Traww ارسال شده در November 5, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 5, 2019 این اکانت متعلق به من هستش ایمیل Verify شده اون زمان که بازی میکردم هم چیزی به نام شماره برای اکانت نبوده الان من فراموشی رمز عبورو میزنم ایمیلو اسم اکانتو وارد میکنم میزنه که ایمیل برای من ارسال شده ولی هیچ ایمیلی برای من ارسال نمیشه نه پوشه اسپم نه اینباکس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 7, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2019 با سلام. لطفاً دوباره امتحان کنید و نتیجه را به ما اعلام کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Traww ارسال شده در November 7, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2019 ایمیل ریکاوری میاد ولی پسورد جدید که ریست شده ارسال نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 7, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2019 لطفاً یک بار دیگر امتحان می کنید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Daniel22 ارسال شده در November 7, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2019 سلام منم همین مشکلو واسه اکانتای مولتیم دارم .رمزشونو فراموش کردم و ریکاوری برام لینک ریکاوری رو بعد 1 روز میفرسته ولی رمز رو نمیده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Traww ارسال شده در November 7, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 7, 2019 حل شد مرسی برای رسیدگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mary ارسال شده در November 8, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2019 + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده