Shayadx ارسال شده در February 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در February 15, 2019 @snap با سلام خدمت شما دوسته عزیز. شکایت شما پذیرفته شد فرد از فکشن اخراج شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Spix ارسال شده در March 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: کاملا واضحه فحاشی شدید خواستار پیگیری هستم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Danir ارسال شده در March 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در March 21, 2019 @Spix با سلام، شکایت شما از yasin_yh10 قبول شد. بازیکن مورد نظر از اقلیت اخراج شد. نقل قول سلام من دانیال هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
saeed844 ارسال شده در April 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 17, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: طبق فیلم واضح هست که بی دلیل و به این شکل کشته شدم! • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://s8.picofile.com/file/8357707400/avc_gta_sa_2019_04_11_03_51_24_847.mp4.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در April 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 18, 2019 @saeed844 با سلام شکایت شما از بازیکن Hadi_nt تایید شده. ایشون اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Dm و اینجاد مزاحمت هنگام duel من با saisan (در تصویر اول جلوی بنده رو هنگام هدف گیری گرفته بودند) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wise ارسال شده در April 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در April 19, 2019 (ویرایش شده) @SAliSبا سلام! مدارک /عکس ها و فیلم های شما کافی نمیباشد. تذکرات لازم به اقای i.X.e داده شد! ممنون از گزارش شما! ویرایش شده April 19, 2019 توسط Relax نقل قول تو روزگار من که نفس زندانیه!! لعنت به من، اگه نجنگم یه ثانیه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasHam ارسال شده در May 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 17, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در تصویر همه چیز معلومه که داره بهم فحاشی میکنه فقط اینکه تا فهمید دارم ss میگیرم فرار کرد • شاهد ها: ____ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGaTroN ارسال شده در May 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در May 18, 2019 @AbbasHam شکایت شما تایید شد بازیکن اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول شهلا خدا وکیلی 100 تومن میدم بهت می خوای بیام اونجا بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mandi ارسال شده در June 16, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من داشتم تست میگرفتم ماشینمم پارک بود ایشون امد ماشینم برد هر چی افتادم دنبالش که نبره برد و من بی ماشین کرد خواشا رسیدگی کنید اینا باید ماشین های اضافی ببرن نه ماشین که مورد استفاده و پارک شده _ مدرک داده شده کامل ولی اگه بازم میخواید کامل ترم دارم • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://s4.picofile.com/file/8363745326/gta_sa_2019_06_16_02_09_17_257.mp4.html نقل قول MySelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MeGaTroN ارسال شده در June 17, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2019 @mahdimii شکایت شما رد شد قانونی مبنی بر حرف هایه شما نداریم. نقل قول شهلا خدا وکیلی 100 تومن میدم بهت می خوای بیام اونجا بدم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در July 2, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Non_Rp توضیح نمیخواد • شاهد ها: ............ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snowy ارسال شده در July 4, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2019 بازیکن MZE7 شکایت شما هیچ ربطی به اقلیت ندارد و رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FarHaD ارسال شده در July 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون قوانین سرور زیر پا گذاشته و در چت عمومی اقلیت به من توهین کرده ، لیدر لطفا رسیدگی کنه. • شاهد ها: ..... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Snowy ارسال شده در July 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2019 (ویرایش شده) بازیکن TheRival گزارش شما قبول شد و بازیکن مورد نظر اخطار اقلیت دریافت کرد. ویرایش شده July 8, 2019 توسط Snowy نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Limit ارسال شده در August 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2019 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بدون هیچ دلیلی شروع به فحاشی کرد • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده August 11, 2019 توسط Ezza چنتا مدرک جا مونده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobinsis ارسال شده در August 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2019 با سلام شکایت شما قبول شد. پلیر مربوطه فکشن وارن دریافت میکنند. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 26, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همانطور که در عکس مشاهده مکنید هزینه Refill و Repair برای skill mechanic 1 به اینگونه است : refill 10$ و repair برای تمام سطوح 10$ است که ایشون 5 دلار بیشتر برای هر دو میگیرند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: kill با ماشین TTC و فحاشی به دلیل اینکه از قانون پیروی کردم ایشون را در فروم گزارش کردم امدند و بنده را زیر گرفته و فحاشی کرده و در عکس های اخر مشاهده مکنید که بنده از safe zone خارج شده ام اما ایشون بازم میخوام منو زیر کنن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در August 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2019 @djamerشکایت اول شما قبول شد ولی از اونجایی که قانونی در این مورد وجود ندارد اخطار های لازم داده شد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در August 29, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2019 @djamerشکایت شما قبول شد، ایشون اخطار اقلیت دریافت کردند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
microlab ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: خواستم خونه بخرم که سره 3ا پول فحش ناموس داد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirT ارسال شده در August 31, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 31, 2019 @microlab با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما پذیرفته شد، با تشکر! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در September 20, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 20, 2019 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با عرض سلام خدمت Dimoond عزیز درسته تاریخش مال قبله اما من در Forum بن شده بودم در مورد این شکایت باید بگم که: Repair 50$ ؟؟؟ حالا Fill هم میدادن 50$ بازم مربوط به اسکیل مکانیکشون هست من حرفی ندارم لطفا موقع تست از افراد قیمت Repair و refill را بپرسید (قصد دخالت کردن در کار لیدر محترم را ندارم) و این هم بگم حواسم به pirce نبود و accsept کردم اون موقع فهمیدم • شاهد ها: لازم نیست • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
abolfazlirani ارسال شده در September 22, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2019 @djamer با سلام شکایت شما پذیرفته شد، بازیکن مورد نظر اخطار لفظی دریافت کرد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.