AMIRALIKAREGAR ارسال شده در October 28 اشتراک گذاری ارسال شده در October 28 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود بنده چند روز پیش یکی بنام. M0STAFA اومدن و از بنده درخواست کردن که اکانتم را بفروشم وی گفتم با 190ک گلد تریدش میدم ایشون در اومدن گفتن که من رمز دوم ندارم و نمیخوام برای گیم خرج کنم بیا من برات پول واقعی میزنم بجاش تو خودت بخر منم گفتم باش ایشون گفت شماره کارت بده و شماره خودش داد که پول بزنه و منم گلد بزنم ولی ایشون با ادیت و تهمت بنده را تعلیق کرده است و ادمین سجاد بدون هیچ گونه اختار و پرسشی از من تمام اکانت هایه من رو تعلیق کرده اگر حق با بنده که اکانتم از تعلیق در بیاد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/90101-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-sajjad/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در October 29 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در October 29 با سلام و احترام، شکایت شما مورد بررسی قرار گرفت و مدارک مربوط به تعلیق حساب کاربری شما صحیح و معتبر تشخیص داده شد. بررسیها نشان میدهد که شما قصد فروش حساب کاربری خود با پول واقعی (خارج از بازی) را داشتهاید. این اقدام مطابق با قوانین و مقررات مجموعه مجاز نبوده و موجب اعمال مجازات مقرر در قوانین میگردد. در ۱۳۹۵/۸/۱۵ در 23:52، Ali گفته است: تجارت حساب کاربری و یا اموال آن: شما مجاز به تبادل و تجارت حساب کاربری و یا اموال آن با کالاها، محصولات و پول واقعی نیستید (مجازات: تعلیق کامل حساب کاربری) - مال و یا اموالی که در تجارت با کالاها، محصولات و پول واقعی دخیل باشند و گزارش شوند به نفع فرد گزارش کننده ضبط می شود و در اختیار آن فرد قرار می گیرد. (مثال: علی به رضا می خواهد 2 میلیون پول بازی بفروشد (به قیمت 2 هزار تومان پول واقعی)، در صورتی که رضا گزارش فروش علی را بدهد، رضا 2 میلیون پول بازی را به رایگان دریافت می کند و علی از بازی تعلیق می شود، تمام اموال علی در اختیار رضا قرار نمی گیرد و تنها اموالی که علی خواستار فروش آن ها بود به رضا تعلق می گیرد) - در صورتی که حتی قصد این کار را داشته باشید و به کسی پیشنهاد بدهید که اموال یا اکانت خود را در بازی با اموال و ارز دنیای واقعی مبادله می کنید مجازات تعلیق کامل حساب کاربری همچنان اعمال خواهد شد. شکایت شما رد شد. 3 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برای سوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/90101-%D8%AA%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-sajjad/#findComment-931886 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده