MahdiyarR ارسال شده در April 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2020 سلام من تازگی وقتی وارد UCP میشم ارور میده 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در April 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 6, 2020 چه اروری؟! 1 1 دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Oghab ارسال شده در April 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۹ در 00:45، MahdiyarR گفته است: سلام من تازگی وقتی وارد UCP میشم ارور میده شاید فیلتر شکن روشنه. اگه داری روشنه خاموش کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snippy ارسال شده در April 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۸ در 22:15، MahdiyarR گفته است: سلام من تازگی وقتی وارد UCP میشم ارور میده اگر منظورتون این اروره که باید بگم با Refresh کردن صفحه حل میشه. Warning: session_start(): Failed to decode session object. Session has been destroyed in /usr/local/lsws/DEFAULT/html/includes/session.class.php on line 41 1 گاهی باید سکـــوت کردخـــــدا پاسخگو خواهد بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeRoiN ارسال شده در April 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در April 16, 2020 سلام خدمت ادمین های خوب سرور من Skin sweetدارم ولی تویUCPمشخصات عمومی من عکسskin factionهست لطفا رسیدگی کنین و عوض کنین. لطفا رسیدگی کنین 1 1 1 Devil May Cry لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 25, 2020 در در ۱۳۹۹/۱/۱۹ در 00:45، MahdiyarR گفته است: سلام من تازگی وقتی وارد UCP میشم ارور میده سلام دوست عزیز لطفا از اروری که مشاهده می کنید عکس بفرستید. در در ۱۳۹۹/۱/۲۸ در 23:33، Slark گفته است: سلام خدمت ادمین های خوب سرور من Skin sweetدارم ولی تویUCPمشخصات عمومی من عکسskin factionهست لطفا رسیدگی کنین و عوض کنین. لطفا رسیدگی کنین این مشکل UCP هست و بزودی در آپدیت جدید (3.5.0) این مشکل حل می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده