رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

سلام به همه 

امروز می‌خوام کتابی رو معرفی کنم که احتمالا اسمش رو زیاد شنیدید: “عادت‌های اتمی” (Atomic Habits) اثر جیمز کلییر.

شاید بگید اینم یکی از اون کتاب‌های زرد انگیزشیه که میگه “لبخند بزن تا موفق شی!” ولی نه، این کتاب کلاً فرق داره. به عنوان کسی که هم یکمی گیمره و هم یکمی کتاب‌خون، این کتاب برام شبیه «دفترچه راهنما» (Manual) بازی زندگی بود.

چرا این کتاب برای ما گیمرها واجبه؟

ما گیمرها مفهوم “Grind” (تلاش تکراری برای لول‌آپ) رو خوب می‌فهمیم. حاضریم ۱۰۰ ساعت وقت بذاریم تا یه اسکین یا لول بگیریم. جیمز کلییر تو این کتاب دقیقاً همین مکانیک رو توضیح میده:

۱. قانون ۱ درصد: میگه لازم نیست یهو زندگیت رو کن‌فیکون کنی. اگه روزی ۱ درصد بهتر بشی (مثل جمع شدن XP)، آخر سال ۳۷ برابر قوی‌تر شدی. (بهره مرکب).

۲. سیستم > هدف: میگه “هدف” یعنی میخوام باس‌فایت رو ببرم. “سیستم” یعنی بیلد (Build) و آیتم‌هایی که جمع می‌کنی تا برسی به باس‌فایت. اگه سیستمت درست باشه، هدف خود به خود تیک می‌خوره.

۳. طراحی محیط: اگه میخوای کمتر نوشابه بخوری، نگو “اراده میکنم نخورم”، بلکه کلا نخر بذار تو یخچال! (حذف باگ‌های محیطی).

جمع‌بندی من:

این کتاب به درد کسایی می‌خوره که می‌خوان بدون فشار اوردن به خودشون، روتین‌های کوچیک (مثل ورزش، زبان، کدنویسی) رو به زندگیشون اضافه کنن.

کسی اینجا این کتاب رو خونده؟ نظرتون در مورد بخش “تغییر هویت” کتاب چیه؟

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است!

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی، در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...