AliAgent ارسال شده در April 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سلام. گاهی اوقات وقتی لانچر را اجرا میکنیم و بر روی پلی کلیک میکنیم اولین چیزی که در چت لاگ سمپ میاد (که باید این باشه: AGSA:L 1.1.7 Started) به جای این، این متن میاد: Samp 0.3.7 Started این مشکل برای من فقط یک بار پیش اومد (که به این صورت بود که بعد از اینکه کرش شدم دوباره پلی رو زدم بدون اینکه لانچر رو باز و بسته کنم) ولی برای بقیه خیلی پیش اومده، خب تا اینجا که مشکلی پیش نیومده یه جلمه ی ظاهری بوده که فرقی نداره، مشکل از اینجاست که اگر این باگ پیش بیاد به طور کامل سیستم ویس چت برای اون فرد غیر فعال میشه و نه میتونه ویس بده نه ویس بشنوه کلا انگار چیزی به اسم ویس چت وجود نداره (از ستینگ هم بررسی شده مشکلی اونجا نیست) برای حلش باید بازی و لانچر رو ببنده و دوباره باز کنه. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): متاسفانه فقط یک بار پیش اومد برای خودم ولی برای بقیه خیلی دیدم پیش بیاد - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح کاملا داده شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 28, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 با سلام. لطفاً در لانچر نسخه 1.1.8 بررسی کنید که آیا مشکل حل شده یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 2, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 @AliAgent آیا این مشکل برایتان یا دوستانتان افتاد بعد از 1.1.8؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 @Ali صدا خیلی بد میاد مثل بیسمه Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 2, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 در 6 دقیقه قبل، Phyco گفته است: @Ali صدا خیلی بد میاد مثل بیسمه در Walkie Talkie صدا به حالت بیسیم می آید (چون Walkie Talkie در اصل خود بیسیم است) و این افکتی هست که خود ما به Voice شما می دهیم، آیا زمانی که کنار هم دیگر هستید هم صدا بد می آید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 در 5 دقیقه قبل، Ali گفته است: در Walkie Talkie صدا به حالت بیسیم می آید (چون Walkie Talkie در اصل خود بیسیم است) و این افکتی هست که خود ما به Voice شما می دهیم، آیا زمانی که کنار هم دیگر هستید هم صدا بد می آید؟ بله خیلی بد میاد اگر امکانش باشه حذف کنید در 6 دقیقه قبل، Ali گفته است: در Walkie Talkie صدا به حالت بیسیم می آید (چون Walkie Talkie در اصل خود بیسیم است) و این افکتی هست که خود ما به Voice شما می دهیم، آیا زمانی که کنار هم دیگر هستید هم صدا بد می آید؟ یکی هم سرور کار نمیکنه کسی نمیتونه لاگین بشه Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 2, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 در 36 دقیقه قبل، Phyco گفته است: یکی هم سرور کار نمیکنه کسی نمیتونه لاگین بشه بله!؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در May 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 در 43 دقیقه قبل، Ali گفته است: @AliAgent آیا این مشکل برایتان یا دوستانتان افتاد بعد از 1.1.8؟ تا به حال خیر، ممنون از تلاشتون کیفیت ویس مثل نرم افزار های ارتباط صوتی شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 در 38 دقیقه قبل، Phyco گفته است: یکی هم سرور کار نمیکنه کسی نمیتونه لاگین بشه میشه ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DarkSky ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 در 35 دقیقه قبل، Ali گفته است: بله!؟ خیلی از دوستای من نمیتونن UCP هم کار نمیکنه پیوی هم گفتم Nichts lässt die Erde so weitläufig erscheinen, dass Freunde in einiger Entfernung die Breiten- und Längengrade erreichen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 2, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 بسته شد. در صورتی که کسی این مشکل را داشت دوباره تاپیک بزند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده