رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: PeToK.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Riyhane.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

Bomrang 

GodSon 

• توضیحات: 

سلام خسته نباشید ایشون چون داره هاستریش تموم میشه خیلی رفتار های زشت مثل فحاشی دستورات بد از هاستری روی بازیکنان انجام میده

بخوام کامل بگم 

Respawn های تکراری دادن

زبان نا پسند و فحاشی های شدت بالا

CMD (دستورات) های زشت روی بنده 

خراب کردن ایونت (Event) بنده 

دقت کنید: بنده Event ساخته بودیم با رفیقم که ایشون اومد و چندین بار کیلش کردم که یهو دوباره اومد و دو بار با مینی گان کسایی که join داده بودند رو کیل داد که مدارکش ارسال میشه برای مسئول مربوطه

من خواستم از ایشون شکایت کنم ولی به خودش گفتم اشکال نداره این بار میبخشم خودش هم گفت باشه 

ولی امروز دوباره رفتار های زشت و نا پسند دیدم و بنده دیگه تمایلی به بخشش ندارم

قانون داره میگه اگه کسی اندازه مجازاتش Days نداشته باشه Taligh میشه بنده میخاهم ایشون بیشترین مجازات رو بشه و فک کنم 1،2 روز هم بیشتر Days نداشته باشه ایشون به بنده که هاستر هستم فحاشی شدت بالا هم کردند 

که حدود ما هرچه کمش رو هم بگیم 5 تا دیموت مجازات داره منتها بقیه سو استفاده هایش از دستورات هاستری رو بیاییم حساب کنیم  راحت 15 تا Days کم میشه 

ایشون خیلی کارشون زشت بود من دلم اون مجازاتی که واقعا براش داره و شما امکان داره نکنید رو میخاد لطفا ته مجازات اعمال بشه تا دیگر دست به کار های ناپسند و زشت نزند 

با تشکر

• مدارک (فیلم یا عکس): برای فرزاد گل ارسال می‌شود @DrDep

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/104709-%D8%B3%D9%88-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C-riyhane/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام هاستر مربوطه از تیم اخراج شده موفق باشید بسته شد 

در تاریخ بنویسید

مارو در اذان صبح اعدام می کنند

در اذان شب به گلوله می بندند

کسانی که خدایشان رحمان

پیامبرشان مهربان

و امامشان مظلوم بوده

Dr.Dep.png

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...