EAZY ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با عرض سلام و خسته نباشید! من پینتبال بودم که با همچین متنی از طرف سرور روبرو شدم: (You have stopped fetching cash) این رو هم اضافه کنم که قبل از ورود به پینتبال لیدر Crew به من در خواست داد اما من اکسپت نکردم و بعد از 6یا 7 مین با این متن رو به رو شدم که احساس میکنم اعضای Crew در اون لحظه در حال جمع کردن پول از صندوق های بانک بودند. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): ویرایش شده April 23, 2020 توسط EAZY ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂???? ??????▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 سلام. من هم این متنو خیلی زیاد دیدم در طی تمام مدتی که پلی میدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 26, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 بعد از ریستارت بررسی کنید که آیا دوباره این پیغام برای کسی ارسال می شود یا خیر. لطفاً عکس هم بگیرید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده