• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:
• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:
• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -
• توضیحات: با سلام ایشون داخل ایونت بنده رو الکی Slap دادن و ماشین بنده رو Destroy کردن و بعد هم Ekick/. لازم باشه فیلم میدم.
* اینکه کسی شکایتارو چک نمیکنه دلیل نمیشه هر کار دلت خواست بکنی! @MrSaLaTiN
• مدارک (فیلم یا عکس):
بنده به عنوان شاهد ذکر شدم ودر حدی نیستید که کینه ای داشته باشم.
و باید بگم دلیل کیل نباید به هد لیدر اعلام شود باید در چت /d همان لحظه گفته شود و شما در پاسخ به ساب لیدر بنده میگید به تو چه به من چه
طرز صحبت شما در /D و به مسخره گرفتن دیپارتمنت مجازات خود را دارد.
رسیدگی شود.
UCP:
- آیا شما مطمئن هستید که می خواهید از اقلیت خارج شوید؟اره
- برای چه از اقلیت استعفاء می دهید؟ قدر نشناسی مجموعه و عدم رسیدگی به مشکلات و وجود زمان زیاد برای /Startlesson و /Givelicense
- پیشنهادات و انتقادات خود را راجع به اقلیت و Leader آن بنویسید؟ سامان که عشقه من بود و کارش حرف نداره قدرشو بدونید
Race Event
- این نوع مسابقه، مسابقه Race می باشد که با تمامی وسایل نقلیه اعم از ماشین، موتور، قایق، هلی کوپر، هواپیما، دوچرخه، ماشین های سنگین و ماشین های متفرقه صورت می گیرد.
- در این نوع مسابقه، می توان فقط یک نوع از وسایل نقلیه بالا در آن به کار رفته باشد یا چند نوع، به طور مثال اولین مسابقه با دوچرخه باشد و مسابقه بعدی با یک وسیله نقلیه دیگر.
- در این نوع مسابقه تنها 3 عدد برنده وجود خواهد داشت که نفر های اول، دوم و سوم می باشند.
- تمامی سیستم های این مسابقه اتوماتیک است و نمی توانید از وسیله نقلیه خود پیاده شوید یا از Gun استفاده کنید. (مگر اینکه Race War باشد)
- در صورت ترکیدن وسیله نقلیه شما، حذف می شوید.
- در صورت افتادن در دریا، حذف می شوید.
- در نقشه پیک آپ هایی مخصوص Fix وسیله نقلیه و Nitro وجود داشته باشد. همچنین Pickup عوض شدن مدل ماشین هم وجود داشته باشد.
- (لانچر) در صورتی که مسابقه Race War بود استفاده از اسلحه ممکن شود (از طرف Driver تیراندازی کنید و رانندگی کنید)
- لاستیک ها ضدگلوله باشند.
- (لانچر) قابلیت Tune کردن ماشین به صورت Save شده و Customize شده وجود داشته باشد یعنی زمانی که شما در این مسابقه یک Infernus برداشتید رینگی که قبلاً انتخاب کردید روی آن بیفتد، پلاک آن چیزی که خوستید بیفتد، رنگ آن رنگ انتخابی شما باشد و حتی Neon هم داشته باشد.
- برای Lag نشدن با توجه به تعداد بازیکنان، برای هر Match تنها قابلیت شرکت کردن 16 نفر باشد و در آخر یک Match دیگر برای انتخاب شدن برنده اصلی اجرا شود.
- حداکثر شرکت کننده: 256 نفر
- (لانچر) استفاده از Checkpoint های رنگی.
@GoverNorدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده تست باشید.
@FuNKدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده تست باشید.
@Mehdi12345678درخواست عضویت شما قبول شد. آماده تست باشید.
@NighTStaRدرخواست عضویت شما قبول شد. آماده تست باشید.
1
امتیاز
این صفحه از تخته امتیازات بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد