رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

هی رفقا ✌️ خبرنگار Hazal :
Hazal.png
اینجا Hazalـه، همون مکانیک دردسرسازی که هرچی ماشین داغون و موتور له‌شده هست می‌افته گردن من 😅
کارم اینه همه‌جا ماشینارو سرپا کنم، از تصادف گرفته تا اونایی که نصف شب وسط جاده بنزین تموم می‌کنن 🤭
البته چون توی اقلیت راهم ندادن، مجبور شدم آزادکار باشم. آزادکار بودنم هم یعنی گرون‌تر 😏😂

📍 بیشتر وقتا منو می‌تونین زیر پل نرسیده به LV پیدا کنین. اونایی که رد شدن می‌دونن اونجا چه خبره!
عکس میذارم که راحت‌تر پیدام کنین، ولی خواهشاً به مینی‌مپ نگاه نکنید 😂

80cb21_25gta-sa-2025-08-21-13-15-32-397.

دوتا توپ اونجاست ...... 🤭😅

اون نقطه‌ی سفید هیچ معنی خاصی نداره، فقط خیالتون راحت باشه من سالمم باید راهم رو ادامه بدم تا بیام بیرون 😎
(اگه فکر دیگه‌ای کردی… برو ذهنتو یه دور با وایتکس شستشو بده 🤣)

حالا جدا از شوخی:
اونجا جای خیلی شلوغیه. دقیقا سر پیچ، راه باریک و پر از تصادف!
مشتریامم اکثراً با ماشین‌های پرسرعت یا موتورهای خفن میان، انگار مسابقه میدن.
هر دقیقه یه نفر میاد برای تعمیر، بعضیا هم واسه بنزین ولی خب معمولاً بیشتر تعمیر میخوان.
از بس تصادف زیاد میشه، منم کارم اونجا حسابی گرفته و مشتریام همیشگی شدن 😂

اما راستشو بخواین، این اواخر کارم خیلی گرفت و سرم شلوغ شد. گفتم خب چرا فقط آچار بچرخونم؟ 🤔
رفتم سمت کارای خلاف! لا به لای تعمیرات، قاچاق و مواد فروشی هم می‌کردم. اولش واسه تبلیغ رایگان پخش می‌کردم، مشتریامم حال می‌کردن 😎 ولی خب پول حرام برکت نداره… هرچی بیشتر می‌فروختم، جیبم خالی‌تر می‌شد! انگار GTA خودش داشت مسخرم می‌کرد 😂

وقتی شلوغ میشه، باعث جلب توجه همه میشه مخصوصاً مامورا! یه بارم اومدن منو گشتن، موادم رو توی صندوق یه Savanna پیدا کردن که کنارم بود و بار مواد واسم آورده بودن 😂🤭

پلیس و FBI و SWAT با هم ریختن سرم 😳🚓

661d21_25gta-sa-2025-08-21-16-27-31-233.

می‌خواستن همونجا دستگیرم کنن، منم داشتم با آچار می‌جنگیدم ولی خب زورم نرسید تسلیم شدم و دستامو گذاشتم رو سرم.
اگه یه روز دیدین دیگه زیر پل LV نیستم، بدونین به جرم خلاف افتادم زندان و حبس ابد خوردم 😭
باید صبر کنین آزاد بشم، بیام دوباره مکانیک‌تون بشم.

اینجا با هیتمن‌ها و قاتلا هم سروکله می‌زنم. یه بار یه هیتمن بود اسمش "مهدی" 😬

c50721_25gta-sa-2025-08-21-02-53-14-634.

طفلی خیلی اذیتش کردم، آخرشم بهش وانتد دادم و حسابی ناراحت شد. از همین‌جا بهش میگم: شرمنده 😂😂😂
ولی خب یه نصیحت: زیاد دور و بر مهدی نرید، بچه با ادبی نیست، یه وقت دیدین یه کارایی باهاتون کرد🤣

خلاصه… زیر پل LV همیشه یا دارم ماشین تعمیر می‌کنم، یا دارم با پلیس و هیتمن و مشتریای عجیب غریب کل‌کل می‌کنم.
پس اگه گذرتون اونجا افتاد، یا ماشین‌تون داغون شد، یا خواستین یه ماجراجویی GTAیی تجربه کنین… Hazal اونجاست با آچار و یه لبخند شیطونی 😎🔧

اگه پستمو قبول کنن یه پام هم باز میشه براتون هر روز از داستان های مکانیکیم میگم و تجربیاتم رو با شما به اشتراک میذارم و توی مجله روزانه هر روز میتونید ببینید چه خبره 😂😂😂

درود

جالب و قشنگ بود؛ خوشم اومد 👌

مخفی کننده

ولی بهتر بود در گفتگوی آزاد مطرح میشد چون در  اقلیت خبرنگار حضور ندارید، هرچند اینکه در اینجا قرار داده شده هم مانعی نداره.

𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕

Automat.png

یّاّقّوّتّ لّبّ لّعّلّ تّوّ مّرّجّاّטّ مّرّاّ قّوّتّ        یّاّقّوّتّ نّهّمّ نّاّمّ لّبّ لّعّلّ تّوّ یّاّ قّوّتّ

قّرّبّاّטّ وّ؋ّـّاّتّمّ بّـّہّ وّ؋ّـّاّتّمّ گّذّرّےّ کّنّ       تّاّبّوّتّ هّمّےّ بّشّنّوّمّ اّزّ رّخّنّـّہّ تّاّبّوّتّ

6 دقیقه قبل، McQueen گفته است:

درود

جالب و قشنگ بود؛ خوشم اومد 👌

نمایش محتوا مخفی

ولی بهتر بود در گقتگوی آزاد مطرح میشد، هرچند اینکه در اینجا قرار داده شده هم مانعی نداره.

در تلاشم نظر اقلیت ها رو جذب کنم شاید یکیشون منو پذیرفتن 😢🥺 دلم میخواد مکانیک یا روزنامه نگار بشم

درود

جالب بود، 

تا حالا از اون زاویه به پل نگاه نکرده بودم😂

ویرایش شده توسط ZiLanG

dc2106_25Pending22939333.gif

6e1613_25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5

dc2106_25Pending22939333.gif

خسته نباشی

عه منم هستم که 🥹😂

عالی بود

𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐓𝐞𝐥𝐥𝐬 𝐭𝐡𝐞 𝐓𝐫𝐮𝐭𝐡

RaYaN.png

Prank.png

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...