BullShark ارسال شده در April 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 با سلام خدمت تیم زحمت کش مدیریت بنده بعد از 1 ماه آنلاین شدم، می بینم که آپدیت دادید و ماشین دوم رو بخاطر نداشتن پریمیوم نمی شه استفاده کرد (چیزی که از سال 2014 تا الان ندیده بودم) از اونور برداشتین حیات خونه ی من رو میله کشیدین، علاوه بر اینکه من باید دور قمری بزنم و از در و دیوار بالا برم تا به هواپیمام برسم، اگر ماشین داشته باشم هم پارکینگمو ازم گرفتین : | 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 29, 2020 هایدرا رو از پارکینگ ما بردار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در May 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 1, 2020 (ویرایش شده) اگه بشه که مسئولش یه جوابی بده ویرایش شده May 1, 2020 توسط BullShark 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 با سلام. Hydra شما در خانه این شخص قرار دارد و خانه شما فقط آن طرف فنس می باشد. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده