رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

با سلام بنده چند ساعته دارم تلاش میکنم برم داخل بازی و وقتی که میزنه Connected. Joining... همونجا بازی فریز میشه و هرچی F6 میزنم که /q بزنم دوباره بیام بازم کار نمیکنه جند بار هم تلاش کردم کلا پنجره بازیو ببندم یا از روی تسک بار برم رو ی برنامه دیگه ولی نمیشد

فقط میتونستم با زدن دکمه ویندوز سیستم رو خاموش کنم

𝐌𝐲 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 :

7670-9f7c-InShot-20260120-165044429.gif

⩤⊑⩥----------------------------------------------------------------------⩤⊒⩥

kvaratskhelia.png

⩤⊑⩥----------------------------------------------------------------------⩤⊒⩥

7670-9f7c-InShot-20260120-165044429.gif

《 انـسـان گـاه از خـشـم خـود اسـیـبــی مـیـبــیـنـد کـه هـیـچ دشـمـنـی قـادر بــه وارد کـردن ان نـیـسـت 》

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113614-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%DB%8C%D9%86-%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای اندروید هم این مشکل هست. 

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113614-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%DB%8C%D9%86-%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86/#findComment-1184352

• 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۵/۱/۲۸ در 21:33، MeJoR گفته است:

با سلام بنده چند ساعته دارم تلاش میکنم برم داخل بازی و وقتی که میزنه Connected. Joining... همونجا بازی فریز میشه و هرچی F6 میزنم که /q بزنم دوباره بیام بازم کار نمیکنه جند بار هم تلاش کردم کلا پنجره بازیو ببندم یا از روی تسک بار برم رو ی برنامه دیگه ولی نمیشد

داداش مشکل نتته

• مرسی 1

cc65-InShot-20260406-231004397.gif

MrGoji.png

cc65-InShot-20260406-231004397.gif

.....Dastan dare....

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113614-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%DB%8C%D9%86-%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86/#findComment-1259873

در ۱۴۰۵/۱/۲۸ در 21:33، DEXTR گفته است:

با سلام

عزیز این مشکل کلی امکان داره روی کامپیوتر

۱- به احتمال زیاد نت شما به مشکل برخورده چک کنید ببینید روی اینترنت کامپیوتر خود IP های مثل DNS نگذاشتی

۲- عزیز شاید امدی مود بریزی یا لانچر به مشکل خورده

پیشنهاد من اینه که از نسخه بتا ارساکیا استفاده کنی یا اینکه بری لانچر رو دوباره نصب کنی

اکثر مواقع این اتفاق موقعی میوفته که شما از IP DNS ای که با اینترنت ضعیف کار نمیکنه رو بر روی کامپیوتر قرار دادی یا خودکار بوده ولی به احتمال خیلی زیاد لانچر به مشکل خورده حتما برو لانچر رو حذف و نصب کن و از نسخه بتا استفاده کن

و این رو هم چک کن منبع ای که اینترنت رو به کامپیوتر وصل کردی به مشکل نخورده

شما میتونی از رفیقی یا کسی که ارساکیا ش بخوبی کار می‌کنه فایل اون رو بگیری ( منظورم حضوری هست ) و روی کامپیوتر خود بریزی با آرزوی موفقیت 

بدرود.

در ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ در 18:29، MorgaN گفته است:

سلام 

خیلی سادس اگه رفیقی چیزی دارید که گیمش باز میشه یا یه سیستم دیگ که گیمو توش دارید حله

ببینید در مرحله اول میرید تو پوشه AGSAL در سیستم دیگتون و فایل کامل Resources رو کپی میکنید بعد میندازید تو یه فولدر دیگه 

بعد میرید لانچرو کپی میکنید ( لانچر سیستم دیگتون یا رفیقتون که باز میشه) میندازید تو فولدر قبی که resources رو انداختید روش

بعد رو فولدر کلیک راست میکنید و اونو کمپرس میکنید و اپلود میندارید رو سیستمی که گیمش باز نمیشه و Resouces تو AGSAL پیست و ریپلیس میکنید و Launcher رو تو صفحه اول فولدر گیم 

Resources and launcher link

اینم لینک دانلود لانچری که باز میشه و فولدر resources 

فولدر resources رو بندازید تو فولدر AGSAL گیمتون و لانچرو بندازید رو صفحه اول فولدر گیمتون ( هر دو رو جایگزین فایل های قبلی کنید تا گیم باز شه)

@Ali

این رفیقمون هم اگر رفیقی در دسترس داری برات توضیح کامل رو داده با تشکر از MorgaN عزیز بابت توضیحات کامل و مفید اش

هی اشک ها میخواد بریزه من پلک میزنم  میخندم 

هی پرونده زمینو گل و پیک میزنم 

میبندم  

هی از این آدم ها دل میکنم 

میجنگم...

TheSnooker.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/113614-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%DB%8C%D9%86-%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86/#findComment-1270105

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...