر برسد وی خواهد مرد… دانلود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PrejuDice ارسال شده در جمعه در 14:09 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 14:09 Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammead ارسال شده در یکشنبه در 20:08 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:08 در ۱۳۹۹/۲/۱۲ در 17:25، iPurya گفته است: فیلم In Time 2011 خلاصه داستان : در زمان؛ با نام قبلی من فانی هستم، فیلمی در ژانر علمی تخیلی و اکشن ساخته اندرو نیکول است. جاستین تیمبرلیک، آماندا سیفرید، کیلین مورفی و اولیویا وایلد از بازیگران فیلم میباشند که به دنیایی پادآرمانشهری میپردازد که در آن “زمان” واحد پول محسوب میشود و هر فرد مقداری زمان دارد و اگر این زمان به صفر برسد وی خواهد مرد… دانلود من این فیلم رو قبلا دیدم. واقعا خیلی قشنگه فیلمش کسی که به فیلم های با معنا و فلسفی علاقه داره اینو ببینه واقعا خیلی خیلی خیلی خیلی این قشنگه یعنی بهتون بگم که از بهترین فیلم هاست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alonso ارسال شده در یکشنبه در 20:48 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:48 بهش میخوره خوب باشه نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ Wolf King Family متــAlonsoــین ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در دوشنبه در 14:06 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:06 بهترین فیلم نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThunderStorm ارسال شده در دوشنبه در 17:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:17 ایول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل در ۱۳۹۹/۲/۱۲ در 17:25، iPurya گفته است: فیلم In Time 2011 خلاصه داستان : در زمان؛ با نام قبلی من فانی هستم، فیلمی در ژانر علمی تخیلی و اکشن ساخته اندرو نیکول است. جاستین تیمبرلیک، آماندا سیفرید، کیلین مورفی و اولیویا وایلد از بازیگران فیلم میباشند که به دنیایی پادآرمانشهری میپردازد که در آن “زمان” واحد پول محسوب میشود و هر فرد مقداری زمان دارد و اگر این زمان به صفر برسد وی خواهد مرد… دانلود من دیدم اینو خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی قشنگه بی نهایت با معنی و زیبا پیشنهاد میدم شما هم ببینید اون هم بدون سانسور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ahuramazda ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل Nice نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
moji ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل دیدمش واقعا عالیه نقل قول جنازهها جمع شید اومدم میخِ تابوتتونو بکوبم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.