Kanashi ارسال شده در April 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2020 سلام وقتی کلیک میکنم تو لانچر ارور زیر میده : بعدش که اوکی میزنم لانچر به صورت خودکار حذف میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در April 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2020 در 16 دقیقه قبل، MohamadOsTaD گفته است: سلام وقتی کلیک میکنم تو لانچر ارور زیر میده : بعدش که اوکی میزنم لانچر به صورت خودکار حذف میشه با سلام خدمت دوست گرامی من این مشکل رو برای برنامه دیگه داشتم از این طریق حل شد (امیدوارم برای شما هم حل بشه) : ۱- This PC یا File Explorer رو باز کنید و به بخش View برید و Option رو باز کنید. ۲- در بخش General و بخش Open file Explorer to برید و در منوی باز شده This PCرو انتخاب کنید. ۳- Save کنید و سیستم رو Reset بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2020 @MohamadOsTaD با سلام. درون پوشه بازی اسم فایل AGSAL_Updater رو به Launcher.exe تغییر بدید، موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VazirNitro ارسال شده در May 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 با سلام . این مشکل در نسخه جدید لانچر یعنی ورژن 1.1.7 حل شده . میتونید نسخه جدید رو از لینک رو به رو دانلود کنید : http://arsacia.ir/launch لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanashi ارسال شده در May 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 ممنون مشکل حل شد ولی وقتی میرم تو برا رمز کلی طول میکشه تا بیاد بالا وقتیم میرم تو بازی از شدت لگ کیک میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۱۳ در 00:27، MohamadOsTaD گفته است: ممنون مشکل حل شد ولی وقتی میرم تو برا رمز کلی طول میکشه تا بیاد بالا وقتیم میرم تو بازی از شدت لگ کیک میشم این مشکل را با سمپ معمولی ندارید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kanashi ارسال شده در May 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 خیر با سمپ همچین مشکلی ندارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در May 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 برای من قبلا این اتفاق افتاده بود که خیلی طول میکشید تا رمز رو بخوام بنویسم که بعدا اتوماتیک کردم که دیگه رمز نخواد و مشکل حل شد. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 19, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 لطفاً نسخه جدید را امتحان کنید. مشکلی بود در تاپیک https://arsacia.ir/i ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده