رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: DarkTeam.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Sajjad.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

DifficultY.png

• توضیحات:

درود 

بنده چند روز پیش یکی بنام. M0STAFA اومدن و از بنده درخواست کردن که اکانتم را بفروشم وی گفتم با 190ک گلد تریدش میدم ایشون در اومدن گفتن که من رمز دوم ندارم و نمیخوام برای گیم خرج کنم بیا من برات پول واقعی میزنم بجاش تو خودت بخر منم گفتم باش ایشون گفت شماره کارت بده و شماره خودش داد که پول بزنه و منم گلد بزنم ولی ایشون با ادیت و تهمت بنده را تعلیق کرده است و ادمین سجاد بدون هیچ گونه اختار و پرسشی از من تمام اکانت هایه من رو تعلیق کرده اگر حق با بنده که اکانتم از تعلیق در بیاد

• مدارک (فیلم یا عکس): a91f28_25Screenshot-2025-10-26-17-46-00-287f28_25Screenshot-2025-10-26-13-10-55-

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/90101-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-sajjad/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• ریاست اجرایی

با سلام و احترام،
شکایت شما مورد بررسی قرار گرفت و مدارک مربوط به تعلیق حساب کاربری شما صحیح و معتبر تشخیص داده شد. بررسی‌ها نشان می‌دهد که شما قصد فروش حساب کاربری خود با پول واقعی (خارج از بازی) را داشته‌اید. این اقدام مطابق با قوانین و مقررات مجموعه مجاز نبوده و موجب اعمال مجازات مقرر در قوانین می‌گردد.

در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است:
  • تجارت حساب کاربری و یا اموال آن:

شما مجاز به تبادل و تجارت حساب کاربری و یا اموال آن با کالاها، محصولات و پول واقعی نیستید (مجازات: تعلیق کامل حساب کاربری)

- مال و یا اموالی که در تجارت با کالاها، محصولات و پول واقعی دخیل باشند و گزارش شوند به نفع فرد گزارش کننده ضبط می شود و در اختیار آن فرد قرار می گیرد. (مثال: علی به رضا می خواهد 2 میلیون پول بازی بفروشد (به قیمت 2 هزار تومان پول واقعی)، در صورتی که رضا گزارش فروش علی را بدهد، رضا 2 میلیون پول بازی را به رایگان دریافت می کند و علی از بازی تعلیق می شود، تمام اموال علی در اختیار رضا قرار نمی گیرد و تنها اموالی که علی خواستار فروش آن ها بود به رضا تعلق می گیرد)

- در صورتی که حتی قصد این کار را داشته باشید و به کسی پیشنهاد بدهید که اموال یا اکانت خود را در بازی با اموال و ارز دنیای واقعی مبادله می کنید مجازات تعلیق کامل حساب کاربری همچنان اعمال خواهد شد.

شکایت شما رد شد.

• دوست دارم که 3

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

مهربانی من 
دعوتنامه ای برای
سوءاستفاده ی تو نیست.

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

Toofan

لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/90101-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-sajjad/#findComment-931886
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Toofan موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...