AghANiMA ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل (ویرایش شده) باسلام خدمت بازدیدکنندگان صندلی آتشین با حضور @BigMeeTi 1- تا حالا بدترین رانندهای که دیدی تو سرور کی بوده؟ 2- اگر انتخاب باشه: Savanna یا قبر؟ 3- اولین فکشن زندگیت چی بود و چقدر گند زدی اونجا؟ 4- تا حالا شده از /quitfast استفاده کنی که ضایع نشی؟ 5- اگه یک روز GM بشی چیارو بن میکنی اول؟ 6- از بین Adminها کی بیشتر حرصتو درمیاره؟ 7- تا حالا شده فکر کنی “این دیگه چرا اومده RP؟” 8- تا حالا بیگناه بن شدی؟ یا همیشه مقصری؟ 9- بدترین اسکمی که خوردی چی بوده؟ 10- بهترین ماشینی که تو بازی داشتی چی بوده؟ 11- توی دعواها بیشتر میخندی یا حرص میخوری؟ 12- شده جوری Rage quit کنی که موس پرت کنی؟ 13- بدترین اشتباهت توی Gang war چی بوده؟ 14- بهترین فرماندهای که داشتی کی بوده؟ 15- اگه Savanna حرف میزد بهت چی میگفت؟ 16- تا حالا شده به پلیس التماس کنی جریمه رو ببخش؟ 17- دوست داری هروقت بری سرور، کی AFK نباشه؟ 18- بدترین بازیکن Toxic سرور از نظر تو کیه؟ 19- بهترین Random که دیدی و باهاش رفیق شدی کی بوده؟ 20- تا حالا شده فکر کنی از سرور معتادتر کسی هست؟ 21- وقتی Rage میکنی معمولا چی میگی؟ 22- RP مورد علاقت چیه؟ پلیسی؟ گنگ؟ دسته متوسط؟ فروشنده بادمجون؟ 23- اگه یه Wish داشتی چی میخواستی تو سرور؟ 24- تا حالا شده وسط RP خندهت بگیره گند بزنی همهچیو؟ 25- اگر Admin میشدی کیو همون لحظه بن میکردی؟ 26- سختترین لحظهای که داشتی تو بازی چی بوده؟ 27- عجیبترین باگی که دیدی چی بوده؟ 28- کدوم فکشنو هیچوقت نمیری؟ 29- تا حالا شده /report بدی بعد پشیمون شی؟ 30- بدترین Hitman که دیدی چیکار کرد؟ 31- بهترین تیراندازی گنگ از نظرت کیه؟ 32- اگر سرور ریست بشه اولین کار چی میکنی؟ 33- تا حالا شده seeds رو اشتباهی بفروشی؟ 34- از چه آدمایی تو سرور حالت بمه؟ 35- از چه آدمایی تو سرور خوشت میاد؟ 36- روزی چند ساعت سروری؟ راستشو بگو 37- تا حالا شده یهو پولت پرید؟ چه حسی داشتی؟ 38- وقتی بچهها تو Savanna میپرن بالا چی میگی؟ 39- یه پلیس حرصدرآر تعریف کن. 40- بهترین RP که تو زندگیت کردی چی بوده؟ 41- تا حالا شده کسی رو اشتباهی بزنی بعد معذرت بخوای؟ 42- چرا همیشه گانریت رو گم میکنی؟ 43- تا حالا شده فکر کنی “عجب غلطی کردم لاگین کردم”؟ 44- دوست داری بیشتر چه نقشی بازی کنی؟ تبهکار یا قانونمدار؟ 45- بهترین Leader که دیدی کی بوده؟ 46- اگه یه روز Savanna از سرور حذف بشه چیکار میکنی؟ 47- تا حالا شده پلیس با یه گلوله بترکوندت؟ 48- عجیبترین کاری که یه بچه تو Savanna کرده چی بوده؟ 49- اسم اولین رفیقت تو سرور چی بود؟ 50- آخرین باری که تو سرور خندیدی به چی بود؟ 51- تا حالا شده کسی رو AFK بگیری؟ 52- تا حالا به زور RP کشوندنت؟ 53- اگه انتخاب باشه: Gang یا Police یا Mafia؟ 54- اگه Savanna قدرت داشت، نیترو میذاشتی یا پرواز؟ 55- تا حالا شده Admin بیاد پشتت و بترسی؟ 56- کی بیشتر از همه دلسوزته تو سرور؟ 57- بهترین لحظه بازیت کی بوده؟ 58- عجیبترین سوالی که ازت پرسیدن چی بوده؟ 59- چرا هنوز سرور رو ترک نکردی؟ عشق؟ عادت؟ اعتیاد؟ 60- و آخرش… اگه الان بشینی رو صندلی آتیشین، آمادهای بسوزی؟ متی ببینم صندلی آتیش میگیره یا نه! ویرایش شده 3 ساعت قبل توسط AghANiMA نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/93572-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-bigmeeti%F0%9F%94%A5/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، AghANiMA گفته است: باسلام خدمت بازدیدکنندگان صندلی آتشین با حضور @BigMeeTi 1- تا حالا بدترین رانندهای که دیدی تو سرور کی بوده؟ نمیدونم ولله 2- اگر انتخاب باشه: Savanna یا قبر؟ Savanna 3- اولین فکشن زندگیت چی بود و چقدر گند زدی اونجا؟ اولین فکشن یادمه TTC رفته بودم، اونجا هم تاحالا مجازات نشدم چون قوانین رو کامل خونده بودم 4- تا حالا شده از /quitfast استفاده کنی که ضایع نشی؟ نه ولله 5- اگه یک روز GM بشی چیارو بن میکنی اول؟ الکی نمیشه که بن کرد 6- از بین Adminها کی بیشتر حرصتو درمیاره؟ @Semtex هروقت صداش میزنم محل نمیده 7- تا حالا شده فکر کنی “این دیگه چرا اومده RP؟”Click 8- تا حالا بیگناه بن شدی؟ یا همیشه مقصری؟ تا جایی که بن شدم خودم مقصر بودم یه بار یادمه اسم سایت بزرگسالان رو اوردم بن شدم 9- بدترین اسکمی که خوردی چی بوده؟ اسکم که نخوردم تاحالا 10- بهترین ماشینی که تو بازی داشتی چی بوده؟ Savanna اونم بری اسپان قاچاق رو تحویل بدی Paintball خیلی لذت میده 11- توی دعواها بیشتر میخندی یا حرص میخوری؟ خودم زیاد اهل دعوا نیستم ولی خب میخندم 12- شده جوری Rage quit کنی که موس پرت کنی؟ تاجایی که یادمه، نه 13- بدترین اشتباهت توی Gang war چی بوده؟ سر اینکه منفی بخورم /q میدادم بعدش دیدم منفی میخوردم 14- بهترین فرماندهای که داشتی کی بوده؟ اگه منظورت لیدر بوده که فکشن های زیادی رفته بودم و همشون خوب بودن 15- اگه Savanna حرف میزد بهت چی میگفت؟ متی Spawn زیاد نرو 16- تا حالا شده به پلیس التماس کنی جریمه رو ببخشه؟ ولله حقیقتش رو حق میدم به اون Cop چون اکتیویتی نداره درکش میکنم 17- دوست داری هروقت بری سرور، کی AFK نباشه؟ اینو خودم نمیدونم 18- بدترین بازیکن Toxic سرور از نظر تو کیه؟ نمیدونم همه خوبن 19- بهترین Random که دیدی و باهاش رفیق شدی کی بوده؟ نمیدونم 20- تا حالا شده فکر کنی از سرور معتادتر کسی هست؟ تا جایی که یادمه بیشتر به فروم معتاد شدم 21- وقتی Rage میکنی معمولا چی میگی؟ نمیدونم 22- RP مورد علاقت چیه؟ پلیسی؟ گنگ؟ دسته متوسط؟ فروشنده بادمجون؟ دراگ فروشی 23- اگه یه Wish داشتی چی میخواستی تو سرور؟ نمیدونم 24- تا حالا شده وسط RP خندهت بگیره گند بزنی همهچیو؟ نمیدونم 25- اگر Admin میشدی کیو همون لحظه بن میکردی؟ نمیدونم 26- سختترین لحظهای که داشتی تو بازی چی بوده؟ سخت ترین لحظه رو نمیدونم یادم نیست 27- عجیبترین باگی که دیدی چی بوده؟ زیاد هست 28- کدوم فکشنو هیچوقت نمیری؟ News Reporter 29- تا حالا شده /report بدی بعد پشیمون شی؟ آره بعضی وقتا یادم میره چی میخواستم بگم 30- بدترین Hitman که دیدی چیکار کرد؟ بچه مردم رو گرفته اذیتش میکرد 31- بهترین تیراندازی گنگ از نظرت کیه؟ آها منظورت گانر، زیادن ولله بهش بگی چیت میزنی ناراحت میشه 32- اگر سرور ریست بشه اولین کار چی میکنی؟ میرم فروم میچرخم 33- تا حالا شده seeds رو اشتباهی بفروشی؟ Seed چیه؟ سعید؟ 34- از چه آدمایی تو سرور حالت بمه؟ آدمای خشک 35- از چه آدمایی تو سرور خوشت میاد؟ آدمای پایه 36- روزی چند ساعت سروری راستشو بگو ؟ حقیقتش نیم ساعت هم نمیام ولی تو انجمن از ۲۴ ساعتش شاید بهت بگم ۹ ساعت آنلاین باشم 37- تا حالا شده یهو پولت پرید؟ چه حسی داشتی؟ نمیدونم ولله 38- وقتی بچهها تو Savanna میپرن بالا چی میگی؟ بهش میگم بلدی نماز بخونی، شعر بلدی بخونی و از این چیزا بهش میگم 39- یه پلیس حرصدرآر تعریف کن. همه خوبن 40- بهترین RP که تو زندگیت کردی چی بوده؟ دراگ فروشی بود 41- تا حالا شده کسی رو اشتباهی بزنی بعد معذرت بخوای؟ نمیدونم 42- چرا همیشه گانریت رو گم میکنی؟ حقیقتش رو بگم ولله هنر فقط گانری نیست؛ هنر زیاد هست تو سرور 43- تا حالا شده فکر کنی “عجب غلطی کردم لاگین کردم”؟ نه ولله 44- دوست داری بیشتر چه نقشی بازی کنی؟ تبهکار یا قانونمدار؟ قانون مدار رو بیشتر دوست دارم 45- بهترین Leader که دیدی کی بوده؟ همه خوبن 46- اگه یه روز Savanna از سرور حذف بشه چیکار میکنی؟ هیچی سمت بچه مردم نمیرم دیگه 47- تا حالا شده پلیس با یه گلوله بترکوندت؟ نه ولله مگه فیلم هندیه 48- عجیبترین کاری که یه بچه تو Savanna کرده چی بوده؟ بیا Paintball خودت میبینی 49- اسم اولین رفیقت تو سرور چی بود؟ داداش راستشو بگم نمیدونم غذای دیروزمون چی بود، بعدش بیام اسم رفیق چند سال پیش رو بگم 50- آخرین باری که تو سرور خندیدی به چی بود؟ همیشه میخندیم 51- تا حالا شده کسی رو AFK بگیری؟ نه ولله 52- تا حالا به زور RP کشوندنت؟ یعنی چطور؟ 53- اگه انتخاب باشه: Gang یا Police یا Mafia؟ بستگی به علاقه داره 54- اگه Savanna قدرت داشت، نیترو میذاشتی یا پرواز؟ داداش مگه فیلم هندیه 55- تا حالا شده Admin بیاد پشتت و بترسی؟ نه ولله باید از خدا ترسید مگه ادمین چیه؟ 56- کی بیشتر از همه دلسوزته تو سرور؟ هیچکس 57- بهترین لحظه بازیت کی بوده؟ حقیقتش رو بگم وقتی به سرور نمیرسن و تکراری باشه کدوم لحظه رو ببینیم 58- عجیبترین سوالی که ازت پرسیدن چی بوده؟ Amir.1395 بهم بگه هیچی بلد نیستی 59- چرا هنوز سرور رو ترک نکردی؟ عشق؟ عادت؟ اعتیاد؟ سخته ترک کردنش 60- و آخرش… اگه الان بشینی رو صندلی آتیشین، آمادهای بسوزی؟ نمیدونم ولله متی ببینم صندلی آتیش میگیره یا نه! نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/93572-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-bigmeeti%F0%9F%94%A5/#findComment-961808 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghANiMA ارسال شده در 53 دقیقه قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 53 دقیقه قبل 38 دقیقه قبل، BigMeeTi گفته است: ممنون برای پاسخگویی ببینیم صندلی آتیش میگیره یا نه! نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/93572-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-bigmeeti%F0%9F%94%A5/#findComment-961891 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BigMeeTi ارسال شده در 52 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 52 دقیقه قبل هم اکنون، AghANiMA گفته است: ممنون برای پاسخگویی ببینیم صندلی آتیش میگیره یا نه! مرسی بابت اینکه وقت گزاشتید نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/93572-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-bigmeeti%F0%9F%94%A5/#findComment-961893 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Drage ارسال شده در 37 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 37 دقیقه قبل سلام آقا مهدی خوشتیپ 1- اسمت چیه؟(میدونم خیلی نمکم) 2- چند سالته؟ 3- اهل کجایی؟ 4- Savanna رو بیشتر دوست داری یا بچه های اسپان؟ 5- تا حالا به چند تا از بچه های اسپان نماز خوندن یاد دادی؟ 6- محدوده سنی بچه هایی که واسشون کارهای فرهنگی برای هدایتشون به راه راست انجام دادی؟(اطلاع دارم ازش ولی خودت بگو) 6- تا به حال چند بار بن شدی؟ 7- دلایلش چی بوده؟ 8- تو گیم چه ماشینهایی (به غیر از Savanna) رو دوست داری؟ 9- در واقعیت چه ماشینهایی رو دوست داری؟ 10- من رو میشناسی؟ 11- از 1 تا 10 به من چند میدی؟ 12- بهترین اقلیت دسته ملایم از نظرت؟ 13- بهترین اقلیت دسته متوسط از نظرت؟ 14- بهترین اقلیت دسته ویژه از نظرت؟ 15- بهترین لیدر از نظرت؟ 16- تا به حال باید دادی از گیم؟ 17- اگر بای دادی تا چند وقت نبودی؟ 18- دلیلش چی بود که باز بک دادی؟ 19- غذای مورد علاقت؟ 20- رنگ مورد علاقت؟ دیگه سوالی به ذهنم نرسید اگه رسید بازم میفرستم نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/93572-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-bigmeeti%F0%9F%94%A5/#findComment-961923 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghANiMA ارسال شده در 23 دقیقه قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دقیقه قبل 28 دقیقه قبل، BigMeeTi گفته است: مرسی بابت اینکه وقت گزاشتید قلبی 1 نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/93572-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-bigmeeti%F0%9F%94%A5/#findComment-961950 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImYassIN ارسال شده در 8 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دقیقه قبل نقل قول لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/93572-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%BA-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-bigmeeti%F0%9F%94%A5/#findComment-961979 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.