83mehrdad83 ارسال شده در December 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2019 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: نمیخام - توضیح کامل باگ: بعضی مواقع اینجور میشه امروز بعد ریستارت شد گفتم عکس بگیرم نمیدونم چطور این اتفاق میفته فقط w id /میکنیم ای دی دو نفر خودمون و یکی دیگر نشون داده میشه! - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): گفتم باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در December 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2019 (ویرایش شده) سلام، درصورتی این اتفاق میوفته که دونفر یا بیشتر مشابهت اسمی داشته باشن که در این صورت میتونید با W <ID> (Text)/ یا W <ّFullname> (Text)/ انجام بدید. ویرایش شده December 31, 2019 توسط LeyToM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در December 31, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2019 در 28 دقیقه قبل، LeyToM گفته است: سلام، درصورتی این اتفاق میوفته که دونفر یا بیشتر مشابهت اسمی داشته باشن که در این صورت میتونید با W <ID> (Text)/ یا W <ّFullname> (Text)/ با سلام با هردو مورد سعی کردم ولی ایدی خودم با همون شخص طبق تصویر رو نشون داد بعضی مواقع این اتفاق میفته و نمیشه به صورت خصوصی با شخص صحبت کرد. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 6, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2020 با سلام. شما در زمانی که تشابه اسمی وجود دارد باید از ID استفاده کنید. بسته شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده