MehrawD ارسال شده در September 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون در پشت سر من بودن و به ماشین Turismo من شلیک کردند و اون رو ترکوندن و به من خسارت زدند. واقعا نمیدونم چی بگم. در آخر فیلم معلومه که ایشون پیاده شدند و من رو زدند. واقعا براشون متاسفم.! • مدارک (فیلم یا عکس): http://s2.picofile.com/file/8372027176/Mozahemate_Ninja.mp4.html نه میگم; بله ماله عروسه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در September 11, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 11, 2019 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی محترم @MehrawD هاستر مورد نظر 24 ساعت فرصت جهت پاسخ دهی به شکایت و ارسال مدارک دارد. @MeiSam ویرایش شده September 11, 2019 توسط Kelton لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Glares ارسال شده در September 14, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2019 با سلام و احترام خدمت شاکی محترم @MehrawD با عرض پوزش به دلیل تاخیر در پاسخ دهی. شکایت شما پذیرفته شد. 1 روز از زمان هاستری، هاستر مورد نظر کم خواهد شد. دلیل: اسلحه ی مورد استفاده ای که موجب خسارت شما شده است در سرور ممنوع می باشد و قابل دسترس برای بازیکنان نمی باشد. با تشکر. • بسته شد • 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده