رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Be the Best In Your World!

ارسال‌های توصیه شده

In the name of God

سلاممممممم می ارزم خدمت تمامی شما دوستان عزیز

امیدگارم حالتون خوب باشه، حال دلتون از خودتون بهتر

امیدوارم موشک تا ته... چیز ببخشید یعنی موشک تو سرتون نخورده باشه تا الان (ولی امیدوارم به زودی بخوره 😂) و سالم و سرحال باشید 😂😁

این تاپیک، در مورد یه موضوع انگیزشی هستش

شما تا حالا شده پیش خودتون فکر کنید مثلا محمد از من بهتره، محمدجواد از من بهتره، جواد از من فلان تره و... در صورتی که شما مثلا مهندسی میکنید، جواد، محمد و محمدجواد عه مثلا یکی خیاطه یکی دیگه پزشکه و دیگری مثلا برنامه نویس؟

یا مثلا شما یه پروژه ای رو انجام بدین، ولی بگید مثلا پروژه ی محمدجواد، از پروژه ی من بزرگتره و خیلی بهتره و جامعش هم حتی بزرگتره! در صورتی که شما پروژتون رو همین دیروز منتشر کردید ولی محمدجواد مثلا 7 ساله که پروژش منتشر شده!

خب دقیقا یکی از خصلت های بد انسان ها همینه! این ناخدا گاهی هستش و نمیشه کامل غلبه شد روشون! اما میشه مدیریتشون کرد! شاید نشه غلبه کرد روشون، اما میشه مدیریتش کرد!

پس دیگه مقدمه چینی نمیکنم، میریم سراغ قسمت اصلی!

1- کوچیک شروع کن، انتظار نداشته باش! (Start Small, Don't Expect!) (SSDE)

اولین موضوع اینه که همیشه کوچیک شروع کن (یهو نیا یه سایت بزن که هدفش از اول رقابت با آمازون یا وال مارت باشه!)، خود آمازون اول یک کیف فروشی بوده توی گاراژی که جف بزوس زندگی میکرده! نه اینکه یه فروشگاه جهانی باشه که کل دنیا سر زبونشون بشه "I bought it from Amazon!"

هیچوقت هم انتظار نداشته باش، مثلا یهو نگو فردا حتما 1 میلیون کاربر میان به سایتم، نه!

فقط تلاش کن! هیچی هم نباشه، حتی اگر شکست هم بخوری، بالاخره روزی میشه یک نفر شانسی حتی توی آرشیو های اینترنت پیدات کنه و بگه "چه چیزی رو از دست دادیم!"

همیشه سعی کن برای خودت بسازی، تا حتی اگر جامعه هم شکل نگرفت برات، به درد خودت خورده باشه!

مثلا خود من یه پروژه ساختم به اسم OLSRT, یه زمان اجرا هستش که میتونه با تمام زبان های برنامه نویسی ارتباط برقرار کنه، فعلا هم جانعه ای دورش شکل نگرفته! اما بدرد خودم خورد، پس ناراحت نیستم، گ فقط هم دارم توسعش میدم، فاقد اهمیت که کسی حمایت میکنه ازش یا نه!

2- رقابت نکن! (Don't Compete!)

هیچوقت، تحت هیچ شرایطی، محصول، پروژه، و حتی خودت رو جلوی دیگران با محصول، پروژه و یا فرد مشابه ای مقایسه نکن! به هیچ عنوان! این یعنی تو از همون اول به قصد رقابت اومدی! جانعه حس بدی بهت پیدا میکنه!: "وقتی از روز اول فقط به فکر رقابته، پس چرا من بیام پیشش؟"

3- مهم بازاریابیه! نه قابلیت! (Marketing is Important! Not Functionality!) (MINF)

هیچوقت، سعی نکن قابلیت رو تو چشم کنی! چون توی دنیای واقعی هیچ مزیتی نداره!

Linux خیلی بهتره! ولی Windows برنده شد و جانعه کسب کرد چون یه غول عظیم با بازاریابی قدرتمند پشتشه!

AMD توی گیمینگ میزنه! ولی NVIDIA برد چون بازاریابی داشت!

Hashicorp جامعش خیلی کوچیک شده چون Docker بازاریابی بهتری داشت!

Brotli شد استاندارد چون گوگل با بازاریابی عظیمش ساختتش!

HTTP2 مشکلی نداشت؟ ولی QUIC برنده شد چون گوگل لابی گری کرد و به تعیین کننده ی استاندارد شبکه (IEEE & IETF) نفوذ داشت! 

Svelte که Reactive DOM‌ داره؟ ولی React برد چون متا (فیسبوک) پشتش بود!

Dlang قابلیت هایی داشت توی 2001 که C++ توی سال 2023 آورد! ولی C++ و Rust بردن چون پشت C++ شرکت های عظیم (Google, Nokia, AMD, NVIDIA, Intel, ISO, Bell Labs, و...) و پشت Rust (Mozilla, Microsoft, Google, و...) بودن! پشت Dlang جز Community هیچی نبود!

هیچکدوم از این ها "بهترین" و "تنها گزینه" نبودن، برنده شدن چون بازاریابی بهتری داشتن، در صورتی که قابلیت های رقبا خیلی بهتر بود!

4- تخصصت رو به رخ بکش! (Show Off Your Expertise!) (SOYE)

هیچوقت سعی نکن همه چیز رو بکنی توی محصولت! همیشه سعی کن Niche باشی! Golang توسط گوگل، برنده شد چون گفت من واسه شبکه و کلاد ام!

Antropic هوش مصنوعی هاش محبوب شدن چون گفت هوش مصنوعی ما برای برنامه نویسی استاده!

Rust برنده شد چون گفت من Safety رو برات میارم!

LiteSpeed برد چون روی Performance عه سایت های PHP تمرکز کرد!

ولی...

Dlang باخت چون همه چیز رو در خودش داشت!

Dlang چیا داشت؟:

برنامه نویسی

اسکریپتینگ

Metaprogramming

Modularity

Networking

Web App

Dekstop Apps

و...

همه ی اینا رو داشت! و باخت، چون کاربر گفت: "چرا من باید همه ی اینارو یاد بگیرم؟"

شما شاید به عنوان سازنده و یا متخصص محصولتون بدونی مثلا تو فقط Metaprogramming رو یاد بگیری حله، بقیه مخصوص تخصص های متفاگته، اما End-User این موضوع رو نمیدونه! این به لیست تو، اون به نظرات و... نگاه میکنه، و میگه که: "اینا تو مه من نمیرن، پس من یاد نمیگیرمش!"

5- بهترین دنیای خودت باش! (Be the Best in Your World!) (BBYW)

هیچوقت سعی نکن دنیای غول هارو بگیری! چون بدون نمیتونی برنده بشی!

همیشه سعی کن توی بخشی که محصولت میدرخشه بمونی، مثلا من یه نرم افزار ساختم به اسم DAM (DNS Automatic Manager) که DNS, IPv4, IPv6, و Virtual Host های سرورتون رو مدیریت میکنه (فعلا البته پابلیک نیست)، من وقتی DAM برای شبکه هستش، چرا باید برم مثلا یه ماژول جدید توسعه بدم برای اینکه DAM بشه یه زبان برنامه نویسی؟ یا مثلا DAM بشه یه DSL؟ یا گقتی من گفتم که DAM یه DNS Manager برای Linux عه، چرا باید برم واسه Windows, Macintosh (macOS) و یا حتی BSD بیلد بگیرمش؟؟

دوستان، این چیزهایی که گفتم، نتیجه ی تجربه ها و اشتباهات خودم هستش! که امیدوارم برای همتون مفید واقع شده باشه و تونسته باشم کمکتون کنم تا دیگه اشتباهات من رو انجام ندید!

امیدوارم در پناه خدا باشید! شب و روز بر همتون خوش باشه! خدانگهدار تک تک شما ها باشه!

• مرسی 1
  • هاها 1

Just Programming

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا جالب و جذاب بود؛ خیلی بابت تایپ اینجور چیزا وقت میزاری، خسته نباشی🔥

با اینکه متن طولانیه اما اینقدر دلسوزانه و زیبا هست که هرکسی تا آخر مطالعه کنه!

واقعا به شخصه ازت ممنونم، خیلی بابت یه موضوعی بهم الهام و انگیزه بخشید❤️

4f53-4ed224-25F1rst-Friends-24-08-2025-1

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕
1083428-Automat

Your definition of success is not the same as mine

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1101224

در ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ در 20:26، McQueen گفته است:

واقعا جالب و جذاب بود؛ خیلی بابت تایپ اینجور چیزا وقت میزاری، خسته نباشی🔥

با اینکه متن طولانیه اما اینقدر دلسوزانه و زیبا هست که هرکسی تا آخر مطالعه کنه!

واقعا به شخصه ازت ممنونم، خیلی بابت یه موضوعی بهم الهام و انگیزه بخشید❤️

در ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ در 23:08، Drage گفته است:

جالب بود👌

موفق باشی

در ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ در 20:34، UpRoaR گفته است:

بسیار زیبا بود

موفق باشی

عمو ها عشقید همتون واقعا ازتون ممنونم ❤️

• دوست دارم که 1

Just Programming

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1107250

خیلی عالی بود دمت گرم که انقدر وقت میذاری و اینارو مینویسی❤️

DrunkeN.png

Desimon.png

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1107713

هم اکنون، AmirMamad گفته است:

خیلی عالی بود دمت گرم که انقدر وقت میذاری و اینارو مینویسی❤️

عشق مایی عمو امیر index_037.gif

Just Programming

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1108286

در ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ در 16:38، Integer گفته است:

In the name of God

سلاممممممم می ارزم خدمت تمامی شما دوستان عزیز

امیدگارم حالتون خوب باشه، حال دلتون از خودتون بهتر

امیدوارم موشک تا ته... چیز ببخشید یعنی موشک تو سرتون نخورده باشه تا الان (ولی امیدوارم به زودی بخوره 😂) و سالم و سرحال باشید 😂😁

این تاپیک، در مورد یه موضوع انگیزشی هستش

شما تا حالا شده پیش خودتون فکر کنید مثلا محمد از من بهتره، محمدجواد از من بهتره، جواد از من فلان تره و... در صورتی که شما مثلا مهندسی میکنید، جواد، محمد و محمدجواد عه مثلا یکی خیاطه یکی دیگه پزشکه و دیگری مثلا برنامه نویس؟

یا مثلا شما یه پروژه ای رو انجام بدین، ولی بگید مثلا پروژه ی محمدجواد، از پروژه ی من بزرگتره و خیلی بهتره و جامعش هم حتی بزرگتره! در صورتی که شما پروژتون رو همین دیروز منتشر کردید ولی محمدجواد مثلا 7 ساله که پروژش منتشر شده!

خب دقیقا یکی از خصلت های بد انسان ها همینه! این ناخدا گاهی هستش و نمیشه کامل غلبه شد روشون! اما میشه مدیریتشون کرد! شاید نشه غلبه کرد روشون، اما میشه مدیریتش کرد!

پس دیگه مقدمه چینی نمیکنم، میریم سراغ قسمت اصلی!

1- کوچیک شروع کن، انتظار نداشته باش! (Start Small, Don't Expect!) (SSDE)

اولین موضوع اینه که همیشه کوچیک شروع کن (یهو نیا یه سایت بزن که هدفش از اول رقابت با آمازون یا وال مارت باشه!)، خود آمازون اول یک کیف فروشی بوده توی گاراژی که جف بزوس زندگی میکرده! نه اینکه یه فروشگاه جهانی باشه که کل دنیا سر زبونشون بشه "I bought it from Amazon!"

هیچوقت هم انتظار نداشته باش، مثلا یهو نگو فردا حتما 1 میلیون کاربر میان به سایتم، نه!

فقط تلاش کن! هیچی هم نباشه، حتی اگر شکست هم بخوری، بالاخره روزی میشه یک نفر شانسی حتی توی آرشیو های اینترنت پیدات کنه و بگه "چه چیزی رو از دست دادیم!"

همیشه سعی کن برای خودت بسازی، تا حتی اگر جامعه هم شکل نگرفت برات، به درد خودت خورده باشه!

مثلا خود من یه پروژه ساختم به اسم OLSRT, یه زمان اجرا هستش که میتونه با تمام زبان های برنامه نویسی ارتباط برقرار کنه، فعلا هم جانعه ای دورش شکل نگرفته! اما بدرد خودم خورد، پس ناراحت نیستم، گ فقط هم دارم توسعش میدم، فاقد اهمیت که کسی حمایت میکنه ازش یا نه!

2- رقابت نکن! (Don't Compete!)

هیچوقت، تحت هیچ شرایطی، محصول، پروژه، و حتی خودت رو جلوی دیگران با محصول، پروژه و یا فرد مشابه ای مقایسه نکن! به هیچ عنوان! این یعنی تو از همون اول به قصد رقابت اومدی! جانعه حس بدی بهت پیدا میکنه!: "وقتی از روز اول فقط به فکر رقابته، پس چرا من بیام پیشش؟"

3- مهم بازاریابیه! نه قابلیت! (Marketing is Important! Not Functionality!) (MINF)

هیچوقت، سعی نکن قابلیت رو تو چشم کنی! چون توی دنیای واقعی هیچ مزیتی نداره!

Linux خیلی بهتره! ولی Windows برنده شد و جانعه کسب کرد چون یه غول عظیم با بازاریابی قدرتمند پشتشه!

AMD توی گیمینگ میزنه! ولی NVIDIA برد چون بازاریابی داشت!

Hashicorp جامعش خیلی کوچیک شده چون Docker بازاریابی بهتری داشت!

Brotli شد استاندارد چون گوگل با بازاریابی عظیمش ساختتش!

HTTP2 مشکلی نداشت؟ ولی QUIC برنده شد چون گوگل لابی گری کرد و به تعیین کننده ی استاندارد شبکه (IEEE & IETF) نفوذ داشت! 

Svelte که Reactive DOM‌ داره؟ ولی React برد چون متا (فیسبوک) پشتش بود!

Dlang قابلیت هایی داشت توی 2001 که C++ توی سال 2023 آورد! ولی C++ و Rust بردن چون پشت C++ شرکت های عظیم (Google, Nokia, AMD, NVIDIA, Intel, ISO, Bell Labs, و...) و پشت Rust (Mozilla, Microsoft, Google, و...) بودن! پشت Dlang جز Community هیچی نبود!

هیچکدوم از این ها "بهترین" و "تنها گزینه" نبودن، برنده شدن چون بازاریابی بهتری داشتن، در صورتی که قابلیت های رقبا خیلی بهتر بود!

4- تخصصت رو به رخ بکش! (Show Off Your Expertise!) (SOYE)

هیچوقت سعی نکن همه چیز رو بکنی توی محصولت! همیشه سعی کن Niche باشی! Golang توسط گوگل، برنده شد چون گفت من واسه شبکه و کلاد ام!

Antropic هوش مصنوعی هاش محبوب شدن چون گفت هوش مصنوعی ما برای برنامه نویسی استاده!

Rust برنده شد چون گفت من Safety رو برات میارم!

LiteSpeed برد چون روی Performance عه سایت های PHP تمرکز کرد!

ولی...

Dlang باخت چون همه چیز رو در خودش داشت!

Dlang چیا داشت؟:

برنامه نویسی

اسکریپتینگ

Metaprogramming

Modularity

Networking

Web App

Dekstop Apps

و...

همه ی اینا رو داشت! و باخت، چون کاربر گفت: "چرا من باید همه ی اینارو یاد بگیرم؟"

شما شاید به عنوان سازنده و یا متخصص محصولتون بدونی مثلا تو فقط Metaprogramming رو یاد بگیری حله، بقیه مخصوص تخصص های متفاگته، اما End-User این موضوع رو نمیدونه! این به لیست تو، اون به نظرات و... نگاه میکنه، و میگه که: "اینا تو مه من نمیرن، پس من یاد نمیگیرمش!"

5- بهترین دنیای خودت باش! (Be the Best in Your World!) (BBYW)

هیچوقت سعی نکن دنیای غول هارو بگیری! چون بدون نمیتونی برنده بشی!

همیشه سعی کن توی بخشی که محصولت میدرخشه بمونی، مثلا من یه نرم افزار ساختم به اسم DAM (DNS Automatic Manager) که DNS, IPv4, IPv6, و Virtual Host های سرورتون رو مدیریت میکنه (فعلا البته پابلیک نیست)، من وقتی DAM برای شبکه هستش، چرا باید برم مثلا یه ماژول جدید توسعه بدم برای اینکه DAM بشه یه زبان برنامه نویسی؟ یا مثلا DAM بشه یه DSL؟ یا گقتی من گفتم که DAM یه DNS Manager برای Linux عه، چرا باید برم واسه Windows, Macintosh (macOS) و یا حتی BSD بیلد بگیرمش؟؟

دوستان، این چیزهایی که گفتم، نتیجه ی تجربه ها و اشتباهات خودم هستش! که امیدوارم برای همتون مفید واقع شده باشه و تونسته باشم کمکتون کنم تا دیگه اشتباهات من رو انجام ندید!

امیدوارم در پناه خدا باشید! شب و روز بر همتون خوش باشه! خدانگهدار تک تک شما ها باشه!

پر محتوا و اموزنده 

مثل همیشه عالی ❤️

127.0.0.1

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1108391

هم اکنون، LeGo گفته است:

پر محتوا و اموزنده 

مثل همیشه عالی ❤️

ممنونم عزیزم خیلی نظرت ارزشمند هستش ❤️

Just Programming

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1108404

درود

بسیار آموزنده و کاربردی ، ممنون از وقت که گذاشتین.

پیروز باشید.

:Me

1131513-Reo.png

6e41-New-Project-%5B815BC41%5D.gif

:Bloody

1227622-iRaMaN.png

975125_26a84d31-25MaahyarEDIT939234-%5B8

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1110580

عالی بود!

موفق باشی تو کارت کسی که کامل بخونه واقعا دیگه....🔥🔥

AAAIBMM

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1110612

21 ساعت قبل، DrunkeN گفته است:

عالی بود،مرسی از زحماتت

4 ساعت قبل، Reo گفته است:

درود

بسیار آموزنده و کاربردی ، ممنون از وقت که گذاشتین.

پیروز باشید.

3 ساعت قبل، Eldenlord گفته است:

میتونم بگم که عالی و مفید بود ❤️

3 ساعت قبل، Afy گفته است:

عالی بود!

موفق باشی تو کارت کسی که کامل بخونه واقعا دیگه....🔥🔥

ممنونم از همتون ❤️

Just Programming

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1111078

• 2 ماه بعد...

قشنگ بود داش 

ممنون بخاطر وقتی که گذاشتی و نوشتی

واقعا الهام بخش بود❤️

d4b219_2598af19-25GIF-20250919-080354-96

:𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽

1232917-NABIALLAH

∞

d4b219_2598af19-25GIF-20250919-080354-96

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/106560-be-the-best-in-your-world/#findComment-1254797

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...