PasDar ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 18:00، DRAMIRALI گفته است: وقتی موهاتون دم اسبی می بندید سرعتتونم زیاد میشه؟ جوک های سال ۲۰۰۵ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1209877 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Heyf ارسال شده در May 2 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 18:00، DRAMIRALI گفته است: وقتی موهاتون دم اسبی می بندید سرعتتونم زیاد میشه؟ نت ملی باهات چیکار کرده مشتی؟ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1210488 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeKrAri ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 عاقبت و عوارض 1 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1211369 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliKiya ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 18:00، DRAMIRALI گفته است: وقتی موهاتون دم اسبی می بندید سرعتتونم زیاد میشه؟ کلاس شوخی میری ؟؟؟ myaccount: bestfriend: °وقار یعنی درونت به اندازه ظاهر زیبایت درخشان باشه نه تویی که داخلت به بیرونت پنالتی میزنه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1211414 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FerFerY ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 18:00، DRAMIRALI گفته است: وقتی موهاتون دم اسبی می بندید سرعتتونم زیاد میشه؟ امید وارم بعد که نظرات رو خوندی دیگه فروم نیای. ویرایش شده May 3 توسط FerFerY لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1211518 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRaMaN ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:57، Kuzey گفته است: داداش دمت گرم خیلی خنده دار بود از شدت جالب بودنش دارم فرش خونه رو گاز میزنم دهنت سرویس این چه حرف جالبی بود زدی جون من یبار دیگه بگو میخوام ازش یادداشت برداری کنم از بس حرفت پر محطوا و طنز بود اصلا داداش چرا کمدین نشدی با این همه استعدادت؟ الان سه ساله تلاش میکنم یکم از طنز پردازی شگفت انگیزت رو تقلید کنم ولی اصلا نمیشه که نمیشه از بس تو خلاق و طنز پردازی داداش، الان دوستم گفت چرا میخندی واسه اون تعریف کردم اونم داره از خنده دیوارو گاز میزنه،اصلا هر وقت یاد جوک های باحالت میوفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم حتی یبار داشتم راه میرفتم یاد حرف تو افتادم از شدت خنده عقبکی رفتم از بالای پل افتادم پایین روی یک نفر دیگه یارو گردنش شکست منم پام شکست ولی همچنان به خواطر سطح طنز بودن بالای حرف تو داشتم میخندیدم، یارو گفت مرتیکه گردنمو شکوندی جوکتو واسه اون گفتم اونم از شدت خنده داشت دل درد میگرفت بردنمون بیمارستان واسه درمان سر عمل جراحی با این که بیهوش بودم ولی بازم تشعشعات حرفای جالب و خنده دار تو به بدنم رسید توی بیهوشی خندیدم دکتر اشتباهی چاقوی پزشکیو کرد تو گوشم الان یه گوش ندارم ولی اصلا مهم نیست چون بعد به هوش اومدنم واسه دکتر تعریفش کردم چندتا از پرستارا هم شنیدن از خنده دکتر کف زمین افتاد خودش دکتر لازم شد بعدش من الان تو خونه متنای طنز شمارو مینویسم میزنم به دیوار و بعضیاشونو قاب میگیرم میزنم تو اتاقم که هر روز ببینمشون و با تک تک سلول های بدنم بخندم، از تک تک مطلبای گهر بار تو اسکرین شات گرفتم گذاشتم توی یه هارد جدای یک ترا تا ببینمشون، الانم میخوام برم متن شمارو روی دستم تتو کنم تا هر روز ببینمش از خنده کف زمین ریسه برم، سرکلاس معلم گفت چرا میخندی جوکتو حتی واسه اونم گفتم از خنده گچ تو دستش افتاد زمین داشت از خنده میمرد که ما سریع به امبولانس خبر دادیم، شانس اوردم بقیه دانش اموز ها نشنیدن وگرنه اونا هم از شدت طنز بودم حرف شما احتمالا سکته رو زده بودن، لطفا بازم از این مطالب مهم و جالبتون رو زود به زود بگید تا ما ازش استفاده کنیم و کیف ببریم🙏🏻🙏🏻 دهنت سرویس یزید 🤣🤣🤣 ویرایش شده May 3 توسط iRaMaN :Me :My gng لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1211595 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abes ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:57، Kuzey گفته است: داداش دمت گرم خیلی خنده دار بود از شدت جالب بودنش دارم فرش خونه رو گاز میزنم دهنت سرویس این چه حرف جالبی بود زدی جون من یبار دیگه بگو میخوام ازش یادداشت برداری کنم از بس حرفت پر محطوا و طنز بود اصلا داداش چرا کمدین نشدی با این همه استعدادت؟ الان سه ساله تلاش میکنم یکم از طنز پردازی شگفت انگیزت رو تقلید کنم ولی اصلا نمیشه که نمیشه از بس تو خلاق و طنز پردازی داداش، الان دوستم گفت چرا میخندی واسه اون تعریف کردم اونم داره از خنده دیوارو گاز میزنه،اصلا هر وقت یاد جوک های باحالت میوفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم حتی یبار داشتم راه میرفتم یاد حرف تو افتادم از شدت خنده عقبکی رفتم از بالای پل افتادم پایین روی یک نفر دیگه یارو گردنش شکست منم پام شکست ولی همچنان به خواطر سطح طنز بودن بالای حرف تو داشتم میخندیدم، یارو گفت مرتیکه گردنمو شکوندی جوکتو واسه اون گفتم اونم از شدت خنده داشت دل درد میگرفت بردنمون بیمارستان واسه درمان سر عمل جراحی با این که بیهوش بودم ولی بازم تشعشعات حرفای جالب و خنده دار تو به بدنم رسید توی بیهوشی خندیدم دکتر اشتباهی چاقوی پزشکیو کرد تو گوشم الان یه گوش ندارم ولی اصلا مهم نیست چون بعد به هوش اومدنم واسه دکتر تعریفش کردم چندتا از پرستارا هم شنیدن از خنده دکتر کف زمین افتاد خودش دکتر لازم شد بعدش من الان تو خونه متنای طنز شمارو مینویسم میزنم به دیوار و بعضیاشونو قاب میگیرم میزنم تو اتاقم که هر روز ببینمشون و با تک تک سلول های بدنم بخندم، از تک تک مطلبای گهر بار تو اسکرین شات گرفتم گذاشتم توی یه هارد جدای یک ترا تا ببینمشون، الانم میخوام برم متن شمارو روی دستم تتو کنم تا هر روز ببینمش از خنده کف زمین ریسه برم، سرکلاس معلم گفت چرا میخندی جوکتو حتی واسه اونم گفتم از خنده گچ تو دستش افتاد زمین داشت از خنده میمرد که ما سریع به امبولانس خبر دادیم، شانس اوردم بقیه دانش اموز ها نشنیدن وگرنه اونا هم از شدت طنز بودم حرف شما احتمالا سکته رو زده بودن، لطفا بازم از این مطالب مهم و جالبتون رو زود به زود بگید تا ما ازش استفاده کنیم و کیف ببریم🙏🏻🙏🏻 خیلی انرژی گذاشتی ها خسته نباشی 1 پروردگارا دشمنان خودت را به دست ما مجازات کن لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1211605 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImYassIN ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 18:00، DRAMIRALI گفته است: وقتی موهاتون دم اسبی می بندید سرعتتونم زیاد میشه؟ حاجی پشماااام ×In the name of GOD* ×The is My Name KiNG RagnaR× ×Am the king× *ImYassIN* ✞ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1212247 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VioLen ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 شماهم ناخوناتونو مثل دخترا بلند میزارین مگه ما چیزی گفتیم:/ 1 My Account: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1212704 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kuzey ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 در ۱۴۰۵/۲/۹ در 16:25، dagger گفته است: نفس بکش ، نفس عمیق. (یکی اینو از برق بکشه) خیلی بیتربیتی TNX XDD اشتباه تو عمرم زیاد کردم ولی هیچ وقت بخاطر پول پرچم دستم نگرفتم https://up.20script.ir/do.php?filename=a0b3-Chera-Nemiraghsi.mp3 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1213344 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JimmyHernandez ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:57، Kuzey گفته است: داداش دمت گرم خیلی خنده دار بود از شدت جالب بودنش دارم فرش خونه رو گاز میزنم دهنت سرویس این چه حرف جالبی بود زدی جون من یبار دیگه بگو میخوام ازش یادداشت برداری کنم از بس حرفت پر محطوا و طنز بود اصلا داداش چرا کمدین نشدی با این همه استعدادت؟ الان سه ساله تلاش میکنم یکم از طنز پردازی شگفت انگیزت رو تقلید کنم ولی اصلا نمیشه که نمیشه از بس تو خلاق و طنز پردازی داداش، الان دوستم گفت چرا میخندی واسه اون تعریف کردم اونم داره از خنده دیوارو گاز میزنه،اصلا هر وقت یاد جوک های باحالت میوفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم حتی یبار داشتم راه میرفتم یاد حرف تو افتادم از شدت خنده عقبکی رفتم از بالای پل افتادم پایین روی یک نفر دیگه یارو گردنش شکست منم پام شکست ولی همچنان به خواطر سطح طنز بودن بالای حرف تو داشتم میخندیدم، یارو گفت مرتیکه گردنمو شکوندی جوکتو واسه اون گفتم اونم از شدت خنده داشت دل درد میگرفت بردنمون بیمارستان واسه درمان سر عمل جراحی با این که بیهوش بودم ولی بازم تشعشعات حرفای جالب و خنده دار تو به بدنم رسید توی بیهوشی خندیدم دکتر اشتباهی چاقوی پزشکیو کرد تو گوشم الان یه گوش ندارم ولی اصلا مهم نیست چون بعد به هوش اومدنم واسه دکتر تعریفش کردم چندتا از پرستارا هم شنیدن از خنده دکتر کف زمین افتاد خودش دکتر لازم شد بعدش من الان تو خونه متنای طنز شمارو مینویسم میزنم به دیوار و بعضیاشونو قاب میگیرم میزنم تو اتاقم که هر روز ببینمشون و با تک تک سلول های بدنم بخندم، از تک تک مطلبای گهر بار تو اسکرین شات گرفتم گذاشتم توی یه هارد جدای یک ترا تا ببینمشون، الانم میخوام برم متن شمارو روی دستم تتو کنم تا هر روز ببینمش از خنده کف زمین ریسه برم، سرکلاس معلم گفت چرا میخندی جوکتو حتی واسه اونم گفتم از خنده گچ تو دستش افتاد زمین داشت از خنده میمرد که ما سریع به امبولانس خبر دادیم، شانس اوردم بقیه دانش اموز ها نشنیدن وگرنه اونا هم از شدت طنز بودم حرف شما احتمالا سکته رو زده بودن، لطفا بازم از این مطالب مهم و جالبتون رو زود به زود بگید تا ما ازش استفاده کنیم و کیف ببریم🙏🏻🙏🏻 انقدر مطلبت خوب بود فقط تونستم ۲ خط اولشو بخونم حوصلم نگرفت 😂 My Account: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1213365 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kuzey ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 1 دقیقه قبل، JimmyHernandez گفته است: انقدر مطلبت خوب بود فقط تونستم ۲ خط اولشو بخونم حوصلم نگرفت 😂 😂 اشتباه تو عمرم زیاد کردم ولی هیچ وقت بخاطر پول پرچم دستم نگرفتم https://up.20script.ir/do.php?filename=a0b3-Chera-Nemiraghsi.mp3 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1213369 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliQooF ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 خدایا با این وضعیت امام زمان هم ظهور کنه پشماش میریزه میره خودتو میاره تو این دنیا یک دقیقه نگاه کن |: دیگه با این شرایط باید خدا قرآن ۲ بده بیرون 👑جاوید شاه👑 خودم: برارم: 👑درود بر کوروش کبیر👑 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1213515 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DaLiRaN ارسال شده در May 3 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3 به نظر من که دم اسبی خیلی خوشگله 💛💛 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1213583 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rayner ارسال شده در May 6 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:57، Kuzey گفته است: داداش دمت گرم خیلی خنده دار بود از شدت جالب بودنش دارم فرش خونه رو گاز میزنم دهنت سرویس این چه حرف جالبی بود زدی جون من یبار دیگه بگو میخوام ازش یادداشت برداری کنم از بس حرفت پر محطوا و طنز بود اصلا داداش چرا کمدین نشدی با این همه استعدادت؟ الان سه ساله تلاش میکنم یکم از طنز پردازی شگفت انگیزت رو تقلید کنم ولی اصلا نمیشه که نمیشه از بس تو خلاق و طنز پردازی داداش، الان دوستم گفت چرا میخندی واسه اون تعریف کردم اونم داره از خنده دیوارو گاز میزنه،اصلا هر وقت یاد جوک های باحالت میوفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم حتی یبار داشتم راه میرفتم یاد حرف تو افتادم از شدت خنده عقبکی رفتم از بالای پل افتادم پایین روی یک نفر دیگه یارو گردنش شکست منم پام شکست ولی همچنان به خواطر سطح طنز بودن بالای حرف تو داشتم میخندیدم، یارو گفت مرتیکه گردنمو شکوندی جوکتو واسه اون گفتم اونم از شدت خنده داشت دل درد میگرفت بردنمون بیمارستان واسه درمان سر عمل جراحی با این که بیهوش بودم ولی بازم تشعشعات حرفای جالب و خنده دار تو به بدنم رسید توی بیهوشی خندیدم دکتر اشتباهی چاقوی پزشکیو کرد تو گوشم الان یه گوش ندارم ولی اصلا مهم نیست چون بعد به هوش اومدنم واسه دکتر تعریفش کردم چندتا از پرستارا هم شنیدن از خنده دکتر کف زمین افتاد خودش دکتر لازم شد بعدش من الان تو خونه متنای طنز شمارو مینویسم میزنم به دیوار و بعضیاشونو قاب میگیرم میزنم تو اتاقم که هر روز ببینمشون و با تک تک سلول های بدنم بخندم، از تک تک مطلبای گهر بار تو اسکرین شات گرفتم گذاشتم توی یه هارد جدای یک ترا تا ببینمشون، الانم میخوام برم متن شمارو روی دستم تتو کنم تا هر روز ببینمش از خنده کف زمین ریسه برم، سرکلاس معلم گفت چرا میخندی جوکتو حتی واسه اونم گفتم از خنده گچ تو دستش افتاد زمین داشت از خنده میمرد که ما سریع به امبولانس خبر دادیم، شانس اوردم بقیه دانش اموز ها نشنیدن وگرنه اونا هم از شدت طنز بودم حرف شما احتمالا سکته رو زده بودن، لطفا بازم از این مطالب مهم و جالبتون رو زود به زود بگید تا ما ازش استفاده کنیم و کیف ببریم🙏🏻🙏🏻 نخوندم در ۱۴۰۵/۲/۱۴ در 02:05، AMiNTN گفته است: به نظر من که دم اسبی خیلی خوشگله دخترا خوشگلن کلن ما بچه های بی خاصیت تاریخیم و چه بخوایم چه نخوایم این موضوع عوض نمیشه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1218834 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Serhat ارسال شده در May 7 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:57، Kuzey گفته است: داداش دمت گرم خیلی خنده دار بود از شدت جالب بودنش دارم فرش خونه رو گاز میزنم دهنت سرویس این چه حرف جالبی بود زدی جون من یبار دیگه بگو میخوام ازش یادداشت برداری کنم از بس حرفت پر محطوا و طنز بود اصلا داداش چرا کمدین نشدی با این همه استعدادت؟ الان سه ساله تلاش میکنم یکم از طنز پردازی شگفت انگیزت رو تقلید کنم ولی اصلا نمیشه که نمیشه از بس تو خلاق و طنز پردازی داداش، الان دوستم گفت چرا میخندی واسه اون تعریف کردم اونم داره از خنده دیوارو گاز میزنه،اصلا هر وقت یاد جوک های باحالت میوفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم حتی یبار داشتم راه میرفتم یاد حرف تو افتادم از شدت خنده عقبکی رفتم از بالای پل افتادم پایین روی یک نفر دیگه یارو گردنش شکست منم پام شکست ولی همچنان به خواطر سطح طنز بودن بالای حرف تو داشتم میخندیدم، یارو گفت مرتیکه گردنمو شکوندی جوکتو واسه اون گفتم اونم از شدت خنده داشت دل درد میگرفت بردنمون بیمارستان واسه درمان سر عمل جراحی با این که بیهوش بودم ولی بازم تشعشعات حرفای جالب و خنده دار تو به بدنم رسید توی بیهوشی خندیدم دکتر اشتباهی چاقوی پزشکیو کرد تو گوشم الان یه گوش ندارم ولی اصلا مهم نیست چون بعد به هوش اومدنم واسه دکتر تعریفش کردم چندتا از پرستارا هم شنیدن از خنده دکتر کف زمین افتاد خودش دکتر لازم شد بعدش من الان تو خونه متنای طنز شمارو مینویسم میزنم به دیوار و بعضیاشونو قاب میگیرم میزنم تو اتاقم که هر روز ببینمشون و با تک تک سلول های بدنم بخندم، از تک تک مطلبای گهر بار تو اسکرین شات گرفتم گذاشتم توی یه هارد جدای یک ترا تا ببینمشون، الانم میخوام برم متن شمارو روی دستم تتو کنم تا هر روز ببینمش از خنده کف زمین ریسه برم، سرکلاس معلم گفت چرا میخندی جوکتو حتی واسه اونم گفتم از خنده گچ تو دستش افتاد زمین داشت از خنده میمرد که ما سریع به امبولانس خبر دادیم، شانس اوردم بقیه دانش اموز ها نشنیدن وگرنه اونا هم از شدت طنز بودم حرف شما احتمالا سکته رو زده بودن، لطفا بازم از این مطالب مهم و جالبتون رو زود به زود بگید تا ما ازش استفاده کنیم و کیف ببریم🙏🏻🙏🏻 نه آقا بقیه چیزا رو ولش اینو چطوری نوشتی🧐؟؟؟ مشتی میرفتی شاعر میشدی شاعره خوبی میشدی به بخدا😂 دلیله این کار رو متوجه نمیشم اگه کسی میدونه بگه👇👇👇 چرا بعضی از دخترا ناشکری میکنن میگن چرا دختر شدم میگن کاش پسر میشدم آخه بد عه همه نازتو میکشن؟ همیشه دور و ورت یک کسی هست؟ حالا ما پسرا توی بد ترین اوضاع مون تنهاییم... My account: My brotherS: You don't always care about everything you have, but when you lose it, it become important to you like a ...mother دنبال کردن = دنبال شدن لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1221216 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SixOneNine ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:57، Kuzey گفته است: داداش دمت گرم خیلی خنده دار بود از شدت جالب بودنش دارم فرش خونه رو گاز میزنم دهنت سرویس این چه حرف جالبی بود زدی جون من یبار دیگه بگو میخوام ازش یادداشت برداری کنم از بس حرفت پر محطوا و طنز بود اصلا داداش چرا کمدین نشدی با این همه استعدادت؟ الان سه ساله تلاش میکنم یکم از طنز پردازی شگفت انگیزت رو تقلید کنم ولی اصلا نمیشه که نمیشه از بس تو خلاق و طنز پردازی داداش، الان دوستم گفت چرا میخندی واسه اون تعریف کردم اونم داره از خنده دیوارو گاز میزنه،اصلا هر وقت یاد جوک های باحالت میوفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم حتی یبار داشتم راه میرفتم یاد حرف تو افتادم از شدت خنده عقبکی رفتم از بالای پل افتادم پایین روی یک نفر دیگه یارو گردنش شکست منم پام شکست ولی همچنان به خواطر سطح طنز بودن بالای حرف تو داشتم میخندیدم، یارو گفت مرتیکه گردنمو شکوندی جوکتو واسه اون گفتم اونم از شدت خنده داشت دل درد میگرفت بردنمون بیمارستان واسه درمان سر عمل جراحی با این که بیهوش بودم ولی بازم تشعشعات حرفای جالب و خنده دار تو به بدنم رسید توی بیهوشی خندیدم دکتر اشتباهی چاقوی پزشکیو کرد تو گوشم الان یه گوش ندارم ولی اصلا مهم نیست چون بعد به هوش اومدنم واسه دکتر تعریفش کردم چندتا از پرستارا هم شنیدن از خنده دکتر کف زمین افتاد خودش دکتر لازم شد بعدش من الان تو خونه متنای طنز شمارو مینویسم میزنم به دیوار و بعضیاشونو قاب میگیرم میزنم تو اتاقم که هر روز ببینمشون و با تک تک سلول های بدنم بخندم، از تک تک مطلبای گهر بار تو اسکرین شات گرفتم گذاشتم توی یه هارد جدای یک ترا تا ببینمشون، الانم میخوام برم متن شمارو روی دستم تتو کنم تا هر روز ببینمش از خنده کف زمین ریسه برم، سرکلاس معلم گفت چرا میخندی جوکتو حتی واسه اونم گفتم از خنده گچ تو دستش افتاد زمین داشت از خنده میمرد که ما سریع به امبولانس خبر دادیم، شانس اوردم بقیه دانش اموز ها نشنیدن وگرنه اونا هم از شدت طنز بودم حرف شما احتمالا سکته رو زده بودن، لطفا بازم از این مطالب مهم و جالبتون رو زود به زود بگید تا ما ازش استفاده کنیم و کیف ببریم🙏🏻🙏🏻 برو حال کن نشستم خوندم😇 هعییییی لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1222664 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Zayro ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:57، Kuzey گفته است: داداش دمت گرم خیلی خنده دار بود از شدت جالب بودنش دارم فرش خونه رو گاز میزنم دهنت سرویس این چه حرف جالبی بود زدی جون من یبار دیگه بگو میخوام ازش یادداشت برداری کنم از بس حرفت پر محطوا و طنز بود اصلا داداش چرا کمدین نشدی با این همه استعدادت؟ الان سه ساله تلاش میکنم یکم از طنز پردازی شگفت انگیزت رو تقلید کنم ولی اصلا نمیشه که نمیشه از بس تو خلاق و طنز پردازی داداش، الان دوستم گفت چرا میخندی واسه اون تعریف کردم اونم داره از خنده دیوارو گاز میزنه،اصلا هر وقت یاد جوک های باحالت میوفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم حتی یبار داشتم راه میرفتم یاد حرف تو افتادم از شدت خنده عقبکی رفتم از بالای پل افتادم پایین روی یک نفر دیگه یارو گردنش شکست منم پام شکست ولی همچنان به خواطر سطح طنز بودن بالای حرف تو داشتم میخندیدم، یارو گفت مرتیکه گردنمو شکوندی جوکتو واسه اون گفتم اونم از شدت خنده داشت دل درد میگرفت بردنمون بیمارستان واسه درمان سر عمل جراحی با این که بیهوش بودم ولی بازم تشعشعات حرفای جالب و خنده دار تو به بدنم رسید توی بیهوشی خندیدم دکتر اشتباهی چاقوی پزشکیو کرد تو گوشم الان یه گوش ندارم ولی اصلا مهم نیست چون بعد به هوش اومدنم واسه دکتر تعریفش کردم چندتا از پرستارا هم شنیدن از خنده دکتر کف زمین افتاد خودش دکتر لازم شد بعدش من الان تو خونه متنای طنز شمارو مینویسم میزنم به دیوار و بعضیاشونو قاب میگیرم میزنم تو اتاقم که هر روز ببینمشون و با تک تک سلول های بدنم بخندم، از تک تک مطلبای گهر بار تو اسکرین شات گرفتم گذاشتم توی یه هارد جدای یک ترا تا ببینمشون، الانم میخوام برم متن شمارو روی دستم تتو کنم تا هر روز ببینمش از خنده کف زمین ریسه برم، سرکلاس معلم گفت چرا میخندی جوکتو حتی واسه اونم گفتم از خنده گچ تو دستش افتاد زمین داشت از خنده میمرد که ما سریع به امبولانس خبر دادیم، شانس اوردم بقیه دانش اموز ها نشنیدن وگرنه اونا هم از شدت طنز بودم حرف شما احتمالا سکته رو زده بودن، لطفا بازم از این مطالب مهم و جالبتون رو زود به زود بگید تا ما ازش استفاده کنیم و کیف ببریم🙏🏻🙏🏻 لغتنامه دهخدا؟ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1222960 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
misaghOnToP ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 18:00، DRAMIRALI گفته است: وقتی موهاتون دم اسبی می بندید سرعتتونم زیاد میشه؟ 😂😂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1222977 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suffer ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:57، Kuzey گفته است: داداش دمت گرم خیلی خنده دار بود از شدت جالب بودنش دارم فرش خونه رو گاز میزنم دهنت سرویس این چه حرف جالبی بود زدی جون من یبار دیگه بگو میخوام ازش یادداشت برداری کنم از بس حرفت پر محطوا و طنز بود اصلا داداش چرا کمدین نشدی با این همه استعدادت؟ الان سه ساله تلاش میکنم یکم از طنز پردازی شگفت انگیزت رو تقلید کنم ولی اصلا نمیشه که نمیشه از بس تو خلاق و طنز پردازی داداش، الان دوستم گفت چرا میخندی واسه اون تعریف کردم اونم داره از خنده دیوارو گاز میزنه،اصلا هر وقت یاد جوک های باحالت میوفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم حتی یبار داشتم راه میرفتم یاد حرف تو افتادم از شدت خنده عقبکی رفتم از بالای پل افتادم پایین روی یک نفر دیگه یارو گردنش شکست منم پام شکست ولی همچنان به خواطر سطح طنز بودن بالای حرف تو داشتم میخندیدم، یارو گفت مرتیکه گردنمو شکوندی جوکتو واسه اون گفتم اونم از شدت خنده داشت دل درد میگرفت بردنمون بیمارستان واسه درمان سر عمل جراحی با این که بیهوش بودم ولی بازم تشعشعات حرفای جالب و خنده دار تو به بدنم رسید توی بیهوشی خندیدم دکتر اشتباهی چاقوی پزشکیو کرد تو گوشم الان یه گوش ندارم ولی اصلا مهم نیست چون بعد به هوش اومدنم واسه دکتر تعریفش کردم چندتا از پرستارا هم شنیدن از خنده دکتر کف زمین افتاد خودش دکتر لازم شد بعدش من الان تو خونه متنای طنز شمارو مینویسم میزنم به دیوار و بعضیاشونو قاب میگیرم میزنم تو اتاقم که هر روز ببینمشون و با تک تک سلول های بدنم بخندم، از تک تک مطلبای گهر بار تو اسکرین شات گرفتم گذاشتم توی یه هارد جدای یک ترا تا ببینمشون، الانم میخوام برم متن شمارو روی دستم تتو کنم تا هر روز ببینمش از خنده کف زمین ریسه برم، سرکلاس معلم گفت چرا میخندی جوکتو حتی واسه اونم گفتم از خنده گچ تو دستش افتاد زمین داشت از خنده میمرد که ما سریع به امبولانس خبر دادیم، شانس اوردم بقیه دانش اموز ها نشنیدن وگرنه اونا هم از شدت طنز بودم حرف شما احتمالا سکته رو زده بودن، لطفا بازم از این مطالب مهم و جالبتون رو زود به زود بگید تا ما ازش استفاده کنیم و کیف ببریم🙏🏻🙏🏻 چطوری حوصلت شد این همه بنویسی؟ دوست داشتم زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد . . . ⃟⃤ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1223624 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
dagger ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 این تاپیک چرا تموم نمیشه؟ Oh, LIFE can crash in a Moment. So Lonely لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1223629 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vaiolet ارسال شده در May 8 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:00، DRAMIRALI گفته است: وقتی موهاتون دم اسبی می بندید سرعتتونم زیاد میشه؟ پوععععععععع دهنت سرویسسسسسسس پاره شدم ع خنده خدا شهیدت کنهههههههه لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1224541 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adolf ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 18:00، DRAMIRALI گفته است: وقتی موهاتون دم اسبی می بندید سرعتتونم زیاد میشه؟ یک منبع نمک تمام نشدنی🤣🤣 . لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1229678 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PLATo ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 مسعود کجایی بیا ببین نتو قطع کردی چه بلایی سر سلامت روان جامعه اومد My Account لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1230750 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Varnox ارسال شده در May 14 اشتراک گذاری ارسال شده در May 14 آقایون بنده خدا نمیدونه سوال کرده. چرا خودتون امتحان نمیکنید آقای @DRAMIRALI؟ 🤣🤣 در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:57، Kuzey گفته است: داداش دمت گرم خیلی خنده دار بود از شدت جالب بودنش دارم فرش خونه رو گاز میزنم دهنت سرویس این چه حرف جالبی بود زدی جون من یبار دیگه بگو میخوام ازش یادداشت برداری کنم از بس حرفت پر محطوا و طنز بود اصلا داداش چرا کمدین نشدی با این همه استعدادت؟ الان سه ساله تلاش میکنم یکم از طنز پردازی شگفت انگیزت رو تقلید کنم ولی اصلا نمیشه که نمیشه از بس تو خلاق و طنز پردازی داداش، الان دوستم گفت چرا میخندی واسه اون تعریف کردم اونم داره از خنده دیوارو گاز میزنه،اصلا هر وقت یاد جوک های باحالت میوفتم نمیتونم خودمو کنترل کنم حتی یبار داشتم راه میرفتم یاد حرف تو افتادم از شدت خنده عقبکی رفتم از بالای پل افتادم پایین روی یک نفر دیگه یارو گردنش شکست منم پام شکست ولی همچنان به خواطر سطح طنز بودن بالای حرف تو داشتم میخندیدم، یارو گفت مرتیکه گردنمو شکوندی جوکتو واسه اون گفتم اونم از شدت خنده داشت دل درد میگرفت بردنمون بیمارستان واسه درمان سر عمل جراحی با این که بیهوش بودم ولی بازم تشعشعات حرفای جالب و خنده دار تو به بدنم رسید توی بیهوشی خندیدم دکتر اشتباهی چاقوی پزشکیو کرد تو گوشم الان یه گوش ندارم ولی اصلا مهم نیست چون بعد به هوش اومدنم واسه دکتر تعریفش کردم چندتا از پرستارا هم شنیدن از خنده دکتر کف زمین افتاد خودش دکتر لازم شد بعدش من الان تو خونه متنای طنز شمارو مینویسم میزنم به دیوار و بعضیاشونو قاب میگیرم میزنم تو اتاقم که هر روز ببینمشون و با تک تک سلول های بدنم بخندم، از تک تک مطلبای گهر بار تو اسکرین شات گرفتم گذاشتم توی یه هارد جدای یک ترا تا ببینمشون، الانم میخوام برم متن شمارو روی دستم تتو کنم تا هر روز ببینمش از خنده کف زمین ریسه برم، سرکلاس معلم گفت چرا میخندی جوکتو حتی واسه اونم گفتم از خنده گچ تو دستش افتاد زمین داشت از خنده میمرد که ما سریع به امبولانس خبر دادیم، شانس اوردم بقیه دانش اموز ها نشنیدن وگرنه اونا هم از شدت طنز بودم حرف شما احتمالا سکته رو زده بودن، لطفا بازم از این مطالب مهم و جالبتون رو زود به زود بگید تا ما ازش استفاده کنیم و کیف ببریم🙏🏻🙏🏻 مرتیکه بیشتر از همه چیز به شعری که 10 ساعت نشستی نوشتی خندیدیم تا جک این یارو😂😂 خلاقیتت خیلی بالاست تو چرا شاعر نشدی فردوسی رو میکنی تو جیبت. 🤣🤣 My Account: My Bro: لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/113743-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D8%9F/page/3/#findComment-1237020 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری