SuperMaN ارسال شده در April 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من در ایونت بودم، بعد از زدنِ یک انیمیشن از ساختمان پریدم و بعد چتر را باز کردم، اما مردم! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://uupload.ir/view/n0r8_bandicam_2020-04-18_19-47-23-920.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم والا End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در April 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 27, 2020 چک کنید! @Ali End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 28, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 28, 2020 حدس میزنیم این مشکل از یکی از مود های بازی خودتان باشد، ما نمی توانیم این باگ را Reproduce کنیم. لطفاً در صورتی که کسی Reproduce آن را پیدا کرد با فیلم یک تاپیک جدید پست کند. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده