درود؛
این مورد باگ نیست چون وقتی شارژ کلنی تموم میشه دیگه هیچ چیز از اون کلن به جز لاگ روی پلیر ها نباید بمونه همانطور که توی بازی این اتفاق میافته و تگ کلن از پشت اسم شما میرود اما میپرسید که چرا اعضای کلن از کلن اخراج نمیشن؟
چونکه وقتی لیدر خواست کلن رو شارژ کنه دوباره نیاز به عضو گیری دوباره نباشه و این حالت مثل ذخیره سازی اطلاعات اون کلن میمونه و باک نیست.