BryanT ارسال شده در April 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام. این باگ به این صورته که وانتد تایم اومده جای مقدار پول جمع شده از راب - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در راب وقتی دارن صندوق ها رو خالی میکنن شما وانتد بگیرید. ...من از خون خود آتش بجا دارم... ...مرا از خنجر دشمن نترسانید... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 30, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2020 لطفاً هرکس دوباره این باگ برایش اتفاق افتاد اینجا با عکس گزارش دهد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در May 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2020 (ویرایش شده) من عکس ندارم بزارم ولی یه بار توی وار وانتد گرفتم وانتد تایم اومده بودی جای Kill o Death اطلاعات مربوط به وار حالا اگه تونستم مدرک میگیرم میزارم ویرایش شده May 6, 2020 توسط Eh3an I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 19, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 لطفاً مدرک بگیرید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در June 26, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2020 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده