DayiiAli ارسال شده در July 19, 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2019 شاید برای تو کمی ♬♫♪ سخت است بفهمی حال من را باید شبیه من کمی دیوانه باشی بفهمی حال من را … من حاضرم از عشق ♬♫♪ تو چتر از سر بارون بگیرم من بیخیال زنده موندن حاضرم با تو بمیرم… من بیخیال زنده ♬♫♪ موندن حاضرم با تو بمیرم بی تو آوار شدم از همه بیزار ♬♫♪ شدم نیستی و من خواب ندارم آخرش باخت دلم با همه چیت ساخت دلم نیستی و من تاب ندارم… بی تو آوار شدم از همه بیزار ♬♫♪ شدم نیستی و من خواب ندارم آخرش باخت دلم با همه چیت ساخت دلم نیستی و من تاب ندارم… اگه با من نباشی میخوام ♬♫♪ دنیا نباشه به این دلشوره عادت ندارم محاله بی تو من طاقت بیارم منه دلواپس رو تنها نذارم… شبای بیقراری چقدر چشم ♬♫♪ انتظاری یه کاری کن یکم آروم بگیرم تو دنیای خودم بی تو اسیرم منه عاشق نذار تنها بمیرم… بی تو آوار شدم از همه بیزار ♬♫♪ شدم نیستی و من خواب ندارم آخرش باخت دلم با همه چیت ساخت دلم نیستی و من تاب ندارم… بی تو آوار شدم از همه بیزار ♬♫♪ شدم نیستی و من خواب ندارم آخرش باخت دلم با همه چیت ساخت دلم نیستی و من تاب ندارم… http://irsv.upmusics.com/Downloads/Musics/Aron Afshar - Delshoore (UpMusic 320).mp3 2 نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.