رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: FeLan.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: WhiteSnake.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:_

• توضیحات: درود ببینید ایشون در مدارک هم موجود است که جواب اشتباه به بنده داده اند بنده اسکرین شات گرفتم و درخواست مدارک از ایشون رو دارم من با مایک بهشون گفتم یک برنامه برای Abnormal cilent یا همون اسلیپ برای اندروید معرفی کنه و ایشون به من گفت از settings استفاده کنید خب دقیقا کجای حرف من به Settings مربوط بود ازش همینو پرسیدم گفت به من مربوط نیست و بدون اینکه بپرسه سوالی دیگری نیست قطع کرد و درخواست مدرک هم ازشون دارم

• مدارک (فیلم یا عکس):

1:

click

2:

click

3:

click

• هاها 1

6a5713_25e9ba024c62d89fcb9aba9aec8f22dae

:My Account   

35a814_253e3114-25InShot-20250714-131131

FeLan

35a814_253e3114-25InShot-20250714-131131

لایِق چیزی بودَن مُهَمه، نَ مالِک چیزی بودَن...

839720_25InShot-20251120-093527153.jpg

درود وقتتون بخیر 

بنده این سوال رو از مسئول های @Slap و @Roozbeh پرسیدم و ایشون به بنده این رو گفتن و من دقیقا همون چیزی که عرض کردن رو خدمت شما گفتم

پ ن: شما از من خواستین اسم برنامه معرفی کنم و طبق قانون نمیشه اسم برنامه به شما معرفی بکنیم

• دوست دارم که 1

!...Remember why you started

درود و احترام.

مدارک شما کامل نمی باشد. هر چند طبق توضیحات شما راجب برنامه برای به قول خودتان "Abormal Client" یا Sleep برای اندروید بودید که توسط تیم مدیریتی و هلپر/ادمین و ... پشتیبانی نمی شود و عکس العمل هلپر محترم در این رابطه صحیح می باشد. 

در مورد دستور Settings نیز ایشان فکر کردند شما تلاش برای Sleep کردن خودکار اکانت خود دارید که جواب درستی می باشد.

شکایت رد شد.

بسته شد.

• دوست دارم که 1
  • مرسی 1

Expert.png

• AliExpert قفل شد، باز شد و قفل شد در موضوع
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...