WaTchDogs ارسال شده در January 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2020 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: یک محیطی کوچک که مخفی هست - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم ندیدم - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): به Business 29 مراجعه کنید و کنار در ان به ایستید و بپرید وارد ان باگ می شود ( نزدیک در باید به ایستید ) از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در January 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2020 احتمالا جزو باگ های سمپ می باشد. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در January 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۷ در 18:03، 83mehrdad83 گفته است: احتمالا جزو باگ های سمپ می باشد. نمیدونم از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TruckDani ارسال شده در January 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 سلام باگ سمپ هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 در در ۱۳۹۸/۱۱/۹ در 13:04، TruckDani گفته است: سلام باگ سمپ هستش واسه باگ سمپ هم یه درصدی جایزه بزارن خوبه از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 در 12 ساعت قبل، ebrahim199 گفته است: واسه باگ سمپ هم یه درصدی جایزه بزارن خوبه باگ باید قابل فیکس باشه وگرنه این همه باگ سمپ End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 در 1 ساعت قبل، SuperMAN گفته است: باگ باید قابل فیکس باشه وگرنه این همه باگ سمپ از کجا باید بفمم سمپه یا نه از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Travis ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 عجب! ミ★ The Rulers Of The West Are OuTLawS ★彡 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در February 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2020 ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaTchDogs ارسال شده در February 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 در 13 ساعت قبل، xXxTeNtaCioN گفته است: عجب! واقعا نمیدونم چطوری باید فهمید شما میدونین راهنمایی کنین در 13 ساعت قبل، iSauroN گفته است: از در درآمدی و من از خود به درشدم گفتی کز این جهان به جهان دگر شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 باگ سمپ برای خود سمپه و فقط باگ خوده گیم موده قابله رفعه End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2020 بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده