رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Arrmin.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Aryio.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: بنده با رفیقم که اسمش آروین هست می‌خواستیم که کلن بخریم و این کارو کردیم و الان یکی اومده رو اک  رفیقم که اسمش Voss هست ریپورت داده که من ازش کلاهبرداری کردم اینکه من این ماجرا بر میگرده به 3 با 4 ماه قبل که من به رفیقم 18 میل دادم و اون رفیقم که میخاست پولو با هم بزاریم که کلن WF بگیریم اومد 32میل بهم زد و منم یکم دیگه پول گذاشتم روش رفتیم کلن خریدیم و رفیقم اومده رو اکم کلن فروخته نزدیک 50 میل و اینکه باید نصف 50میل که میشه 25میل باید بهم میداد که بهم 18میل داد با یه اینفرنوس که گفتم راضیم  و این که نمیدونم کیه رو اک رفیقم الکی ریپورت داده که میگه این از من 18 میل کلاهبرداری برداری کرده آمدن پول الکی از من گرفتند و به من گفت که یا پول میدی یا بن میکنم اون دوستم که اسمش آروین هست و صاحب اکانت voss میگه من از موضوع خبر ندارم و این یکی دیگه است که اومده رو اکم اگه میشه 15میل بنده رو یک بدین و منم بعد 2 3 ماه اومدیم گیم که دیدیم الکی پول زور از بنده گرفتن لوازم به ذکر است که بعد از گرفتن پول اسمش رو تغییر داد به Ariyo

• مدارک (فیلم یا عکس): نیازی نیست

b68418_25919318-25GIF-20250718-112815-51

Maran.png

b68418_25919318-25GIF-20250718-112815-51

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/93283-%D8%AA%D8%AD%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-aryio/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و درود خدمت مسئولین و شاکی محترم.

مدارک و توضیحات در قالب Staff-Note ارسال شد.

پی نوشت: لطفاً برای صحبت هایی که میکنید مدرک ارائه کنید.

+ موفق باشید.

فَدایِ لَبِ بوسیدَنیت

نَوایِ قَلبِ تو سینَمی

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/93283-%D8%AA%D8%AD%D9%85%D8%AA-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-aryio/#findComment-960198
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...