رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

ABOLFAZLEzmqp0156.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Torino.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: 

[[*لطفا کامل خوانده شود*]]

سلام و درود ادمین عزیز

اگر کامل به عکس دقت کنید میبینید که من وقتی که وال زدم یک پلیس از همون کلن اومد و ۲بار ایست داد من پیاده شدم گان و اسپری را از من گرفت و ۳ وانتد داد در صورتی که من خلافی انجام ندادم اگه شما برگردید به همون زمان میتونید ببینید که پلیس بدونه دلیل وانتد داد و دراگی هم به دنبال نداشتم اگر هم سرعت غیر مجاز داشتم میتوانست جریمه کنه

چیزی که خیلی تابلو هست اینه که این پلیس از همون کلنی هست که وال را گرفتم و پس از وانتد دادن منو به زندان نبرد که سریع ازاد بشم و دوباره وال بزنم خودتون میتونید برگردید و زمان را چک کنید با .تشکر از شما ادمین عزیز.🌹🌹🌹

.تشکر از تیم آرسا کیا گیم.

• مدارک (فیلم یا عکس): 

1f0103_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%Dd07503_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%Da59703_25Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%D

• هاها 3
لینک به دیدگاه
https://forum.arsacia.ir/topic/84069-%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%84-torinoo/
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود خدمت شما شاکی محترم؛

شکایت شما رد شد.

شما می‌توانید در بخش گزارش اعضای اقلیت Federal Bureau of Investigation افسر مربوطه را گزارش کنید.

موفق باشید، برود.

𝑴𝒚 𝑳𝒊𝒕𝒕𝒍𝒆 𝑩𝒂𝒃𝒚 
Daryaa.png

Society of the Snow

• Destroyer موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...