URANUS ارسال شده در August 15, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2019 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود. لیدر محترم که خودشون بارها و بارها اعضای اقلیت رو به خاطر غیبت در جلسه هفتگی با اخطار اقلیت (FW) جریمه کردن، در جلسه هفتگی 2019/08/15 حضور پیدا نکردند. ایشون حتی در سرور حضور داشتند ولی فراموش کردند و قبل از جلسه AFK شدند. از همین الان خدمت شما عرض میکنم، که هر دلیلی برای این مسئله سرهم کنند، نباید پذیرفته شود. چون اگر اعضای اقلیت هم این دلیل رو می آوردند برای غیبت، ایشون قبول نمیکرد و اخطار میداد. همونطور که ایشون به دلیل کم کاری ناظران فروم در دیر تائید کردن پست ها، اعضای اقلیت رو به خاطر دیر نمایش داده شدن درخواست مرخصی شون جریمه کردن. پس هیچ دلیلی برای غیبت پذیرفته نیست. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
URANUS ارسال شده در August 17, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2019 یاد آوری میشود، لیدر محترم که خودشون بدون اطلاع قبلی و تعیین جانشین در جلسه هفتگی غیبت کرده اند، به دلیل غیبت به بازیکنان زیر اخطار اقلیت داده اند: یعنی ایشون برای تخلفی که خودشون مرتکب شده اند و هنوز بابتش جریمه نشدن، افراد زیر رو جریمه کرده اند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mobinsis ارسال شده در August 21, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2019 با سلام بنده یک مشکل ضروری برام پیش اومد که باید میرفتم و زود بر میگشتم که نشد... که همونطور میبینید در سرور حضور داشتم و برای منیجر سرور توضیح دادم. من یادم باشه به شما یه 100 افرین بدم مرسی که حواس شما به من هست احساس خاص بودن میکنم ایشالا که موفق بشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
URANUS ارسال شده در August 22, 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2019 با درود لطفا با مطالب بی محتوا اسپم نکنید شما بدون مرخصی و اطلاع قبلی در جلسه هفتگی حضو پیدا نکردین و جریمه این کار مشخصه! من چهار بازیکن رو ذکر کردم که شما همون هفته به دلیل غیبت به اونها اخطار اقلیت دادین، شاید برای اونها هم مشکل ضرور پیش اومده باشه! ولی شما قانون رو اجرا کردین! پس قانون باید در مورد خودتون هم اجرا بشه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh ارسال شده در August 28, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2019 با سلام؛ بدلیل اشتباهات زیاد، لیدر نامبرده از منصب خود برکنار شده اند. - بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده