PabloEscobar ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 با سلام ! چند وقتی هست که بازی من زیاد رم میخوره و یکم که بازی میکنم لگ میشه مجبورم ببندمش! اگه ولش کنم بالای 1 گیگ هم میره کسی راه حلی سراغ داره که چکارش کنم درست شه؟ C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AssassiN ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 دقیقا این مشکل منم هسته وقتی جی تی ای باز هستش نمیتونم بازی دیگه ای رو باز کنم مینویسه stopped working واقعا خیلی رو مخه اگه راهی هست برای کم کردنش لطفا راهنمایی کنید. دوست ندارم شمع باشم دخترا فوتم کنن. دوست دارم سیگار باشم رفقا دودم کنن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در February 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 دوستان لطفا کمک کنید این مشکل خیلی رو اعصابه! چجوریه بازی که ۲۵۶ مگ رم میخاد خودشو میرسونه به ۱ گیگ چجوری میشه استفاده از فضای رم رو براش محدود کرد؟ ینی هیچکس نیست چیزی بدونه؟ @Ali C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 10, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 10, 2020 با سلام. در یکی از نسخه های سمپ محدودیت Stream حافظه افزایش یافت تا بازی بتواند روان تر اجرا شود و مود های بیشتری را بتواند پشتیبانی کند. (اگر مودی دارید آنرا پاک کنید زیرا می تواند آن مشکل ایجاد کرده باشد) در صورتی که حافظه کم میارید page file ویندوز را بالا ببرید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده