XuDo ارسال شده در May 10 اشتراک گذاری ارسال شده در May 10 1_ دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی؟ Me My Bro - لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1228833 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1819 ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 (ویرایش شده) سلام Faezeh @Fayez اومدم با چند تا سوال پیچیده ۱-اگه تو خواب ببینی بیدار شدی بعد تو همون خواب دوباره خواب ببینی که هنوز خوابی،از کجا میفهمی الان واقعاً بیداری یا هنوز تو خوابی؟ ۲-اگه یه پیرمرد به نوهش بگه «من هیچ وقت دروغ نگفتم» و نوه همون لحظه بفهمه که پدربزرگش الان دروغ گفته پس حرفِ پیرمرد راست بوده یا دروغ؟ ۳-اگه سکوت هیچ صدایی نداره پس چرا بعضی وقتا از هر حرفی سنگین تر حس میشه؟ ۴-اگه «تو» که «تو» رو به عنوان «تو» میشناسی فقط از جمعِ خاطراتی ساخته شده باشه که «تو» فکر میکنی مال «تو» هستن پس اون «تو»یی که این همه «تو» رو «تو» می بینه دقیقاً کیه؟ ۵-اگه «فکر» از «فکر» ساخته بشه و هر «فکر» یه «فکر» دیکه رو بسازه پس اولین «فکر» از کدوم «فکر» اومده؟ ویرایش شده May 11 توسط BaLLoCH ---------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------- ❤️✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1229314 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 @Fayez آماده باش موج دوم سوالات داره میاد 🔥🔥 :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230069 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McQueen ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 سلام عرفان @Fayez چند ساله با آرساکیاگیم آشنا شدی؟ اسم واقعیت چیه؟ چند سالته؟ اهل کجایی؟ بهترین اقلیتی که تاحالا بودی؟ بهترین کلن؟ بهترین رفیقت؟ چند ساله داری پلی میدی؟ معمولاً اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟ بیشتر اهل آنلاین بودنی یا دنیای واقعی؟ موسیقی، فیلم یا کتاب؟ کدوم برات جذابتره؟ اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ به نظرت مهمترین ویژگی یک دوست خوب چیه؟ تا حالا شده نظرت عوض بشه بعد از بحث با بقیه؟ 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 Your definition of success is not the same as mine لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230468 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 20 ساعت قبل، XuDo گفته است: 1_ دوست داری با دوست من که دوست داره با دوست تو دوست بشه دوست بشی؟ دوست دارم در آسایش باشم 14 ساعت قبل، BaLLoCH گفته است: سلام عمو Fayez کبیر سلام عزیزم 14 ساعت قبل، BaLLoCH گفته است: اومدم با چند تا سوال پیچیده خودت ساده ای سوالات پیچیدن؟ سهله باوا ۱-اگه تو خواب ببینی بیدار شدی بعد تو همون خواب دوباره خواب ببینی که هنوز خوابی،از کجا میفهمی الان واقعاً بیداری یا هنوز تو خوابی؟ تو خواب میگیرم می خوابم اگه خوابیدم یعنی خواب بود ۲-اگه یه پیرمرد به نوهش بگه «من هیچ وقت دروغ نگفتم» و نوه همون لحظه بفهمه که پدربزرگش الان دروغ گفته پس حرفِ پیرمرد راست بوده یا دروغ؟ راست بوده، هیچوقت دروغ نگفته ولی بعضی وقتا گول زده ۳-اگه سکوت هیچ صدایی نداره پس چرا بعضی وقتا از هر حرفی سنگین تر حس میشه؟ چون هنگام سکوت، صدا های عذاب وجدان، پشیمانی، اندوه و ... معمولا بیشتر حس میشن ۴-اگه «تو» که «تو» رو به عنوان «تو» میشناسی فقط از جمعِ خاطراتی ساخته شده باشه که «تو» فکر میکنی مال «تو» هستن پس اون «تو»یی که این همه «تو» رو «تو» می بینه دقیقاً کیه؟ خدا ۵-اگه «فکر» از «فکر» ساخته بشه و هر «فکر» یه «فکر» دیکه رو بسازه پس اولین «فکر» از کدوم «فکر» اومده؟ اولین فکر از زمانی اومده که شروع به فکر کردن کردی 3 ساعت قبل، iRaMaN گفته است: @Fayez آماده باش موج دوم سوالات داره میاد 🔥🔥 50 دقیقه قبل، McQueen گفته است: سلام عرفان سلام بتمنی چند ساله با آرساکیاگیم آشنا شدی؟ 6 سال (از 2020 اسمش به گوشم رسیده بود) اسم واقعیت چیه؟ محمد عرفان چند سالته؟ 18 اهل کجایی؟ استانی با دمای بالای 50 درجه بهترین اقلیتی که تاحالا بودی؟ تاکسی دوران @FaiL، با ساب لیدری می خوابیدم کل کارارو امیر انجام می داد بهترین کلن؟ [BK] بهترین رفیقت؟ بهترین ندارم، ،بهترین ها دارم چند ساله داری پلی میدی؟ 5 سال معمولاً اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟ فیلم آموزشی می بینم، به رفیقام فحش میدم، PES بازی می کنم، کارای بتا روانجام میدم بیشتر اهل آنلاین بودنی یا دنیای واقعی؟ آنلاین بودن موسیقی، فیلم یا کتاب؟ کدوم برات جذابتره؟ فیلم اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ جوانمرد - قدرتمند - یکتاپرست به نظرت مهمترین ویژگی یک دوست خوب چیه؟ سفید بودن تا حالا شده نظرت عوض بشه بعد از بحث با بقیه؟ بعضی وقتا آره، ولی معمولا آدمیم که با همه چی مخالفت می کنه و نظرم رو دوست دارم تثبیت کنم 1 1 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230584 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 1 دقیقه قبل، Fayez گفته است: بهترین کلن؟ [BK] جدی میگی یا داری مسخره میکنی؟ 🤣🤣🤣 2 دقیقه قبل، Fayez گفته است: جوانمرد - قدرتمند - یکتاپرست وای وای دهنت 🤣 1 :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230588 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، iRaMaN گفته است: جدی میگی یا داری مسخره میکنی؟ 🤣🤣🤣 داش این به من رنک 5 نداده نباید انتظار داشته باشه بگم [F1] تو کلن خودمون هم بحث زیاد داشتیم و الان سیاست عضوگیری مسخره داریم 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230595 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 در ۱۴۰۵/۲/۹ در 09:30، Fayez گفته است: 17- چرا @McQueen بهت رنک 5 کلن نمیده؟ میدونه اگه رنکو بگیرم علیهش کودتا می کنم (البته @FaiL😒) تو جواب سوال خودم هم گفتی، بیام کلنتون دو نفری شورش کنیم؟ :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230602 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، iRaMaN گفته است: بیام کلنتون دو نفری شورش کنیم؟ برای ورود به کلن رأی گیری انجام میدن بچه ها هرکی هم دختر نباشه رأی منفی میدن پس کلا نمیتونی بیای مگر اینکه دختر باشی واثباتش کنی 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230607 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 1 دقیقه قبل، Fayez گفته است: برای ورود به کلن رأی گیری انجام میدن بچه ها هرکی هم دختر نباشه رأی منفی میدن پس کلا نمیتونی بیای مگر اینکه دختر باشی واثباتش کنی عکس بدم از اسکین هایی که دارم؟ :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230611 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، iRaMaN گفته است: عکس بدم از اسکین هایی که دارم؟ نه این کافی نیست باید سی سی درونتو آشکار کنی 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230614 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، Fayez گفته است: نه این کافی نیست باید سی سی درونتو آشکار کنی اونم اگه لازم باشه به بهترین نحو ممکن میتونم انجامش بدم از چه نظر هایی سی سی بازی در بیارم :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230619 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، iRaMaN گفته است: اونم اگه لازم باشه به بهترین نحو ممکن میتونم انجامش بدم از چه نظر هایی سی سی بازی در بیارم در رابطه با این مورد بهتره با @Hushang مشورت کنی 1 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230620 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، Fayez گفته است: در رابطه با این مورد بهتره با @Hushang مشورت کنی آماده باش که میام باهم شورش کنیم مخفی کننده @Hushang متظر آموزشتم 1 :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230626 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hushang ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، iRaMaN گفته است: آماده باش که میام باهم شورش کنیم مطالب پنهان @Hushang متظر آموزشتم برای دریافت محتوای آموزشی به صورت خصوصی با بنده ارتباط بگیرید🙏🙏 ⚡ Hustle in silence , let success make the noise⚡ • • F1]rst Friends] • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230631 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 1 دقیقه قبل، Hushang گفته است: برای دریافت محتوای آموزشی به صورت خصوصی با بنده ارتباط بگیرید🙏🙏 Click :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230639 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hushang ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، iRaMaN گفته است: Click ای وای تیم ما درحال پیگیری مشکل هست بعد از دقایقی مجددا امتحان کنید.. ⚡ Hustle in silence , let success make the noise⚡ • • F1]rst Friends] • • لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230645 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1819 ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: خودت ساده ای سوالات پیچیدن؟ سهله باوا سهله باوا ثعله 1 ---------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------- ❤️✯ 𝐎𝐮𝐓𝐋𝐚𝐰𝐒 𝐈𝐬 𝐋𝐢𝐤𝐞 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲 ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230880 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McQueen ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 2 ساعت قبل، Fayez گفته است: سلام بتمنی چند ساله با آرساکیاگیم آشنا شدی؟ 6 سال (از 2020 اسمش به گوشم رسیده بود) اسم واقعیت چیه؟ محمد عرفان چند سالته؟ 18 اهل کجایی؟ استانی با دمای بالای 50 درجه بهترین اقلیتی که تاحالا بودی؟ تاکسی دوران @FaiL، با ساب لیدری می خوابیدم کل کارارو امیر انجام می داد بهترین کلن؟ [BK] بهترین رفیقت؟ بهترین ندارم، ،بهترین ها دارم چند ساله داری پلی میدی؟ 5 سال معمولاً اوقات فراغتت رو چطور میگذرونی؟ فیلم آموزشی می بینم، به رفیقام فحش میدم، PES بازی می کنم، کارای بتا روانجام میدم بیشتر اهل آنلاین بودنی یا دنیای واقعی؟ آنلاین بودن موسیقی، فیلم یا کتاب؟ کدوم برات جذابتره؟ فیلم اگه بخوای خودت رو در سه کلمه توصیف کنی، چی میگی؟ جوانمرد - قدرتمند - یکتاپرست به نظرت مهمترین ویژگی یک دوست خوب چیه؟ سفید بودن تا حالا شده نظرت عوض بشه بعد از بحث با بقیه؟ بعضی وقتا آره، ولی معمولا آدمیم که با همه چی مخالفت می کنه و نظرم رو دوست دارم تثبیت کنم فدات از اونجایی که پای پول وسطه میرم سراغ پارت دوم مخفی کننده محمد عرفان؟ 💀 اینم بقیه ش: عجیبترین غذایی که تا حالا خوردی چی بوده؟ اگه قرار باشه یک سال فقط یک رنگ لباس بپوشی، چه رنگی انتخاب میکنی؟ تا حالا شده داخل دنیای گیمینگ آرزوی یه چیزی رو داشته باشی و برات خیلی مهم بوده باشه اما نتونی بدستش بیاری؟ ( اگه اره لطفا بگو چی بوده ) خندهدارترین سوتیای که جلوی جمع دادی چی بوده؟ ( حتما باید بگی ) اگه یک روز رئیس کل دنیا بشی، اولین قانونی که میذاری چیه؟ بنظرت اگه یه روز قرار باشه بری خونه ی @NIRVANA که کل روز باهم باشید و ناهار و شام هم محسن برات آماده کنه؛ بنظرت توی اوقات فراغت چیکار میکنید و فکر میکنی ناهار و شام چه غذایی بهت بده؟ آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود و چرا؟ اگه مجبور شی یکی از دوستات رو یک هفته بلاک کنی، کی رو انتخاب میکنی؟ تا حالا شده پیامی رو اشتباهی برای آدم اشتباهی بفرستی بعد قبل اینکه پاک کنی طرف ببینه و داستان شه؟ اگه یک قدرت عجیب داشته باشی، دوست داری چی باشه؟ عجیبترین خوابی که تا حالا دیدی چی بوده؟ اگه مجبور شی بین @FaiL و @Allah یکی رو انتخاب کنی تا باهاش به مدت 26 سال توی یه جزیره دور افتاده که فقط درخت گیپلاخرما داره گیر بیفتی، کی رو انتخاب میکنی؟ فکر کن توی خونه گیر افتادی و کل خونه آتیش گرفته و فقط تو و @Hushang و @Allah داخل هستید، تو یه راهی پیدا میکنی که بشه سالم خارج شد ولی شعله آتیش به سرعت به جایی که شما هستید نزدیک میشه و فقط 2 نفر میتونن به موقع فرار کنن، کیارو نجات میدی؟ اگه بتونی یک روز جای یک آدم معروف باشی، کی رو انتخاب میکنی؟ بنظرت AG:SAMP واقعیه؟ اگه اره چرا و بنظرت دلیل اینکه اینقدر طولانی شده چیه؟ اگه یه نفر یک راز خیلی بزرگ بهت بگه، میتونی نگهش داری؟ فکر کن @Exile از پنجره خونتون پریده داخل و داره نویز میسازه، تو هم یه هندزفری، قاشق و یدونه بستنی سالار داری و فقط با یکیشون میتونی به حسابش برسی، کدوم رو انتخاب میکنی و چرا و چجوری به حسابش میرسی؟ اگه قرار باشه یک ماه گوشی نداشته باشی، میتونی تحمل کنی؟ خندهدارترین لقبی که تا حالا گرفتی چی بوده؟ اگه مجبور شی یکی از غذاهایی که دوست داری رو برای همیشه حذف کنی، چی رو حذف میکنی؟ با دوتا C4 و من و @FaiL و @Williams و @Vident و @Hushang میخوایم توی واقعیت بانک بزنیم؛ بانک قابل هک نیست و حتما باید شب و بی سر و صدا بریم، تنها چیز قابل هک دوربینای بانکه؛ لیدرمون تویی، باید انتخاب کنی کدوم بانک ( واقعی ) رو بزنیم و همچنین نقش هرکدوممون + چجوری قراره اینکارو کنیم رو بگو: اگه یه ماشین زمان داشته باشی، بری به آینده فکر میکنی ممکنه چه چیزایی ببینی؟ تا حالا شده کسی رو اشتباه بگیری و بعد خیلی خجالت بکشی؟ عجیبترین عادتت که بقیه ازش خبر ندارن چیه؟ اگه قراره یک هفته با دوستات سفر بری، به جز @Exile کدوم دوستت از همه بیشتر اعصابت رو خرد میکنه؟ تا حالا شده سعی کنی 5 بار پشت سر هم با سرعت بگی "دوغ گازدار، گاز دوغ دار" و با اون جمله شاهکار مواجه بشی؟ اگه یه روز گوشی همه آدمها دست تو باشه، اول سراغ گوشی کی میری و چیشو چک میکنی؟ تصور کن یدونه آفتابه طلا از توی دستشویی خونه @FaiL پیدا کردی و متوجه میشی جادوییه و غول آرزو داره، میتونی 5 تا آرزو کنی اما 3 تا قانون داره، اول اینکه باید به کسی آسیب برسونه ( یعنی اگه یکی سود ببره،یکی هم آسیب برسه بهش )، دوم اینکه نباید به ممدکینگ2023 کمکی کنه، سوم اینکه نباید هیچ ربطی به دنیای دیجیتال داشته باشه، چه آرزوهایی میکنی؟ تا حالا شده وانمود کنی چیزی رو فهمیدی ولی در واقع نفهمیده باشی؟ عجیبترین چیزی که تو اینترنت سرچ کردی چی بوده؟ اگه قراره یک فیلم از زندگیت ساخته بشه، اسمش رو هم مجبور باشی خودت انتخاب کنی، اسمش رو چی میزاری؟ 1 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 Your definition of success is not the same as mine لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1230976 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 17 دقیقه قبل، McQueen گفته است: فدات از اونجایی که پای پول وسطه میرم سراغ پارت دوم نمایش محتوا مخفی محمد عرفان؟ 💀 اینم بقیه ش: عجیبترین غذایی که تا حالا خوردی چی بوده؟ اگه قرار باشه یک سال فقط یک رنگ لباس بپوشی، چه رنگی انتخاب میکنی؟ تا حالا شده داخل دنیای گیمینگ آرزوی یه چیزی رو داشته باشی و برات خیلی مهم بوده باشه اما نتونی بدستش بیاری؟ ( اگه اره لطفا بگو چی بوده ) خندهدارترین سوتیای که جلوی جمع دادی چی بوده؟ ( حتما باید بگی ) اگه یک روز رئیس کل دنیا بشی، اولین قانونی که میذاری چیه؟ بنظرت اگه یه روز قرار باشه بری خونه ی @NIRVANA که کل روز باهم باشید و ناهار و شام هم محسن برات آماده کنه؛ بنظرت توی اوقات فراغت چیکار میکنید و فکر میکنی ناهار و شام چه غذایی بهت بده؟ آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود و چرا؟ اگه مجبور شی یکی از دوستات رو یک هفته بلاک کنی، کی رو انتخاب میکنی؟ تا حالا شده پیامی رو اشتباهی برای آدم اشتباهی بفرستی بعد قبل اینکه پاک کنی طرف ببینه و داستان شه؟ اگه یک قدرت عجیب داشته باشی، دوست داری چی باشه؟ عجیبترین خوابی که تا حالا دیدی چی بوده؟ اگه مجبور شی بین @FaiL و @Allah یکی رو انتخاب کنی تا باهاش به مدت 26 سال توی یه جزیره دور افتاده که فقط درخت گیپلاخرما داره گیر بیفتی، کی رو انتخاب میکنی؟ فکر کن توی خونه گیر افتادی و کل خونه آتیش گرفته و فقط تو و @Hushang و @Allah داخل هستید، تو یه راهی پیدا میکنی که بشه سالم خارج شد ولی شعله آتیش به سرعت به جایی که شما هستید نزدیک میشه و فقط 2 نفر میتونن به موقع فرار کنن، کیارو نجات میدی؟ اگه بتونی یک روز جای یک آدم معروف باشی، کی رو انتخاب میکنی؟ بنظرت AG:SAMP واقعیه؟ اگه اره چرا و بنظرت دلیل اینکه اینقدر طولانی شده چیه؟ اگه یه نفر یک راز خیلی بزرگ بهت بگه، میتونی نگهش داری؟ فکر کن @Exile از پنجره خونتون پریده داخل و داره نویز میسازه، تو هم یه هندزفری، قاشق و یدونه بستنی سالار داری و فقط با یکیشون میتونی به حسابش برسی، کدوم رو انتخاب میکنی و چرا و چجوری به حسابش میرسی؟ اگه قرار باشه یک ماه گوشی نداشته باشی، میتونی تحمل کنی؟ خندهدارترین لقبی که تا حالا گرفتی چی بوده؟ اگه مجبور شی یکی از غذاهایی که دوست داری رو برای همیشه حذف کنی، چی رو حذف میکنی؟ با دوتا C4 و من و @FaiL و @Williams و @Vident و @Hushang میخوایم توی واقعیت بانک بزنیم؛ بانک قابل هک نیست و حتما باید شب و بی سر و صدا بریم، تنها چیز قابل هک دوربینای بانکه؛ لیدرمون تویی، باید انتخاب کنی کدوم بانک ( واقعی ) رو بزنیم و همچنین نقش هرکدوممون + چجوری قراره اینکارو کنیم رو بگو: اگه یه ماشین زمان داشته باشی، بری به آینده فکر میکنی ممکنه چه چیزایی ببینی؟ تا حالا شده کسی رو اشتباه بگیری و بعد خیلی خجالت بکشی؟ عجیبترین عادتت که بقیه ازش خبر ندارن چیه؟ اگه قراره یک هفته با دوستات سفر بری، به جز @Exile کدوم دوستت از همه بیشتر اعصابت رو خرد میکنه؟ تا حالا شده سعی کنی 5 بار پشت سر هم با سرعت بگی "دوغ گازدار، گاز دوغ دار" و با اون جمله شاهکار مواجه بشی؟ اگه یه روز گوشی همه آدمها دست تو باشه، اول سراغ گوشی کی میری و چیشو چک میکنی؟ تصور کن یدونه آفتابه طلا از توی دستشویی خونه @FaiL پیدا کردی و متوجه میشی جادوییه و غول آرزو داره، میتونی 5 تا آرزو کنی اما 3 تا قانون داره، اول اینکه باید به کسی آسیب برسونه ( یعنی اگه یکی سود ببره،یکی هم آسیب برسه بهش )، دوم اینکه نباید به ممدکینگ2023 کمکی کنه، سوم اینکه نباید هیچ ربطی به دنیای دیجیتال داشته باشه، چه آرزوهایی میکنی؟ تا حالا شده وانمود کنی چیزی رو فهمیدی ولی در واقع نفهمیده باشی؟ عجیبترین چیزی که تو اینترنت سرچ کردی چی بوده؟ اگه قراره یک فیلم از زندگیت ساخته بشه، اسمش رو هم مجبور باشی خودت انتخاب کنی، اسمش رو چی میزاری؟ علی من جای تو دستم درد گرفت داش خسته شو حاجی 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1231012 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 2 ساعت قبل، McQueen گفته است: محمد عرفان؟💀 ممدا زیاد بودن ما شدیم عرفان عجیبترین غذایی که تا حالا خوردی چی بوده؟ خورشت ماهی اگه قرار باشه یک سال فقط یک رنگ لباس بپوشی، چه رنگی انتخاب میکنی؟ سفید تا حالا شده داخل دنیای گیمینگ آرزوی یه چیزی رو داشته باشی و برات خیلی مهم بوده باشه اما نتونی بدستش بیاری؟ ( اگه اره لطفا بگو چی بوده ) آره، داشتن پول نهایت در بازی های آنلاین خندهدارترین سوتیای که جلوی جمع دادی چی بوده؟ ( حتما باید بگی ) وسط کلاس ریاضی بودم، با همکلاسیم توی نیمکت بغلی درگیر بودم معلم اومده بود بالا سرم و من حواسم بهش نبود، تو همون لحظه برا همکلاسیم یه فش با زبان اشاره اجرا کردم و معلم هم قشنگ داشت منو میدید کل کلاس زدن زیر خنده🤣 اگه یک روز رئیس کل دنیا بشی، اولین قانونی که میذاری چیه؟ همه کشورا موظفن تمام سلاح هاشونو کنار بزارن بنظرت اگه یه روز قرار باشه بری خونه ی @NIRVANA که کل روز باهم باشید و ناهار و شام هم محسن برات آماده کنه؛ بنظرت توی اوقات فراغت چیکار میکنید و فکر میکنی ناهار و شام چه غذایی بهت بده؟ توی اوقات فراغت تمام بازی های آموزشی رو ازم میگیره برای ناهار گیپلا درست میکنه برای شام هم گیپلا با سس سفید آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود و چرا؟ دو سال پیش سر کلاس نگارش معلم برای نمره مستمر تکلیف داده بود از سطل زباله کلاس انشاء بنویسید منم اصلا خبر نداشتم،خسته یه گوشه نشسته بودم بچه ها انشا هاشون رو میخوندن بعد یکی از همکلاسی هام اومد برای اینکه انشاءش نمره بیاره اینطوری شروع کرد: " روزی روزگاری فرشتهای از ما خواست که در رابطه با سطل زباله انشا بنویسیم" همونجا زدم زیر خنده جوری خندیدم که کلاس و حتی خود استاد به مدت دو دقیقه داشت میخندید🤣🤣😂 اگه مجبور شی یکی از دوستات رو یک هفته بلاک کنی، کی رو انتخاب میکنی؟ @Exile (همین الانشم بلاکه) تا حالا شده پیامی رو اشتباهی برای آدم اشتباهی بفرستی بعد قبل اینکه پاک کنی طرف ببینه و داستان شه؟ شده ولی داستان نشد برام اگه یک قدرت عجیب داشته باشی، دوست داری چی باشه؟ توانایی کنترل دیگران از هر فاصلهای عجیبترین خوابی که تا حالا دیدی چی بوده؟ خواب دیدم دارم خوابی رو تجربه میکنم که قبلا تجربه کردم و دقیقا یادمه چه اتفاقاتی رخ داده اگه مجبور شی بین @FaiL و @Allah یکی رو انتخاب کنی تا باهاش به مدت 26 سال توی یه جزیره دور افتاده که فقط درخت گیپلاخرما داره گیر بیفتی، کی رو انتخاب میکنی؟ ایلیا هر روز فیلم میخواد پس ممکنه کارای بدی بکنه امیر با اینکه قزوینیه ولی فهمیدست و از اون کارا نمیکنه، پس با امیر انتخاب میکنم گیر بیوفتم فکر کن توی خونه گیر افتادی و کل خونه آتیش گرفته و فقط تو و @Hushang و @Allah داخل هستید، تو یه راهی پیدا میکنی که بشه سالم خارج شد ولی شعله آتیش به سرعت به جایی که شما هستید نزدیک میشه و فقط 2 نفر میتونن به موقع فرار کنن، کیارو نجات میدی؟ خودم و @Hushang رو نجات میدم، برای ایلیا چند تا فیلم پخش میکنم همونجا میشینه نگاه میکنه دیگه آتیش روش تأثیر نمیزاره اگه بتونی یک روز جای یک آدم معروف باشی، کی رو انتخاب میکنی؟ ایلان ماسک بنظرت AG:SAMP واقعیه؟ اگه اره چرا و بنظرت دلیل اینکه اینقدر طولانی شده چیه؟ بله، مؤسس خیلی روی موفق بودنش حریصه و نمیدونم دقیقا داره چه ویژگی هایی رو براش اضافه میکنه، هرچی هست حتما باعث میشه بازی پیشرفت کنه و شاید دلیل طولانی بودنش این باشه اگه یه نفر یک راز خیلی بزرگ بهت بگه، میتونی نگهش داری؟ من گنبد اسرار ام، راز های خیلیارو میدونم ولی خب چیزی لو نمیدم فکر کن @Exile از پنجره خونتون پریده داخل و داره نویز میسازه، تو هم یه هندزفری، قاشق و یدونه بستنی سالار داری و فقط با یکیشون میتونی به حسابش برسی، کدوم رو انتخاب میکنی و چرا و چجوری به حسابش میرسی؟ قاشق رو میزارم تو دهنش فشار میدم شاید بره تو گلوش چرا به حسابش نرسم؟ مردم آزار را بایستی نابود ساخت اگه قرار باشه یک ماه گوشی نداشته باشی، میتونی تحمل کنی؟ اگه سیستمم کنارم باشه، آره خندهدارترین لقبی که تا حالا گرفتی چی بوده؟ پلنگ اگه مجبور شی یکی از غذاهایی که دوست داری رو برای همیشه حذف کنی، چی رو حذف میکنی؟ سس مرغ با دوتا C4 و من و @FaiL و @Williams و @Vident و @Hushang میخوایم توی واقعیت بانک بزنیم؛ بانک قابل هک نیست و حتما باید شب و بی سر و صدا بریم، تنها چیز قابل هک دوربینای بانکه؛ لیدرمون تویی، باید انتخاب کنی کدوم بانک ( واقعی ) رو بزنیم و همچنین نقش هرکدوممون + چجوری قراره اینکارو کنیم رو بگو: بانک واشنگتن، اصلا نیازی به هک نیست @Hushang و @Williams رو میفرستم مخ نگهبان هارو بزنن @FaiL هم میگم لباس آخوند بپوشه و بره با صندوقدار بانک راجب کمک مالی به نيازمندان صحبت کنه در همین حال @Vident توی یه گوشه بانک آماده دستبرد به خزانه ها باشه یدونه C4 رو خودم میکارم تو برق مرکزی شهر و یدونه C4 رو بهت دستور میدم بکاری توی مرکز برق احتیاطی بانک من عملیات رو شروع میکنم، و بعد تو، وقتی تاریکی همه جارو فرا میگیره به @Williams دستور میدم که تو بانک جیق بکشه و بگه از تاریکی میترسم جوری که حواس همهی نگهبان هارو به خودش جلب کنه و در این حین @Hushang به دزدی همراه با Why dent ملحق میشه @FaiL هم صندوق دار رو میبره یه گوشه بهش قرآن آموزش میده (با روش قزوینی ها) منم بهت میگم ماشین فرار رو آماده کن و تا زمانی که بچه ها پول جمع کردن رو تموم کنن آماده باش وقتی زمان فرار رسید، به @FaiL میگم صندوق دار رو ول کنه و بره یدونه گاز اشک آور بندازه وسط پذیرش بانک بعدش همه ماسک ضد گاز میزنید، سوار ماشین میشید و فرار میکنید به سمت لوکیشن ارسالی تامام🤌 اگه یه ماشین زمان داشته باشی، بری به آینده فکر میکنی ممکنه چه چیزایی ببینی؟ وضعیت زندگیم در آینده تا حالا شده کسی رو اشتباه بگیری و بعد خیلی خجالت بکشی؟ آره xd عجیبترین عادتت که بقیه ازش خبر ندارن چیه؟ کلا یدونه عادت عجیب دارم که اونم فقط @Slap میدونه xd اگه قراره یک هفته با دوستات سفر بری، به جز @Exile کدوم دوستت از همه بیشتر اعصابت رو خرد میکنه؟ @Terrorism تا حالا شده سعی کنی 5 بار پشت سر هم با سرعت بگی "دوغ گازدار، گاز دوغ دار" و با اون جمله شاهکار مواجه بشی؟ متأسفانه بله اگه یه روز گوشی همه آدمها دست تو باشه، اول سراغ گوشی کی میری و چیشو چک میکنی؟ ایلان ماسک، یه روش پیدا میکنم مقداری از موجودی شو برا خودم انتقال بدم تصور کن یدونه آفتابه طلا از توی دستشویی خونه @FaiL پیدا کردی و متوجه میشی جادوییه و غول آرزو داره، میتونی 5 تا آرزو کنی اما 3 تا قانون داره، اول اینکه باید به کسی آسیب برسونه ( یعنی اگه یکی سود ببره،یکی هم آسیب برسه بهش )، دوم اینکه نباید به ممدکینگ2023 کمکی کنه، سوم اینکه نباید هیچ ربطی به دنیای دیجیتال داشته باشه، چه آرزوهایی میکنی؟ فقر از بین بره قدرت کنترل دیگران از هر فاصلهای رو داشته باشم کنکور حذف شه و ورود به دانشگاه راحت باشه (تا کسی آسيب نبینه) هیچ جای دنیا سلاح سنگین نداشته باشه @Slap تبدیل به دختر انیمه ای مورد علاقم شه و باهم ازدواج کنیم💙 تا حالا شده وانمود کنی چیزی رو فهمیدی ولی در واقع نفهمیده باشی؟ خیلی وقتا عجیبترین چیزی که تو اینترنت سرچ کردی چی بوده؟ چگونه از ایران فرار کنیم اگه قراره یک فیلم از زندگیت ساخته بشه، اسمش رو هم مجبور باشی خودت انتخاب کنی، اسمش رو چی میزاری؟ آموزش زنده ماندن در برابر سختترین چالش های زندگی 1 2 1 🌆?你这么闲,居然跑来翻译我的签名🌆 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1231306 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 هم اکنون، Fayez گفته است: ممدا زیاد بودن ما شدیم عرفان عجیبترین غذایی که تا حالا خوردی چی بوده؟ خورشت ماهی اگه قرار باشه یک سال فقط یک رنگ لباس بپوشی، چه رنگی انتخاب میکنی؟ سفید تا حالا شده داخل دنیای گیمینگ آرزوی یه چیزی رو داشته باشی و برات خیلی مهم بوده باشه اما نتونی بدستش بیاری؟ ( اگه اره لطفا بگو چی بوده ) آره، داشتن پول نهایت در بازی های آنلاین خندهدارترین سوتیای که جلوی جمع دادی چی بوده؟ ( حتما باید بگی ) وسط کلاس ریاضی بودم، با همکلاسیم توی نیمکت بقلی درگیر بودم معلم اومده بود بالا سرم و من حواسم بهش نبود، تو همون لحظه برا همکلاسیم یه فش با زبان اشاره اجرا کردم و معلم هم قشنگ داشت منو میدید کل کلاس زدن زیر خنده🤣 اگه یک روز رئیس کل دنیا بشی، اولین قانونی که میذاری چیه؟ همه کشورا موظفن تمام سلاح هاشونو کنار بزارن بنظرت اگه یه روز قرار باشه بری خونه ی @NIRVANA که کل روز باهم باشید و ناهار و شام هم محسن برات آماده کنه؛ بنظرت توی اوقات فراغت چیکار میکنید و فکر میکنی ناهار و شام چه غذایی بهت بده؟ توی اوقات فراغت تمام بازی های آموزشی رو ازم میگیره برای ناهار گیپلا درست میکنه برای شام هم گیپلا با سس سفید آخرین باری که از ته دل خندیدی کی بود و چرا؟ دو سال پیش سر کلاس نگارش معلم برای نمره مستمر تکلیف داده بود از سطل زباله کلاس انشاء بنویسید منم اصلا خبر نداشتم،خسته یه گوشه نشسته بودم بچه ها انشا هاشون رو میخوندن بعد یکی از همکلاسی هام اومد برای اینکه انشاءش نمره بیاره اینطوری شروع کرد: " روزی روزگاری فرشتهای از ما خواست که در رابطه با سطل زباله انشا بنویسیم" همونجا زدم زیر خنده جوری خندیدم که کلاس و حتی خود استاد به مدت دو دقیقه داشت میخندید🤣🤣😂 اگه مجبور شی یکی از دوستات رو یک هفته بلاک کنی، کی رو انتخاب میکنی؟ @Exile (همین الانشم بلاکه) تا حالا شده پیامی رو اشتباهی برای آدم اشتباهی بفرستی بعد قبل اینکه پاک کنی طرف ببینه و داستان شه؟ شده ولی داستان نشد برام اگه یک قدرت عجیب داشته باشی، دوست داری چی باشه؟ توانایی کنترل دیگران از هر فاصلهای عجیبترین خوابی که تا حالا دیدی چی بوده؟ خواب دیدم دارم خوابی رو تجربه میکنم که قبلا تجربه کردم و دقیقا یادمه چه اتفاقاتی رخ داده اگه مجبور شی بین @FaiL و @Allah یکی رو انتخاب کنی تا باهاش به مدت 26 سال توی یه جزیره دور افتاده که فقط درخت گیپلاخرما داره گیر بیفتی، کی رو انتخاب میکنی؟ ایلیا هر روز فیلم میخواد پس ممکنه کارای بدی بکنه امیر با اینکه قزوینیه ولی فهمیدست و از اون کارا نمیکنه، پس با امیر انتخاب میکنم گیر بیوفتم فکر کن توی خونه گیر افتادی و کل خونه آتیش گرفته و فقط تو و @Hushang و @Allah داخل هستید، تو یه راهی پیدا میکنی که بشه سالم خارج شد ولی شعله آتیش به سرعت به جایی که شما هستید نزدیک میشه و فقط 2 نفر میتونن به موقع فرار کنن، کیارو نجات میدی؟ خودم و @Hushang رو نجات میدم، برای ایلیا چند تا فیلم پخش میکنم همونجا میشینه نگاه میکنه دیگه آتیش ردش تأثیر نمیزاره اگه بتونی یک روز جای یک آدم معروف باشی، کی رو انتخاب میکنی؟ ایلان ماسک بنظرت AG:SAMP واقعیه؟ اگه اره چرا و بنظرت دلیل اینکه اینقدر طولانی شده چیه؟ بله، مؤسس خیلی روی موفق بودنش حریصه و نمیدونم دقیقا داره چه ویژگی هایی رو براش اضافه میکنه، هرچی هست حتما باعث میشه بازی پیشرفت کنه و شاید دلیل طولانی بودنش این باشه اگه یه نفر یک راز خیلی بزرگ بهت بگه، میتونی نگهش داری؟ من گنبد اسرار ام، راز های خیلیارو میدونم ولی خب چیزی لو نمیدم فکر کن @Exile از پنجره خونتون پریده داخل و داره نویز میسازه، تو هم یه هندزفری، قاشق و یدونه بستنی سالار داری و فقط با یکیشون میتونی به حسابش برسی، کدوم رو انتخاب میکنی و چرا و چجوری به حسابش میرسی؟ قاشق رو میزارم تو دهنش فشار میدم شاید بره تو گلوش چرا به حسابش نرسم؟ مردم آزار را بایستی نابود ساخت اگه قرار باشه یک ماه گوشی نداشته باشی، میتونی تحمل کنی؟ اگه سیستمم کنارم باشه، آره خندهدارترین لقبی که تا حالا گرفتی چی بوده؟ پلنگ اگه مجبور شی یکی از غذاهایی که دوست داری رو برای همیشه حذف کنی، چی رو حذف میکنی؟ سس مرغ با دوتا C4 و من و @FaiL و @Williams و @Vident و @Hushang میخوایم توی واقعیت بانک بزنیم؛ بانک قابل هک نیست و حتما باید شب و بی سر و صدا بریم، تنها چیز قابل هک دوربینای بانکه؛ لیدرمون تویی، باید انتخاب کنی کدوم بانک ( واقعی ) رو بزنیم و همچنین نقش هرکدوممون + چجوری قراره اینکارو کنیم رو بگو: بانک واشنگتن، اصلا نیازی به هک نیست @Hushang و @Williams رو میفرستم مخ نگهبان هارو بزنن @FaiL هم میگم لباس آخوند بپوشه و بره با صندوقدار بانک راجب کمک مالی به نيازمندان صحبت کنه در همین حال @Vident توی یه گوشه بانک آماده دستبرد به خزانه ها باشه یدونه C4 رو خودم میکارم تو برق مرکزی شهر و یدونه C4 رو بهت دستور میدم بکاری توی مرکز برق احتیاطی بانک من عملیات رو شروع میکنم، و بعد تو، وقتی تاریکی همه جارو فرا میگیره به @Williams دستور میدم که تو بانک جیق بکشه و بگه از تاریکی میترسم جوری که حواس همهی نگهبان هارو به خودش جلب کنه و در این حین @Hushang به دزدی همراه با Why dent ملحق میشه @FaiL هم صندوق دار رو میبره یه گوشه بهش قرآن آموزش میده (با روش قزوینی ها) منم بهت میگم ماشین فرار رو آماده کن و تا زمانی که بچه ها پول جمع کردن رو تموم کنن آماده باش وقتی زمان فرار رسید، به @FaiL میگم صندوق دار رو ول کنه و بره یدونه گاز اشک آور بندازه وسط پذیرش بانک بعدش همه ماسک ضد گاز میزنید، سوار ماشین میشید و فرار میکنید به سمت لوکیشن ارسالی تامام🤌 اگه یه ماشین زمان داشته باشی، بری به آینده فکر میکنی ممکنه چه چیزایی ببینی؟ وضعیت زندگیم در آینده تا حالا شده کسی رو اشتباه بگیری و بعد خیلی خجالت بکشی؟ آره xd عجیبترین عادتت که بقیه ازش خبر ندارن چیه؟ کلا یدونه عادت عجیب دارم که اونم فقط @Slap میدونه xd اگه قراره یک هفته با دوستات سفر بری، به جز @Exile کدوم دوستت از همه بیشتر اعصابت رو خرد میکنه؟ @Terrorism تا حالا شده سعی کنی 5 بار پشت سر هم با سرعت بگی "دوغ گازدار، گاز دوغ دار" و با اون جمله شاهکار مواجه بشی؟ متأسفانه بله اگه یه روز گوشی همه آدمها دست تو باشه، اول سراغ گوشی کی میری و چیشو چک میکنی؟ ایلان ماسک، یه روش پیدا میکنم مقداری از موجودی شو برا خودم انتقال بدم تصور کن یدونه آفتابه طلا از توی دستشویی خونه @FaiL پیدا کردی و متوجه میشی جادوییه و غول آرزو داره، میتونی 5 تا آرزو کنی اما 3 تا قانون داره، اول اینکه باید به کسی آسیب برسونه ( یعنی اگه یکی سود ببره،یکی هم آسیب برسه بهش )، دوم اینکه نباید به ممدکینگ2023 کمکی کنه، سوم اینکه نباید هیچ ربطی به دنیای دیجیتال داشته باشه، چه آرزوهایی میکنی؟ فقر از بین بره قدرت کنترل دیگران از هر فاصلهای رو داشته باشم کنکور حذف شه و ورود به دانشگاه راحت باشه (تا کسی آسيب نبینه) هیچ جای دنیا سلاح سنگین نداشته باشه @Slap تبدیل به دختر انیمه ای مورد علاقم شه و باهم ازدواج کنیم💙 تا حالا شده وانمود کنی چیزی رو فهمیدی ولی در واقع نفهمیده باشی؟ خیلی وقتا عجیبترین چیزی که تو اینترنت سرچ کردی چی بوده؟ چگونه از ایران فرار کنیم اگه قراره یک فیلم از زندگیت ساخته بشه، اسمش رو هم مجبور باشی خودت انتخاب کنی، اسمش رو چی میزاری؟ آموزش زنده ماندن در برابر سختترین چالش های زندگی داداش یکم آبرو داشتیم که اونم اینجا بردی ☹️☹️ حالا یدونشو میگفتی ایلیا بد نمیشدا (قهرم باهات اما خوب برای یک سری از چیزا پیویت میام) 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1231310 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeathThought ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 14 دقیقه قبل، Allah گفته است: داداش یکم آبرو داشتیم که اونم اینجا بردی ☹️☹️ حالا یدونشو میگفتی ایلیا بد نمیشدا (قهرم باهات اما خوب برای یک سری از چیزا پیویت میام) خوب فیلم آموزش نماز میخواستی به خودم میگفتی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1231352 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kirito ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 در کودکی چند سال داشتی؟ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1231401 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Allah ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 18 دقیقه قبل، DeathThought گفته است: خوب فیلم آموزش نماز میخواستی به خودم میگفتی جواد پروفتو بخورم شام نخورم لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/115498-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-fayez/page/3/#findComment-1231413 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری