iSauron ارسال شده در April 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 سلام و درود خدمت دوستان برای من یک مشکل پیش اومده امیدوارم بتونید درست کنید من تو هفته اخیر SAMP و GTA رو کلا پاک کردم و دباره نصب کردم حالا مشکل لگ ب شدت زیادو تو بازی دارم مشکل: مثلا با یکی دارم Race میدم ۱۰۰ متر در تصویر از من عقبه یهو طرف ۱۰۰ متر جلوتر میوفته یا همین مشکل در Duel دارم طرف یهو تلپورت میشه اینور اونور این مشکل منو کسی حل کنه یه مشتلوق خوبی پبش من داره ممنون اینم اضافه کنم مشکل از اینترنتم نیست سرعت و هم چی هم تست کرم VPN هم وصل نیست ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در April 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 مشکل لگ سروره اگه تو تایم هایی که تو سرور کمتر از 250 تا پلیر هسته بیای میبینی اصلا لگی وجود نداره 1 دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در April 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 12, 2020 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، AssassiN گفته است: مشکل لگ سروره اگه تو تایم هایی که تو سرور کمتر از 250 تا پلیر هسته بیای میبینی اصلا لگی وجود نداره آره دقیقا دیر وقت یا صبح میام این مشکلو ندار پس از سروره؟ ویرایش شده April 12, 2020 توسط iSauron . ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 سلام دوست عزیز این مشکل دلیلش بالا بودن پینگ شما یا سرور هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده