• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:
• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:
• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -
• توضیحات:
باسلام و احترام خدمت مسئول مربوطه.
قبل از این که حرف های خودم رو مطرح کنم میخوام بدونید که این تاپیک در حد یک گوش زده نه شکایت.
دوست عزیز عباس و آراز به نظرتون یک مسئول هلپر که فقط آقای یونس باشه برای سروری که چند صد پلیر داره کافیه؟
داستان از اینجا شروع شد که بنده تست های Helper General Staff admin رو زمانی که هاستر بودم پاس شدم.
و البته که هاستر ادمین هم شدم بعدش که هاستریم تموم شد یک چند ماه از گیم بای دادم تقریبا ۲ ماه که توی این ۲ ماه اتفاقات زیادی افتاده.
آقای عباس و آراز هم مسئول هلپر شدن من یک چند روز منتظر موندم که این مسئول های عزیز آنلاین بشن که نزدیک یک هفته گذشت و من همش درحال چک کردن ucp بودم که جوری که دیدم آقای عباس که همش sleep هست و وقتی که از sleep در میاد ریپورت میدی ادمین های دیگه جواب میدن هر چقد عباس رو صدا میزنن جواب نمیده که دیروز هم جواب داد و داستان رو براش تعریف کردم که تیک تست های بنده پاسه تست شفاهی رو میتونی از بنده بگیری که گفتن نه.
آقای آراز هم که نصف شب ساعتای ۳ میاد که اون موقع تقریبا کسی نیست و تا ساعت ۷ توی گیم هست و بعدش میره.
خواهش میکنم رسیدگی کنید و عباس و آراز شماهم یکم از مسئولیتی که دارید استفاده کنید در حق بقیه به این مسئولیت رسیدید که به پلیر ها کمک کنید نه sleep بزنید.
• مدارک (فیلم یا عکس): توی ucp یا توی فضای گیم قابل مشاهده هست