رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

doomguy-doom-the-dark-ages-4k-wallpaper-

سال ۲۰۲۵ برای ما طرفداران ایکس‌باکس، سالی فراتر از حد انتظار بود؛ سالی که در آن ورق برگشت و قدرت واقعی اکوسیستم مایکروسافت خودش را نشان داد. با این که ایکس‌باکس در ماه‌های گذشته با چالش‌هایی مثل افزایش قیمت کنسول و انتقادهایی درباره میزان فروش روبرو بود؛ اما وقتی پای بهترین بازی‌های ایکس باکس ۲۰۲۵ وسط آمد، تمام آن حواشی به حاشیه رفت.

انتشار بازی‌هایی مثل (Clair Obscur: Expedition 33) که با آن اتمسفر گیرا توانست جایزه بهترین بازی سال (GOTY) را از آن خود کند، در کنار نقش‌آفرینی عمیق و خیره‌کننده (Avowed) از استودیو محبوب آبسیدین، ثابت کرد که گیم‌پس همچنان قلب تپنده این پلتفرم است. راستش را بخواهید، خیلی سخت است تصور کنیم بدون جادوی گیم‌پس و ایکس باکس، این شاهکارهای هنری می‌توانستند در همان روز اول به چنین مخاطب میلیونی و عظیمی در سراسر دنیا دست پیدا کنند.

Avwed

avowed-2024-games-5120x2160-14427_5_11zo

بدون شک Avowed یکی از بهترین بازی‌های ایکس باکس ۲۰۲۵ است که در سال پر ترافیک استودیوهای ایکس‌باکس و آبسیدین (Obsidian) به دست ما رسیده است. شاید در ابتدا که بازی معرفی شد، کسی فکر نمی‌کرد این عنوان بتواند در میان غوغای انتشار غافلگیرکننده و عظیم سایر بازی‌ها قد علم کند. به لطف استراتژی فوق‌العاده‌ی گیم‌پس و عرضه رایگان بازی در روز اول، Avowed توانست خیلی سریع جایگاه خود را تثبیت کند و ارتش وفاداری از بازیکنان را گرد هم آورد. بله، بازی منتقدانی هم داشت؛ برخی از کمبود گزینه‌های عاشقانه گله کردند و برخی دیگر سیستم‌های نقش‌آفرینی آن را کمی ساده‌تر از انتظارات‌شان دانستند. 

DOOM: The Dark Ages

doom-the-dark-ages-doom-guy-shield-saw-8

اگر فکر می‌کردید جنون و هیجان در نسخه Eternal به نهایت اوج خود رسیده است، DOOM: The Dark Ages اینجاست تا به شما ثابت کند سخت در اشتباه بودید. این بازی جدیدترین شاهکار اکشن از سری محبوب دووم است که با ظرافت تمام، شکاف میان اصالت بازی‌های کلاسیک و جادوی نسخه‌های مدرن را پر کرده است. در این نسخه، ما شاهد ترکیب نبوغ‌آمیزی هستیم؛ جایی که عناصر الهام‌گرفته از نسخه‌های کلاسیک و قدیمی با مکانیک‌های سریع و محبوبی که در DOOM: Eternal عاشقشان شدیم، پیوند خورده‌اند و نتیجه آن تجربه‌ای است که در عین وفاداری به ریشه‌ها، به شیوه‌ای کاملا درست و تکامل‌یافته، استانداردهای سبک اکشن را جابه‌جا می‌کند.

اگر به دنبال تخلیه انرژی و تجربه خالص آدرنالین هستید، هیچ چیز جای DOOM: The Dark Ages را نمی‌گیرد. تجهیزات خود را بردارید و آماده شوید تا در یکی از بهترین بازی‌های ایکس باکس ۲۰۲۵ وحشت را تجربه کنید.

امیدوارم که از مطالب من خوشتون اومده باشه 

خدانگهدار .

eee8-IMG-20260406-095510-913.jpg

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔
      -AG- | -GG-
╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

به نظرم کل ایکس باکس رو از دست بدی زیاد مهم نیست چون چیز  زیادی از دست ندادی

j265774_IMG_20260311_215337_569.jpgپروردگارا دشمنان خودت را به دست ما مجازات کن

• 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۵/۲/۲۷ در 14:14، Legendary گفته است:

من نسخه بتا Avwed دارم خیلی خفنه پیشنهاد میکنم معتاد میشید

میشه مارو معتاد نکنی لطفا؟ 😂

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

1110770-Sassanians

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Lohraseb.png

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Lohraseb.png

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

در ۱۴۰۵/۲/۲۷ در 14:14، Legendary گفته است:

من نسخه بتا Avwed دارم خیلی خفنه پیشنهاد میکنم معتاد میشید

اره منم دارم واقعا یه دنیای دیگس

💙

1019211-Jalal

Jalal.png

💙

در ۱۴۰۵/۳/۱ در 23:43، Asheghaneh گفته است:

میشه مارو معتاد نکنی لطفا؟ 😂

منظورم گیمه

هم اکنون، DooM گفته است:

اره منم دارم واقعا یه دنیای دیگس

اره

Sir_Mehdi.png

MohammedAmir.png

🔥Pennywise بی رحم🔥

6 دقیقه قبل، Legendary گفته است:

منظورم گیمه

هیچ فرقی نمی کنه گیم هم مارو معتاد می کنه مشتی 😂👍

1110770-Sassanians

Lohraseb.png

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Lohraseb.png

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...