MahdiyarR ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 سلام من تازگی میخوام بیام تو بازی ارور میده لانچر که میگه لطفاً دوباره نصب کنید که هزار بار نصب کردم.سمپم که ارور میده. IP جدید رو هم زدم اما بازم نمیشه راهنمایی کنید ترو خدا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 در 2 ساعت قبل، MahdiyarR گفته است: ارور میده چه اروری میده؟ آیپی رو درست زدی؟ AGSA.ArSaCiA.iR:7777 دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در April 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۹ در 14:20، MahdiyarR گفته است: سلام من تازگی میخوام بیام تو بازی ارور میده لانچر که میگه لطفاً دوباره نصب کنید که هزار بار نصب کردم.سمپم که ارور میده. IP جدید رو هم زدم اما بازم نمیشه راهنمایی کنید ترو خدا سلام برای منم این ارور میاد اگه SAMP رو دوباره نصب کنی و بعدش لانچر بزنی درست میشه (این مشکل با نصب دوباره لانچر درست نمیشه معمولا) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 سلام دوست عزیز لطفا از اروری که مشاهده می کنید اگر همچنان این مشکل رو دارید عکس بفرستید تا بتوانیم بیشتر به شما کمک کنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده