درود بر یکایک شما عزیزان.
تقریباً مدت طولانی هست که هیچ تاپیکی در رابطه با آثار و یا حتی خود مشاهیر حوزۀ ادبیات (چه فارسی و چه غیرآن) ارسال نشده و اگر هم ارسال شده مدت زمان بسیاری از تاریخ ارسال اون گذشته بنابراین توی این تاپیک قصد داریم تا از کاربران محترم انجمن دعوت کنیم تا به میدون بیان و اگر اثری رو خوندن و یا حتی نگاه کوتاهی به اون داشتن و براشون فرح انگیز و جذاب بوده و یا مطلب خاصی رو با هر نوع چاشنی متوجه شدن و دوست دارن بقیه هم از اون مطلب بهرهمند شن رو با ما به اشتراک بگذارن. به شخصه معتقدم خیلی این کار مقدس هست. ضمن اینکه هیچ محدودیتی وجود نداره مادامی که در حیطۀ عقل و معرفتی که نسبت به اون موضوع داریم مشکل ساز به نظر نیومده و خدایی ناکرده تخطی از قوانین مجموعه به حساب نیاد، شما می تونید هر قسمتی از شعر، نثر و نظم از ادبیات فارسی و یا هر نوع ادبی دیگری از ادبیات جهان رو با ما در اینجا به اشتراک بگذارید.
قبل از هر چیزی لازمه بدونید که یکی از علل اصلی ایجاد همچین موضوعی توی بخش "کتاب" بخاطر اینه که خیلی با این موضوع مطابقت داره و بخش های دیگه در انجمن با بدنه این موضوع تطابق دقیقی نداشتن لذا صلاح رو بر این دونستیم که اینجا تاپیکش رو ایجاد کنیم.
# توجه به نکات زیر مورد انتظار هست:
در صورت تمایل به اشتراک گذاری مطلبی از هر نوع اثر بی بدیلی (ضمن اینکه آن می تواند اثر خود شخص شما باشد اما بهتر است در قالب و سبک ادبی باشد) می تونید در همین تاپیک اقدام کنید. پیشنهاد میشه قبل از هرچیزی تاپیک نحوۀ نوشتن یک مطلب خوب و جذاب رو بخونید تا مطالب خوانا و چشم نوازی بفرستید.
در هنگام ارسال یک مطلب، حتماً نام اثر رو همراه صاحب اون ذکر کنید (حتی اگر در کتابی ذکر نشده و یا دکلمه هست، نام گوینده اون و به هر ترتیبی نام صاحب اثر رو بنویسید).
چنانچه درمورد مطلبی که ارسال می کنید توضیحی هم بدید بی نظیر خواهد بود (چون اکثر کاربران ممکن هست با استفاده از هوش مصنوعی نسبت به معنی روان اون و یا پیام اون بخش به هر ترتیبی سوال کنن که اغلب به در بسته برخورد می کنن).
لطفاً از اندازه نوشتار خیلی بزرگ و یا رنگ های زننده که آرامش بصری و روانی افراد رو بهم می زنه تحت هیچ شرایطی استفاده نکنید.
لطفاً از ارائه مطالب خیلی کوتاه بی معنا، پرسیدن سوالات بی مورد و فاقد اساس پرهیز کنید. در صورت داشتن نظر می بایستی از واکنش استفاده کنید.
بهتره مطالب بسیار بسیار طولانی با رعایت یک تقسیم بندی درست و در صورت امکان)در کشویی های نقل قول قرار بگیرن. این به حفظ نظم تاپیک کمک می کنه. اما اگر مطلب حتماً باید خارج از کشویی باشه هیچ ایرادی نداره.
ترجیحاً آثار کسانی که ممکن است با قوانین انجمن در تلاقی بوده و یا نظم انجمن رو به هم بزنند رو ارسال نکنید. علی الخصوص در شرایط کنونی!
با قائل بودن یک حد فاصل منطقی (مثلاً هر یک یا چند ساعت) در این تاپیک پاسخ بفرستید. لطفاً پشت سر هم و غیرحرفهای ارسال نکنید.
از ارسال هرزنامه (Spam) و همچنین محتوای غیرمرتبط با تاپیک خودداری کنید.
بهتره که لینک وبسایت نفرستید (مطابق قوانین انجمن جزو عنصر تبلیغ محسوب میشه). تنها متن رو اینجا بفرستید.
ارسال عکس مرتبط با محتوای تاپیک و مطلبی که ارسال می کنید بلامانع هست (صرف مثال اگر یک دو بیتی با خط نستعلیق در قالب یک عکس ارسال شه مشکلی نداره).
این بخش از تاپیک ممکن هست که در آینده دستخوش تغییر قرار بگیره بنابراین از شما می خوایم که قبل از ارسال یک مطلب جدید نگاه دقیقی بهش بندازید.
منتظرتون هستیم!