HamidRezaK ارسال شده در April 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 تو، ای زیبا صنم!●♪♫ هوادارت، منم!●♪♫ کاش بودم؛ عطر رو پیراهنِ تو!●♪♫ تو، ای آرامِ جان…●♪♫ عزیزِ مهربان…●♪♫ مستم، از گل های روی دامنِ تو!●♪♫ ای زیبا صنم!●♪♫ تو، شاه بانوی غزل!●♪♫ من، خانه ای روی گسل!●♪♫ جانـــا! تو لرزاندی دلم را…●♪♫ چشمانِ تو؛ باغِ ترنج●♪♫ مهربان از من مرنج…●♪♫ بس کن! این ناز وُ اَدا را…●♪♫ ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── مهدی یغمایی زیبا صنم توضیحات مهدی یغمایی در خصوص این ترانه زیبا در اینستاگرام: موزیکفا • مهدی یغمایی • دانلود آهنگ مهدی یغمایی زیبا صنم دانلود نقل قول HamidRezaK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Duzakh ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 به جایی رسیدیم که اینا معروف میشن بعد تتلو که زحمت میکشه توی ایران محتواش ممنوعِ. پست بزاری اهنگ تتلو رو معرفی کنی پستتو پاک میکنن بهت اخطار میدن نقل قول باید بتونی چیزای کم و متوسط قبول نکنی تا بهترینا به سراغت بیان! ??? ????? ???????? ????? ?? ? ???????? برای هر منفی ی مثبت وجود داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در June 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2020 خوبه اما می تونست بهتر از این هم باشه نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Crush ارسال شده در June 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2020 هر چی هم که باشه به ساسی نمیرسه نقل قول میدونی چرا من گیمر شدم؟ چون دوست نداشتم با قلب دیگران بازی کنم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.