Tayler ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: همون طور که در مدارک میبینید NRG دارایه Neon هست. HelpMe/ دادم گفتند این را در قسمت گزارش باگ در فروم نمایش دهید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در March 15, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 با سلام. کس دیگری این مشکل رو تاحالا باهاش برخورده؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 در 7 دقیقه قبل، Ali گفته است: با سلام. کس دیگری این مشکل رو تاحالا باهاش برخورده؟ با سلام، بله برای منم یکبار این اتفاق افتاده. به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightDanger ارسال شده در March 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 16, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۲/۲۵ در 19:32، Ali گفته است: کس دیگری این مشکل رو تاحالا باهاش برخورده؟ سلام، بله من هم چند بار موتوری که Neon داشته باشه دیدم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در April 26, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در April 26, 2020 اخیراً کسی با این مشکل برخورد کرده؟ اگر اینطور هست عکس/فیلم ارائه بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mrsali ارسال شده در May 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۸ در 01:54، Ali گفته است: اخیراً کسی با این مشکل برخورد کرده؟ اگر اینطور هست عکس/فیلم ارائه بدید. من خودم دیدم ماشین از انجا رد شد و موتور میاد انجا می ایسته که ما فکر میکنیم neon روی موتور هست من به این نتیجه رسیدم که باگ هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در May 19, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در May 19, 2020 به دلیل پاسخ ندادن قفل شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده