Rager ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل (ویرایش شده) هم اکنون، Kindle گفته است: ویندوز 11 خیلی بدرد گیم نمیخوره ویندوز 7 10 بهترین نسخه ویندوز هست و آپدیت های تمیزی واسش امده شرمنده که مخالفت میکنم ولی الان حدود ۲ ساله ویندوز ۱۱ ریختم و تو این ۲ سال سره ویندوز به هیچ مشکلی بر نخوردم. شده ارور ویژوال استودیو یا دارکت ایکسی چیزی بگیرم ولی بابت ویندوز اصلا و خیلیم راضیم. اگه این فکر به سرت بزنه که شاید گیمای جدید و فقط تست کردم باید بگم که خیر از جنرال که بازی ۵۰۰ سال پیشه تا سایبرپانک ۲۰۷۷ و تست کردم. قبول دارم که نسخه های قدیمی ویندوز ۱۱ چون اوایل اومدنشون بود ایراداتی داشت ولی از یه نسخه به بعد همه چی حل شد. مثل این اشخاصی که یک سری گیم اول کار که عرضه میشه پر از باگه دیگه زده میشن شدی و خب حقم داری، وقتی ریختی تجربه خوبی نداشتی ولی باید بگم که خب رفع باگ شده و مشکلاتش حل شده. ممکنه الان خیلی دوستان بیان بگن ما الان ویندوز ۱۱ داریم و به کلی مشکل خوردیم و فلان، ولی باید اینم حساب کنن که شاید فقط مشکلاتشونو تقصیر ویندوز میندازن. البته این موردم باید بگم که برای بعضی سیستم ها هم ویندوز ۱۱ سنگینه بله، به شخصه سیستم قبلیم ویندوز ۱۰ ادیت شده و سبک بود و الان اگه از اون استفاده میکردم همچنان همون ویندوز ۱۰ رو نگه میداشتم این مورد رو هم گفتم ذکر کنم. وگرنه که الان خیلی از گرافیک و سی پی یو ها یک سری اپشن های اضافی براشون ساخته شده که حالا نظر قدرتی و کیفیت کارشون خیلی بهتر میشن و برای فعال کردنشون مثال به ویندوز ۱۱ یا حالا به ندرت ۱۰ نیاز دارن، وگرنه منم یه دوست تعصبی داشتم که اونم به خاطر همین موضوع مجبور به ریختن ویندوز ۱۱ شد. ویرایش شده 7 ساعت قبل توسط Rager نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/82828-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C/page/2/#findComment-892380
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.