limit ارسال شده در April 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 22, 2020 سلام دوستان ! تا به حال شده بدون دلیل از سرور بن شین! بعد از 5 ماه آنلاین بشی و ببینی به خاطر خرید و فروش با پول ریالی بن شدی!! فکرشو کن ! برای این اکانت 200 تا 300 هزارتومان خرج هاستر شدن کرده باشی!! من الان نیاز به کمک شما دارم! حتی به علی هم پیام دادم ولی یک بار سین کرد و جوابی نداد! تا الان مدرکی برای ارائه نداشتند! تمام مدارک رو دارم که به اشتباه بن شدم!! تاریخ 1/1/2020 اخرین بار آنلاین شدم تاریخ 30/1/2020 بن شدم!! آخه من 30 روز آنلاین نبودم چجوری این اتفاق افتاده!!!! دوستان لطفا کمک کنید تا بدونم اشتباه من چی بوده!!! 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 بهت حق میدم... خیلی چیزا (قوانینِ خنده دار) وجود داره که باعث بن شدن اشتباه شه... End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dogg ارسال شده در April 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 23, 2020 در 50 دقیقه قبل، SuperMAN گفته است: بهت حق میدم... خیلی چیزا (قوانینِ خنده دار) وجود داره که باعث بن شدن اشتباه شه... حقیقتا Call The Cops When U See لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در April 24, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 24, 2020 در 14 ساعت قبل، SuperMAN گفته است: بهت حق میدم... خیلی چیزا (قوانینِ خنده دار) وجود داره که باعث بن شدن اشتباه شه... راهی هست به نظرتون!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 اگه واقعا کاری نکرده باشی، ادمین ها باید اقدام کنن! به احسان بگو، اون پیگیری میکنه خدا رو شکر انبن شدی End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
limit ارسال شده در April 25, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 25, 2020 در 12 ساعت قبل، SuperMAN گفته است: اگه واقعا کاری نکرده باشی، ادمین ها باید اقدام کنن! به احسان بگو، اون پیگیری میکنه خدا رو شکر انبن شدی نه متاسافنه هنوز آنبن نشدم!! نام اکانت درون بازی Limit لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rmx ارسال شده در August 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2021 سلام بنده دیشب درحال بازی بن شدم و وقتی دلیلو پرسیدم گفتن چیت زدی در صورتی که من اصلا نمیدونم چیت چی هست و بعدش دوستم برام توضیح داد که چیت چی هست و من دیشب فهمیدم چی هست و من بگم حاضرم ادمین بیاد و سیستم رو بگرده من تا حالا چیت نداشتم و حتی تا دیشب اسمه چیت به گوشم نخورده بود که بی دلیل و بدون مدرک من رو به مدت 30روز بن کردن و من تازه وارد دسته متوسط شده بودم و اینو بگم که اسمه ادمینی که بن کرده عرفان بود و اگر این شکایت پیگیری بشه حاضرم تمامی مدارکی که اثبات میکنه من چیت نزدم رو ارائه دهم باتشکر 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amirrezamizban ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 سلام دیشب گذاشتم گوشیمو AFK کنم صبح بیدار شدم دیدم بخاطر چیت زدن بن 30 روزه شدم وانتد داشتم اتو کلیکر گذاشتم رو دکمه جامپ برای چی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarranT ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 در ۱۳۹۹/۲/۳ در 14:43، Limit گفته است: سلام دوستان ! تا به حال شده بدون دلیل از سرور بن شین! بعد از 5 ماه آنلاین بشی و ببینی به خاطر خرید و فروش با پول ریالی بن شدی!! فکرشو کن ! برای این اکانت 200 تا 300 هزارتومان خرج هاستر شدن کرده باشی!! من الان نیاز به کمک شما دارم! حتی به علی هم پیام دادم ولی یک بار سین کرد و جوابی نداد! تا الان مدرکی برای ارائه نداشتند! تمام مدارک رو دارم که به اشتباه بن شدم!! تاریخ 1/1/2020 اخرین بار آنلاین شدم تاریخ 30/1/2020 بن شدم!! آخه من 30 روز آنلاین نبودم چجوری این اتفاق افتاده!!!! دوستان لطفا کمک کنید تا بدونم اشتباه من چی بوده!!! یعنی با دلار خرید و فروش میکردی بن نمیشدی؟ با چیپا قلعه میسازم رو میزِ پوکر؛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در August 8 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8 در صورتی که به ناحق بن شدید در قسمت شکایت اقدام به پیگیری کنید در صورت درخواست آنبن در این تاپیک پست ارسال کنید: درخواست رفع محرومیت (Unban بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده