Delniya ارسال شده در September 13, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2019 با سلام خدمت مدیریت و بازیکنان به نظرم اگه نرم افزاری داخل p/ باشه که کارهای لیدرها رو به صورت اتوماتیک انجام بده و منوی گرافیکی داشته باشه خیلی خوب میشه به عنوان مثال داخل فکشن که هستم برای لیدر من در p/ نشون داده بشه که چند تا میتینگ حضور داشتم و کی وقت رنک آپمه اگه FW یا AV دارم کی پاک میشه یا همچین چیزایی همه ی دستورات و اختیارات لیدر هم از طریق نرم افزار قابل انجام باشه مثلا لیدر داخل نرم افزار روی اسم من که بزنه دکمه های Kick / FW / AV و Check activity نشون داده بشه ممنون 4 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 با سلام و احترام واقعا بی نظیره این پیشنهاد امیدوارم اجرا بشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ostad ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 فوق العاده عالی کار خوبیه دیگه لازم به زدن CMD نیست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Poriaa ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 در در ۱۳۹۸/۶/۲۲ در 18:50، Delniya گفته است: با سلام خدمت مدیریت و بازیکنان به نظرم اگه نرم افزاری داخل p/ باشه که کارهای لیدرها رو به صورت اتوماتیک انجام بده و منوی گرافیکی داشته باشه خیلی خوب میشه به عنوان مثال داخل فکشن که هستم برای لیدر من در p/ نشون داده بشه که چند تا میتینگ حضور داشتم و کی وقت رنک آپمه اگه FW یا AV دارم کی پاک میشه یا همچین چیزایی همه ی دستورات و اختیارات لیدر هم از طریق نرم افزار قابل انجام باشه مثلا لیدر داخل نرم افزار روی اسم من که بزنه دکمه های Kick / FW / AV و Check activity نشون داده بشه ممنون واقعا عالی و کارامد. 1 • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در September 18, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2019 عالی هست امیدوارم @Ali پیشنهاد رو قبول کنه خیلی توپ میشه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 4, 2019 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2019 پیشنهاد شما رد شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده