ElioT ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 با سلام! بنده چند هفته ای میشه که به مشکل "ّFPS Drop" در خوردم و به این صورته که هر 30-40 ثانیه افت FPS دارم. از شما دوستان عزیز درخواست کمک و راه حل میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xtra ارسال شده در March 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 26, 2020 در 36 دقیقه قبل، ElioT گفته است: با سلام! بنده چند هفته ای میشه که به مشکل "ّFPS Drop" در خوردم و به این صورته که هر 30-40 ثانیه افت FPS دارم. از شما دوستان عزیز درخواست کمک و راه حل میکنم. 1.قسمت کنترل پنل Power Option , رو بالانس بزارین اگه نشد 2. مد ریختین >؟؟ حتما پاک کنید اگه اینم نشد ..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iarianak ارسال شده در March 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 31, 2020 هرچی مد دارید پاک کنید همینطور cloe (FPS Unlock) را دانلود کنید ???? ?? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ElioT ارسال شده در April 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در April 10, 2020 @AriaaN بنده همین کار رو انجام دادم ولی بازم FPS ام هر 30ثانیه افت شدیدی پیدا میکنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در May 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 27, 2020 سلام دوست عزیز لطفا به تنظیمات DISPLAY SETUP بروید و Visual Fx را رو حالت Low بزارید و همچنین Frame Limiter را اگر فعال هست غیرفعال کنید و دوباره امتحان کنید. اگر باز هم مشکل داشتید از برنامه های افزایش فریم برای بازی استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده