Omid ارسال شده در April 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 9, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با عرض سلام بنده با نت گوشی به PC وصل هستم بعد گوشیم زنگ میخوره بعد نت یه لحظه قطع میشه و میام توی گیم بیمه ماشین + Tunning از بین میره درصورتی که قبلا @Aliشما گفتید در صورتی که ماشین روی هوا باشه Crash یا /Relog یا /Q بدید ماشین این اتفاق برایش میوفته - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://uupload.ir/view/smua_avc_bug.mp4/ - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): ویرایش شده April 9, 2020 توسط djamer King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 26, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 در نظر بگیرید که اگر ماشین شما برعکس هم باشد بیمه تان می پرد. اگر برای ما فیلم تهیه کنید که ماشینتان صاف بوده و روی هوا نبوده و hp آن زیر 250 نیست و قبل آن carinfo/ بزنید و بعد از وارد شدن carinfo/ بزنید که بیمه کم شود می توانیم بیشتر تحقیق کنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در April 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 @Ali شما یه Sandking بگیر و روش Hydrolic بزار بعد شاسی ماشینو ببر بالا و از ماشین پیاده شو بعد Relog یا Q کنی بیمه ماشین میپره 1 دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 30, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۸ در 03:07، AssassiN گفته است: @Ali شما یه Sandking بگیر و روش Hydrolic بزار بعد شاسی ماشینو ببر بالا و از ماشین پیاده شو بعد Relog یا Q کنی بیمه ماشین میپره ظاهراً این یک مشکل جداس و من این مشکل رو حل کردم، اما مطمئن نیستم این مشکل به این باگ گزارش شده مربوط باشه بنابراین لطفاً بعد از ریستارت روز آینده بررسی کنید که آیا دو باگ فیکس شده یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 2, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 لطفاً بررسی کنید ببینید همچنان این مشکل وجود دارد؟ @djamer @LORDMohammad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 بالاخره رفع شده یا خیر؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در May 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2020 در 4 ساعت قبل، Ali گفته است: بالاخره رفع شده یا خیر؟ @Ali با سلام بنده تست کردم مشکل دوم (هیدرولیک) حل شده بود برای /q در حین رانندگی خبر ندارمبا تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 4, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2020 لطفاً به ما حین رانندگی هم گزارش دهید.. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در May 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 4, 2020 @Ali این باگ همچنان هست. هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 6, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۱۴ در 04:38، Ali گفته است: بالاخره رفع شده یا خیر؟ سلام @Ali بله من چندین بار چک کردم چه روی Hydrolic چه معمولی هم Crash /Q /Relog تمامی چک شدند باگ رفع شده در ۱ ساعت قبل، djamer گفته است: سلام @Ali بله من چندین بار چک کردم چه روی Hydrolic چه معمولی هم Crash /Q /Relog تمامی چک شدند باگ رفع شده http://s11.picofile.com/file/8396196684/Record_2020_05_05_23_08_37_246.mp4.html King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 19, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 با تشکر بابت همکاری. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده