Omid ارسال شده در October 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2019 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با عرض سلام خدمت مدیرت محترم ماشینم چپ شد بعد ترکید بعد اومدم برم ریپیرش کنم دیدم اینطوری شده بعد که عکس گرفتم ازش ماشینمو ریپیر کردم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در October 13, 2019 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2019 با سلام و احترام، مرسی از گذارشتون، در صورتی که وسیله نقلیه شما بیمه (Insurance) نداشته باشه، پس از انفجار با این پیام رو به رو میشوید که از شما درخواست پرداخت مبلغ تعمیر خودرو رو داره! موردی که گذارش کردید باگ نیست. در صورتی که مشکل به وجود آمده غیر از استانداردی هست که عرض کردم، دوباره مشکلتونو واضح تر با جزئیات کامل بیان کنید، با تشکر. بسته شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده